spuroskak Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλημέρα σε όλους έχω στην κατοχή μου μία gigabyte GTX 750Ti 2gb 12gb ram ddr3 1666 Amd phenom x6 και κουτί vento Chasis και μια μητρική που είναι ο επεξεργαστή πάνω δεν θυμάμαι model Αγόρασα λοιπόν καινούργιο build Και χρησιμοποίησα το παλιό μου τροφοδοτικό και των Hdd στο καινούριο Ποσο Πιστεύετε ότι μπορεί να πιάσουν τα Παρτς αυτά που έχω τα παλιά Κομμάτια είναι συνδεδεμένα πάνω στο κουτί εκτός τροφοδοτικό και τον HDD Επεξ/σία 18 Απριλίου 2019 από spuroskak
black66.gr Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 9 λεπτά πριν, spuroskak είπε Καλημέρα σε όλους έχω στην κατοχή μου μία gigabyte GTX 750Ti 2gb 12gb ram ddr3 1666 Amd phenom x6 και κουτί vento Chasis και μια μητρική που είναι ο επεξεργαστή πάνω δεν θυμάμαι model Αγόρασα λοιπόν καινούργιο build Και χρησιμοποίησα το παλιό μου τροφοδοτικό και των Hdd στο καινούριο Ποσο Πιστεύετε ότι μπορεί να πιάσουν τα Παρτς αυτά που έχω τα παλιά Κομμάτια είναι συνδεδεμένα πάνω στο κουτί εκτός τροφοδοτικό και τον HDD
Προτεινόμενες αναρτήσεις