Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πηγα σε μια σχολη οδηγησης κατεθεσα ολα τα δικαιολογητικα  και μου ειπαν πως απο την στιγμη συστασης του φακελου μου πρεπει να περασει 1,5 μηνας για να εξεταστω στα σηματα.Σε 2 εβδομαδες συμπληρωνεται ο 1,5 μηνας και παιρνω τηλεφωνο να ρωτησω για την ακριβη ημερομηνια .Μου απαντα πως πριν 4 μερες φανηκα στο συστημα ( τι σημαινει αυτο?δεν θα επρεπε να φαινομαι στο συτημα απο την στιγμη που κατεθεσα τα δικαιολογητικα?) και να υπολογιζω τελη μαιου?Μπορει καποιος να μου εξηγησει γιατι πρεπει να περιμενω 2,5 μηνες για να εξταστω στα σηματα και γιατι με παραπληροφορησαν στη σχολη?

Δημοσ.

Σε ποιο σύστημα εννοείς ότι σε είδαν πριν 4 μέρες? Αν εννοείς σε κάποιο της σχολής, είναι θέμα της σχολής. Αν εννοείς στου μεταφορών, πάλι θέμα της σχολής είναι γιατί άργησαν να καταθέσουν τα δικαιολογητικά. Γενικά δεν υπάρχει κάποιος κανόνας που να αναφέρει ότι μετά από Χ μέρες έχεις δικαίωμα να δώσεις. Αυτά είναι συμφωνίες μεταξύ Μεταφορών και σχολών για να κουμαντάρουν τον όγκο. Πάντως μη σκας δεν νομίζω να άρχισαν ακόμα οι εξετάσεις πορείας πουθενά.

• Like 1
Δημοσ.

Σε ευχαριστω πολύ για την απαντηση .Απλως υπολογιζα ότι σε καποιες μερες θα εξεταστω και σοκαριστηκα με την παραταση κυριως διοτι δεν καταλαβα καθολου την αιτιολογια( περι συμφωνιας της σχολης και του υπουργείου).Ελπιζω τουλάχιστον να μην επηρεαστεί χρονικα όπως λες και εσυ η επομενη φαση της πορειας.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Klavdiani είπε

Σε ευχαριστω πολύ για την απαντηση .Απλως υπολογιζα ότι σε καποιες μερες θα εξεταστω και σοκαριστηκα με την παραταση κυριως διοτι δεν καταλαβα καθολου την αιτιολογια( περι συμφωνιας της σχολης και του υπουργείου).Ελπιζω τουλάχιστον να μην επηρεαστεί χρονικα όπως λες και εσυ η επομενη φαση της πορειας.

Ποια επομενη φαση της πορειας; εχεις καθολου υποψιν σου τι γινεται με τις σχολες οδηγων και τα διπλωματα;

Δημοσ.

Για πορεία έχε στο μυαλό σου μεγαλύτερη καθυστέρηση αν ποτέ καταφέρουν να τα βρούνε κυβέρνηση - σχολές - εξεταστές - ασφαλιστικές εταιρείες. Ο νόμος είναι για κλάματα, οι εξεταστές και οι σχολές για σφαλιάρες και οι ασφαλιστικές κοιτάνε να τα τσεπωσουν. Υπάρχουν πολλά παιδιά που έχουν περάσει σήματα και περιμένουν πορεία. Από τον Οκτώβρη έχουν να γίνουν εξετάσεις με εξαίρεση 2-3 βδομάδες που έγιναν σε όλο αυτόν τον καιρό. Τώρα γίνονται μόνο για αυτούς άνω των 74 ετών.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Klavdiani είπε

πηγα σε μια σχολη οδηγησης κατεθεσα ολα τα δικαιολογητικα  και μου ειπαν πως απο την στιγμη συστασης του φακελου μου πρεπει να περασει 1,5 μηνας για να εξεταστω στα σηματα.Σε 2 εβδομαδες συμπληρωνεται ο 1,5 μηνας και παιρνω τηλεφωνο να ρωτησω για την ακριβη ημερομηνια .Μου απαντα πως πριν 4 μερες φανηκα στο συστημα ( τι σημαινει αυτο?δεν θα επρεπε να φαινομαι στο συτημα απο την στιγμη που κατεθεσα τα δικαιολογητικα?) και να υπολογιζω τελη μαιου?Μπορει καποιος να μου εξηγησει γιατι πρεπει να περιμενω 2,5 μηνες για να εξταστω στα σηματα και γιατι με παραπληροφορησαν στη σχολη?

