Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,
Παράγγειλα ένα προϊόν απο την σελίδα του Πλαισίου και έβαλα παραλαβή απο το κατάστημα και έχω το εξής θέμα. Παρέλαβα και την επόμενη ημέρα ζήτησα μέσω mail να επιστρέψω το προϊόν και με παρέπεμψαν στο κατάστημα. Αν και δέχθηκαν να γίνει επιστροφή, μου είπαν ότι ΔΕΝ θα μου κάνουν refund στην κάρτα αλλά θα βάλουν τα χρήματα στην "καρτέλα" τους. Δεν το δέχτηκα προφανώς και δυστυχώς δεν κατάφερα να βγάλω άκρη.

Γνωρίζει κανείς τι ισχύει με βάση την νομοθεσία; Δεν έχω δικαίωνα με την επιστροφή να πάρω τα χρήματα μου πίσω; Πως μπορώ να κινηθώ;

Ευχαριστώ!

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Alexander0 είπε

Καλησπέρα,
Παράγγειλα ένα προϊόν απο την σελίδα του Πλαισίου και έβαλα παραλαβή απο το κατάστημα και έχω το εξής θέμα. Παρέλαβα και την επόμενη ημέρα ζήτησα μέσω mail να επιστρέψω το προϊόν και με παρέπεμψαν στο κατάστημα. Αν και δέχθηκαν να γίνει επιστροφή, μου είπαν ότι ΔΕΝ θα μου κάνουν refund στην κάρτα αλλά θα βάλουν τα χρήματα στην "καρτέλα" τους. Δεν το δέχτηκα προφανώς και δυστυχώς δεν κατάφερα να βγάλω άκρη.

Γνωρίζει κανείς τι ισχύει με βάση την νομοθεσία; Δεν έχω δικαίωνα με την επιστροφή να πάρω τα χρήματα μου πίσω; Πως μπορώ να κινηθώ;

Ευχαριστώ!

Κάποιο λόγο θα έχουν...

Θα πρότεινα να τα πάρουμε από την αρχή και ξεκάθαρα...

Ποιος ο λόγος που επιστρέφεις ένα προϊόν ενώ το παρέλαβες από το κατάστημα ο ίδιος 1 ημέρα μετά;

Η συσκευασία ήταν ανοιγμένη;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...