Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το εφτιαξα με το tool της ms.

Πως μπορω να ξερω αν αυτο που κατεβασα ειναι η pro ή η home εκδοση? Δεν μου εδωσε τετοια επιλογη περα απο τη γλωσσα κ τα 32 ή 64 bit. Να ξερω τι κλειδι πρεπει να παρω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
35 λεπτά πριν, ilias78 είπε

Το εφτιαξα με το tool της ms.

Πως μπορω να ξερω αν αυτο που κατεβασα ειναι η pro ή η home εκδοση? Δεν μου εδωσε τετοια επιλογη περα απο τη γλωσσα κ τα 32 ή 64 bit. Να ξερω τι κλειδι πρεπει να παρω.

Πλεον το iso των windows 10 εχει ολες τις εκδοσεις (home και pro στην ουσια) , και αναλογως τι κλειδι περασεις , ενεργοποιει ή απενεργοποιει τις αντιστοιχες λειτουργιες της εκδοσης...

Επεξ/σία από mphxths
  • Like 1
Δημοσ.

Φανταζομαι κ η γλωσσα που εχω επιλεξει δεν παιζει ρολο. Το κλειδι ξεκλειδωνει ειτε εχω κατεβασει ελληνικη εκδοση ειτε αγγλικη ειτε γαλλικη, σωστα?

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, ilias78 είπε

Φανταζομαι κ η γλωσσα που εχω επιλεξει δεν παιζει ρολο. Το κλειδι ξεκλειδωνει ειτε εχω κατεβασει ελληνικη εκδοση ειτε αγγλικη ειτε γαλλικη, σωστα?

Δεν ξερω σιγουρα να σου απαντησω σε αυτο..αλλα 99.99% ναι δεν παιζει ρολο.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, ilias78 είπε

7 λεπτά πριν, M@dB0x είπε

Οτι γλωσσα κατεβασες, αυτη θα σου εγκαταστησει. Αν κατεβασες κινεζικα..............κινεζικα.

madbox , με το χερι στην καρδια , πιστευεις οτι εισαι εντος θεματος ? :)

• Confused 1
Δημοσ.

Παιδιά σκέφτομαι και εγώ να τα βάλω τα 10 γιατί οι φίλοι μου με λένε παλιομοδίτικο η αλήθεια είναι ότι θα τα 7 θα μου λείψουν όπως και τα xp, όπως και τα 98 άλλα επειδή και το μηχάνημα είναι σχετικά καινούριο γιατί όχι;    η διάφορα με την έκδοση  pro και την home ποια είναι;  η pro έχει ποιο πολλά προγράμματα μέσα; 

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, panos0100 είπε

Παιδιά σκέφτομαι και εγώ να τα βάλω τα 10 γιατί οι φίλοι μου με λένε παλιομοδίτικο η αλήθεια είναι ότι θα τα 7 θα μου λείψουν όπως και τα xp, όπως και τα 98 άλλα επειδή και το μηχάνημα είναι σχετικά καινούριο γιατί όχι;    η διάφορα με την έκδοση  pro και την home ποια είναι;  η pro έχει ποιο πολλά προγράμματα μέσα; 

Ναι, έχει πιο πολλά πράγματα. Το θέμα είναι ποια και πόσα από αυτά θα σου χρησιμεύσουν. Αν δεν ασχολείσαι με δίκτυα, domains και servers ή αν δε σου χρειάζεται το bitlocker, τότε δε θα σου χρειαστεί τίποτα από τα παραπάνω της pro. Ακολουθεί συγκριτικό των δύο εκδόσεων και κρίνε μόνος σου.

https://www.microsoft.com/el-gr/windows/compare

• Like 1
Δημοσ.

Φανταζομαι οτι στην αρχη της εγκαταστασης των windows, θα ζητηση το key για την ενεργοποιηση. Παιζει ρολο αν το key μπει εκεινη τη στιγμη ή στο τελος κ μεσα απο το control panel? Γιατί στις οδηγιες που ελαβα, γραφει να γινει μεσα απο το control panel.

Δημοσ.

Μπορείς να παρακάμψεις την εισαγωγή του κλειδιού στην αρχή και να το βάλεις μετά την εγκατάσταση ή ακόμα και μετά από 30 μέρες, δεν έχει σημασία.

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...