alsakari Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλημέρα παιδιά.Οποτε ανοίγω το pc μου,και ύστερα απο κανονική φόρτωση των win7,αντιμετωπίζω το παρακάτω πρόβλημα. Υστερα από επανεκιννήσεις το πρόβλημα διορθώνεται.Να υποθέσω οτι η κάρτα γραφικών μου(μια 760 GTX) πνέει τα λοίσθια? Το πρόβλημα υπάρχει ακόμα και με αναβάθμιση των drivers Επεξ/σία 18 Απριλίου 2019 από alsakari
donblunts Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Είναι τα σωστά drivers; Απεγκατάσταση/εγκατάσταση με DDU έκανες; Αν όχι προχώρα.
alsakari Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Ευχαριστώ για την συμβουλή φιλαράκι.Επειδή είχα αυτό το πρόβλημα καιρό έκανα πρόσφατα format,εις μάτην όμως.Εκανα και τους τελευταίους drivers install με το Geforce experience,αλλά το πρόβλημα υπάρχει ακόμα....
ZELOMOTH Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 Ε τότε το πιο πιθανό είναι όντως να ψοφολογάει η καρτούλα.. Αν τελικά τα παρατήσεις με drivers κτλ, και την δοκιμάσεις έτσι για το γαμώτο και σε άλλο ενα pc και κάνει τα ίδια, τότε βγάλε την ψύκτρα και ζεστανε την καμια 20ρια δευτερόλεπτα με ζεστο αέρα(πιστολάκι) απο 10-15 εκατοστά στο τσιπάκι της και μετά κανα λεπτό πλησίασέ το στα 5~ εκατοστά και ζεμάτησέ την.. Πάρε ένα κατσαβίδι κατευθειαν και με την χοντρή πίσω του πλευρά πίεσε το τσίπ πρώτα στις γωνίες μια μια και μετά κεντρικά.. Επανέλαβε το άλλη μια φορά μετα με πιστολάκι κτλ και κατσαβίδι, και ύστερα τοποθέτησε την ψύκτρα με νέα παστούλα και σε 5-10 λεπτα που θα έχει κρυώσει, βάλε την να δεις αν διορθώθηκε κάτι.. Μπορεί να σε βγάλει και 2-3 μήνες έτσι αν σου κάτσει.. Και μιας και θα βγάλεις την ψύκτρα κτλ, κοίτα και μια τους πυκνωτές και τις κολλήσεις της έτσι μήπως δεις τίποτα φουσκωμένο ή κανα καψιματάκι κτλ.. Εχω σώσει καρτούλες έτσι..🙂
rofl Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 θα δοκιμαζα και 10αρια παντως αν ειναι εφικτο. σε πολλους εχει λυθει με αναβαθμιση. αλλιως δοκιμασε αυτο https://support.microsoft.com/en-us/help/2665946/display-driver-stopped-responding-and-has-recovered-error-in-windows-7
alsakari Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) ευχαριστώ πολύ για τις προτεινόμενες λύσεις! Μία λίγο άσχετη ερώτηση με το θέμα.Να κάνω install drivers της gpu του επεξεργαστή,αν και εχω ξεχωριστή κάρτα γραφικών? Επεξ/σία 19 Απριλίου 2019 από alsakari
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα