ioakim100 Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 Καλησπερα μολις εκανα format μετα απο 2 χρονια καθω πηρα καινουργιους δισκους... Μπορειτε να μου πειτε πως να κρατησω τον υπολογιστη καθαρο και να τρεχει οπως και μετα το φορματ ? Ευχαριστω
farasi Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 κάνε πολλά Defrag μην κατεβάσεις antivirus βάλε ssd
ZELOMOTH Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 Εχω μια σκούπα , αμα θές να την ζευγαρώσουμε με το φαράσι!🤣 Το λοιπόν.. Αν έχεις 10ρια windows, όντως μην κατεβάσεις antivirus.. Αλλά το βασικότερο είναι να ξέρεις που μπαίνεις.. Ανα διαστήματα να τρεχεις το antivirus σκανάρισμα, το malwarebyte που θα κατεβάσεις, και να καθαρίζεις το temp που μαζεύει σαβούρα.. Αν δεν ξέρεις, απλά κατέβασε το ccleaner αλλά να δείς τι θα τικάρεις για να μην χάσεις τυχον κωδικούς που μπαίνουν αυτόματα σε browsers και δεν τους θυμάσαι μετά.. Τέλος εφοσον είναι οι δίσκοι σου μηχανικοί(hdd) τότε να κάνεις και ανα λιγες ημέρες ανασυγκρότηση..(Θα κάνει που και που κι απο μόνο του αλλά καλύτερα και χειροκίνητα..) Αν δεν πήρες ssd όπως λέει κι ο φαρασάκος απο πάνω, κακώς ειδικά τώρα που οι τιμές του εχουν ξεφτιλιστεί.. Θα είχες τουλάχιστον 2πλάσιες ταχύτητες σε πολλά σενάρια.. 1
kostas_anes Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 Εχω SSD απο το 2012, το μονο φορματ που εχω κανει ειναι απο corrupted windows installation 6 χρονια τωρα Eπιβαλεται να βαλεις εναν 120αρι τουλαχιστον.
ioakim100 Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Εννοείται ότι έχω ssd... Και windows 10... Οπότε αφήνω το windows defender... Βάζω ccleaner και malwarebytes(τα free να φανταστώ).... Και που και που κάνω σαρώσεις/καθαρισμο και ανασυγκρότηση μόνο στους hdd Επεξ/σία 20 Απριλίου 2019 από ioakim100
ZELOMOTH Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 Ναι σε όλα εκτος της ανασυγκρότησης στους μηχανικούς. Μόνο αν είχε λειτουργικό ο μηχανικός θα είχε νόημα αλλιώς δεν χρειάζεται..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα