Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα. Συνέδεσα στο USB header 3.0 της μητρικής το Silverstone FP32-E. Μέχρι εδώ δεν αντιμετώπισα κάποιο πρόβλημα. Όμως οταν συνδέω τον εκτυπωτή στην usb θύρα του silverstone το σύστημα σταματάει να αποκρίνεται και πρέπει να σβήσω τον υπολογιστή με το power button. Να σημειώσω οτι είναι η πρώτη φορά που χρησιμοποιώ το εσωτερικό usb 3.0 header της μητρικής, προηγουμένος χρησιμοποιούσα τα usb 2.0/1.1 headers με απλή σύνδεση 4pin (5V/D-/D+/GND) χωρίς κάποιο πρόβλημα. Επίσης άλλα προβλήματα με τις usb θύρες στο back panel δεν έχω.
https://www.gigabyte.com/Motherboard/GA-Z77-D3H-rev-10#ov
https://www.silverstonetek.com/product.php?pid=334&area=en

Δεν ξέρω αν είναι θέμα bios, drivers ή κάτι άλλο. Να σημειώσω οτι έχω την τελευταία έκδοση bios της μητρικής F23b  και το λειτουργικό είναι Windows 10 ver. 1809. Παραθέτω και τους drivers απο το device manager. Όποιος μπορεί ας βοηθήσει, ευχαριστώ.

 

 

ice_screenshot_20190419-214248.png

Επεξ/σία από thor777
Δημοσ.

Κολλάει δεν λειτουργεί ούτε το reset button. Μάλιστα αν δεν το σβήσω εγώ σβήνει μόνο του μετά απο περίπου 30-40 sec

Δημοσ.

Οχι οι πίσω θύρες είναι εντάξει. Και δεν είναι μόνο στο εκτυπωτή, αυτό συμβαίνει οταν συνδέω οποιαδήποτε usb συσκευή ή ένα usb stick. Και για πιο λόγο να σβήνει ο υπολογιστής μόνος του ?

Δημοσ.

Τα έχεις συνδέσει όλα σωστά? Εχεις δοκιμάσει να βάλεις τον εκτυπωτή σε όλες τις usb του?

Αν οχι κάνε το  αυτό πρώτα για να δείς μήπως κάπου λειτουργεί σωστα και μετα ,άνοιξε το κουτί σου και πειραματίσου συνδέοντας  μόνο το ενα καλώδιο πρώτα στην μία και μετά στην άλλη υποδοχή της μητρικής  ωστε να δείς μήπως φταίει κάτι εκει και σου το κολλάει όλο το σύστημα..

  • Like 2
Δημοσ.

Λοιπόν άλλαξα το καλώδιο γιατί το front panel έχει δύο και η μητρική έχει μόνο ένα header και το πρόβλημα λύθηκε. Βασικά έπρεπε να είχα δοκιμάσει και τα δύο καλώδια εξ' αρχής αλλά δεν πήγε το μυαλό μου οτι το πρόβλημα είναι στο καλώδιο. Μετά όμως ξαναέβαλα το πρώτο καλώδιο που είχε το πρόβλημα αλλά αυτή την φορά ούτε αυτό είχε θέμα. Περίεργο γιατί το είχα βγάλει και το είχα βάλει πολλές φορές μήπως και δεν είχε μπεί καλά. Τέσπα ελπίζω να μην ξαναεμφανιστεί το πρόβλημα.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις :)

  • Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...