Nemesis_rds Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα παίδες, Σκοπεύω τις επόμενες ημέρες να αγοράσω το Samsung Galaxy s10 και έχω απορία αν μπορεί να λειτουργήσει το Android Auto. Το ξέρω πως επίσημα δεν υποστηρίζεται η εφαρμογή στην Ελλάδα, αλλά κατεβάζοντας το apk, στο Huawei p20 που έχω τώρα, το λειτουργώ κανονικά. Στο Galaxy s7 που είχα πιο πριν δεν είχα καταφέρει να το λειτούργησω με τίποτα. Γι αυτό και η απορία, αν έχει κανείς το s10 και έχει την εφαρμογή εγκατεστημένη και λειτουργική. Είναι βασικό εργαλείο για εμένα το Auto και θα παίξει ρόλο στην αγορά του κινητού, αν δεν είναι συμβατό με το s10. Επεξ/σία 16 Απριλίου 2019 από Nemesis_rds
saruman123 Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 Και γιατί δεν στέλνεις στον προγραμματιστή να σου πει πια μοντέλα υποστηρίζει....
dimos15 Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Πρέπει να κατεβάσεις το apk και να περιμένεις λίγο για να κάνει update και κάποιες άλλες εφαρμογες. Τουλάχιστον έτσι μου δούλεψε εμενα.. Δεν νομίζω ότι έχει σχέση με το τι κινητό έχεις.. Επεξ/σία 16 Απριλίου 2019 από dimos15
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα