tobindax Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 Είναι απαράδεκτη για σας σε όλη την Ελλάδα ή μόνο στο τοπικό μου έχει μαζέψει όλους τους πιο διανοητικά και ηθικά απαράδεκτους που θα μπορούσαν να βρουν; Όχι απλά είναι κοινώς ηλίθιοι (οι δικαιολογίες τους είναι ανόητες (π.χ. "ναι, δε σας ειδοποιήσαμε για 3 μέρες αλλά είχαμε μικρό τεχνικό πρόβλημα"(για τρεις μέρες;)) αλλά είναι και ανήθικοι από πάνω (π.χ. "Σίγουρα πήρατε μήνυμα στο κινητό από εμάς. Δεν το είδατε;" (δεν υπάρχει περίπτωση να ήρθε μήνυμα και να σβήστηκε "μόνο του")). Όποτε κατάστημα στο ίντερνετ μου λέει ότι θα στείλει με γενική ταχυδρομική με πιάνει τρόμος. Το λιγότερο που θέλω να κάνω αν αναγκαστώ να πάρω από αυτούς (λόγω μείωσης κόστους >=20 ευρώ συνήθως) είναι να τους τονίσω όταν έρθει να μην προσπαθήσουν καν να το στείλουν γιατί δεν τους εμπιστεύομαι ούτε να μην το σπάσουν. ΥΓ. Η ειρωνεία είναι στο τοπικό η Ελτά Courier πάει ΤΕΛΕΙΑ, όλα έρχονται άμεσα και είναι και ευγενικοί (και όταν δεν είναι, είναι απλά χαλαροί που είναι καμιά φορά καλύτερο). Η Speedex πάει επίσης καλά εδώ. Η ACS είναι καμιά φορά χάλια αλλά σπανίως σαν την ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ, ΤΟΝ ΤΡΟΜΟ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΗΠΤΗ.
slk200gr Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 περιεργο,την θεωρω απο τις καλυτερες (δεχομαι καθημερινα πραγματα απο διαφορες courier) kai στις χειροτερες η ελτα και speedex 2
Aggeluska Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 Συμφωνώ με τον πανω. Έχω παραγγείλει άπειρες φορές και ποτέ δεν είχα πρόβλημα. 1
cthulhucarbide Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 Είναι καθαρά θέμα περιοχής. Σε εμένα εδώ πχ είναι οκ η γεν. ταχυδρομική. Μέχρι στιγμή πάντως, αυτές τις λίγες φορές που έτυχε να μου στείλουν με αυτήν, η καλύτερη εμπειρία ήταν με ελτα κούριερ παραδόξως
tobindax Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Ναι, σίγουρα παίζει ρόλο η περιοχή. Ο συνδυασμός απαράδεκτων υπαλλήλων που έχει τύχει εδώ είναι δύσκολο να βρεθεί ακόμα και αν προσπαθήσεις (μόνο ο οδηγός αυτοκινήτου δεν φαίνεται εντελώς γελοίος αλλά και αυτός φαίνεται τεμπέλης ή όλο νευριασμένος). Η ελτά courier υποψιάζομαι πληρώνει καλά για να έχει τόσο καλή εξυπηρέτηση. Ίσως μπαίνει μέσα για να είναι και φτηνή προς καταστήματα. [εκτός και αν παίζει και μίζα] Επεξ/σία 16 Απριλίου 2019 από tobindax
chsam Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 Ειναι θεμα του εκαστοτε καταστηματος και οχι εταιριας γενικα.Η εμπειρια μου ειναι τραγικη πχ αρκετες φορεσ με acs στον Αγιο Νικολαο Κρητης (στειλανε πισω στον αποστολεα πακετο παραγγελιας μεσω ιντερνετ χωρις να εχουν ερθει για παραδοση και χωρις να ειδοποιησουν για επιστροφη στο καταστημα).Επισης speedex στην Ιεραπετρα δεν σου φερνουν το πακετο αλλα σε παιρνουν τηλεφωνο και σου λενε κοφτα "το δεμα σας ηρθε, ελατε να το παρετε"...Απο την αλλη στην Αθηνα δεν ειχα καποιο ιδιαιτερο θεμα απο κανεναν περαν του οτι απλα πρεπει να περιμενεις απο το πρωι μεχρι τις πεντε το απογευμα για το ποτε θα περασει ο κουριερ.
tobindax Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 1 λεπτό πριν, chsam είπε δεν σου φερνουν το πακετο αλλα σε παιρνουν τηλεφωνο και σου λενε κοφτα "το δεμα σας ηρθε, ελατε να το παρετε" Μακάρι να το κάναν όλοι σε εμένα αυτό. Είμαι σε μικρό μέρος και δεν έχω καμία όρεξη να ανεβάζω την πιθανότητα φθορών (η καθυστέρησης) με το να τους βάζω να τα κάνουν βόλτα.
chsam Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 2 λεπτά πριν, tobindax είπε Μακάρι να το κάναν όλοι σε εμένα αυτό. Είμαι σε μικρό μέρος και δεν έχω καμία όρεξη να ανεβάζω την πιθανότητα φθορών (η καθυστέρησης) με το να τους βάζω να τα κάνουν βόλτα. Συμφωνω με αυτο, κ γω οταν ειμαι κρητη λογω μικρου χωριου δεν θελω να περιμενω ποτε θα τα φερουν και παω να τα παρω απο το καταστημα, αλλα με ενοχλει που ουτε καν προτεινουν να στα φερουν.Σε αντιθεση με acs για παραδειγμα.
dompred Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 Όπως ήδη αναφέρθηκε, παίζει πάρα πολύ ανάλογα τη περιοχή και το κατάστημα. Από 3 περιοχές που έχω αλλάξει, η γενική ήταν οκ μέσα σε άκρα (έχει το θετικό ότι είναι πιο γρήγορη σε σχέση με τις άλλες, αν δεν κάνω λάθος, θέλει 1 εργάσιμη), η ACS λίγο έως αρκετά χειρότερη (ψιλοαγενείς σε ένα κατάστημα, 2 εργάσιμες για μεταφορά, μια φορά μάλιστα είχαν κλείσει το απόγευμα ενώ ήταν στο ωράριο να είναι ανοιχτά). Ελτά κούριερ, στο χωριό μου τα φέρνει ο τοπικός ταχυδρόμος πλέον (συνήθως την ίδια μέρα που θα φτάσουν), ενώ σε περιοχή με διανομέα μου ήρθε μήνυμα ότι δεν με βρήκαν ενώ ήμουν στο μπαλκόνι και είδα τον διανομέα να αφήνει απευθείας χαρτάκι στην είσοδο. Σταθερά όμως τις καλύτερες υπηρεσίες έχω πάρει από την DHL, πάντα ευγενικοί, γρήγοροι και πάντα παίρνουν ένα τηλέφωνο πριν τη διανομή.
ikaruga24 Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 Στην δική μου η speedex είναι για κλωτσιές. Με γενική, acs και ελτα δεν αντιμετώπισα κάποιο θέμα ως τώρα.
james01gr Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 κάθε εταιρεία έχει δικά της καλά και κακά. τα ΕΛΤΑ κούριερ φτάνουν παντού καθώς σε απομακρυσμένες περιοχές πατάνε πάνω στα ταχυδρομεία και είναι σχετικά πιο γρήγοροι από τους υπόλοιπους που βγάζουν δρομολόγιο σε απόμακρυσμένες περιοχές μια φορά την εβδομάδα. που αν το χάσεις έχασες τον πελάτη. στην Αθήνα και γενικά στα αστικά κέντρα, οι υπόλοιπες είναι καλύτερες σε σχέση με τα ΕΛΤΑ αλλά πάντα τα προβλήματα που προκύπτουν είναι σε τοπικά καταστήματα / διανομείς κτλ. δεν φταίνε πάντα τα κεντρικά και ούτε τα κεντρικά γνωρίζουν τι γίνεται τοπικά εκτός και εάν γίνει καταγγελία. επίσης, πολλά από τα καταστήματα αυτά είναι franchise οπότε...
tobindax Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Πάντως γενικά η ΓΤ είναι απαράδεκτη σε Πανελλαδικό επίπεδο σε επίπεδο μηχανοργάνωσης. π.χ. σήμερα μου λένε από τις 9 τον αριθμό tracking και είναι 1:44 και ακόμα στο σάιτ τους φαίνεται ότι δεν υπάρχει καν γιατί "δεν το σκανάρανε". Επεξ/σία 16 Απριλίου 2019 από tobindax
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 οτι ειπαν και οι προηγουμενοι, ειναι θεμα διανομεα και γραφειου. επειδη εχω δουλεψει πολλες φορες σαν ταχυδρομος, εχω καταλαβει οτι κυριως ειναι θεμα γραφειου. ναι μπορει να πετυχεις τον ταχυδρομο τον ανηθικο και αδιαφορο, αλλα αμα το γραφειο ειναι καλο συντομα θα αλλαξει γιατι θα τον κραζουν και οι υπευθυνοι και οι υπολοιποι ταχυδρομοι. peer pressure που λεμε και στο χωριο
Προτεινόμενες αναρτήσεις