Τωρα φανήκαν γιατι την δευτέρα άνοιξε το σύστημα, κανενα χρονο τωρα δεν λειτουργούσε τίποτα, οποτε απο εδω και πέρα περιμένεις, και 1,5 μηνες σε αυτη την φαση εμένα μου κανει πολυ λιγο, υπάρχουν τεράστιες λιστες αναμονής

• Like 1
Δημοσ.
1 hour ago, NikosKallithea said:

Τωρα φανήκαν γιατι την δευτέρα άνοιξε το σύστημα, κανενα χρονο τωρα δεν λειτουργούσε τίποτα, οποτε απο εδω και πέρα περιμένεις, και 1,5 μηνες σε αυτη την φαση εμένα μου κανει πολυ λιγο, υπάρχουν τεράστιες λιστες αναμονής

Λάθος κάνεις το σύστημα δουλεύει κανονικά όλο αυτόν τον καιρό. Θεωρητικές εξετάσεις γίνονται κανονικά. Δεν σταμάτησαν ποτέ βασικά. Στις πορείες οι λίστες αναμονής είναι τεράστιες.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, NikosKallithea είπε

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση .Η αλήθεια είναι πως πλέον δεν μπορώ να κάνω και πολλά από το να περιμένω αλλά επειδή είχα μιλήσει πρωτού κατασταλάξω στη συγκεκριμένη σχολή, με τουλάχιστον 10 και όλες ανέφεραν ένα στάνταρ διάστημα 1,5 μηνα περίπου από κατάθεση -καταχώρηση σε ο,τι αφορά τα σήματα ,εγινα λιγο καχύποπτη με το νέο μαντάτο.

36 λεπτά πριν, vngls7 είπε

Λάθος κάνεις το σύστημα δουλεύει κανονικά όλο αυτόν τον καιρό. Θεωρητικές εξετάσεις γίνονται κανονικά. Δεν σταμάτησαν ποτέ βασικά. Στις πορείες οι λίστες αναμονής είναι τεράστιες.

Και εγώ αυτή την εντύπωση εχω ,γιατί στη σχολή σε μια εβδομάδα ξερω πως θα εξεταστούν σε σήματα αλλοι υποψήφιοι οδηγοί,ενώ και για το κομμάτι της πορείας ήταν το μοναδικο στο οποίο  υπήρχε αοριστολογία εκ των πραμάτων λόγω απεργίας για τον χρονικό ορίζοντα, στις αρχικές συζητήσεις που εκανα.

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, Klavdiani είπε

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση .Η αλήθεια είναι πως πλέον δεν μπορώ να κάνω και πολλά από το να περιμένω αλλά επειδή είχα μιλήσει πρωτού κατασταλάξω στη συγκεκριμένη σχολή, με τουλάχιστον 10 και όλες ανέφεραν ένα στάνταρ διάστημα 1,5 μηνα περίπου από κατάθεση -καταχώρηση σε ο,τι αφορά τα σήματα ,εγινα λιγο καχύποπτη με το νέο μαντάτο.

Και εγώ αυτή την εντύπωση εχω ,γιατί στη σχολή σε μια εβδομάδα ξερω πως θα εξεταστούν σε σήματα αλλοι υποψήφιοι οδηγοί,ενώ και για το κομμάτι της πορείας ήταν το μοναδικο στο οποίο  υπήρχε αοριστολογία εκ των πραμάτων λόγω απεργίας για τον χρονικό ορίζοντα, στις αρχικές συζητήσεις που εκανα.

Και να εξεταστείς στα σήματα αύριο, τι νόημα έχει; Αφού θα περιμένεις έτσι κι αλλιώς για να δώσεις πορεία δεν ξέρω εγώ πόσο 

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παίδες έχει κανείς κάνα νέο στον ορίζοντα????Και γω παθών περιμένω μήνες για κατηγορία Ε. Δεν ξέρουμε και ποιον να κραξουμε τις ασφαλιστικές? Τις σχολές οδηγών? Τα λαμογια εξεταστές? Τον σπιρτζη που είναι στην κοσμαρα του? To κολοσυστημα της κολοχωρας. (συγνώμη και που βρίζω αλλά δεν πάει άλλο η αναμονή) 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...