Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας ! Πηγα χθες για πρωτη φορα να πουλήσω κατι στο ebay ,αμεσως βρηκα αγοραστή μου έβαλε τα λεφτα μεσω paypal και ενω ετοίμαζα να στειλω το παλιο μου κινητό και να αγοράσω αμέσως το επομενο (μεσω paypal) δεν με άφηνε κατάλαβα οτι ηταν δεσμευμένα απο το paypal . Του γυρισα τα λεφτά και ακύρωσα την πωληση ! Βεβαία το εκανα ολο αυτο βεβιασμένα γτ αγχώθηκα ! Ποτε η paypal σου αποδεσμεύει τα λεφτά ? Γενικά διαφώτιστε με παρακαλώ !

Δημοσ.

Χωρις να εχω πουλησει ποτε με paypal ,αλλα να εχω αγορασει αμετρητες φορες γιαυτο υπαρχει ασφαλεια μεσω paypal.αν ησουν απατεωνας θα επερνες τα λεφτα και θα γινοσουν καπνος.στα κραταει για ασφαλεια και νομιζω στα δινει μετα απο 14 μερες για ασφαλεια του αγοραστη.οποτε αδικως το ακυρωσες.

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

διάβασα εδώ https://iguru.gr/2017/12/24/paypal-7-common-scams/ για πιθανή απάτη ο αγοραστής να δηλώσει διαφορετική διεύθυνση παραλαβής από αυτή του PayPal και όταν παραλάβει να δηλώσει στην PayPal ότι δεν παρέλαβε με αποτέλεσμα να επιστρέψουν τα δεσμευμένα λεφτά σε αυτόν. Ισχύει κάτι τέτοιο; Γενικά αν κάποια από εξωτερικό σου λέει θα σε πληρώσω με PayPal in-line πως το χειρίζεσαι;

Επεξ/σία από geodimis

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...