vagos_m Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα παιδιά, θέλω να βάλω να πουλήσω κάτι μεσώ ebay αλλά το βρίσκω λίγο μπερδεμένο στο "shipping details" box και για να μην κανω κανένα λάθος θα ήθελα όποιος ασχολείται με πωλήσεις μεσω ebay να με βοηθήσει.. Με λίγα λόγια για αποστολές σε Ευρώπη τι πρέπει να βάλω; Πιο πολύ στο domestic shipping και για την επιλογή της υπηρεσίας αποστολής. Ευχαριστώ! Επεξ/σία 19 Απριλίου 2019 από vagos_m
vagos_m Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 8 ώρες πριν, NikosKallithea είπε Για ποιον εβαυ μιλάς Τι εννοείς;; στο ebay.com αν ρωτάς αυτό αλλά νομίζω δεν παίζει ρόλο.
NikosKallithea Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 15 ώρες πριν, vagos_m είπε domestic shipping Παίζει και παραπαιζει, η μέθοδος που αναφέρεις αφορά στην τοπική αμερικάνικη αγορά. Είναι Δηλαδή σαν να πουλάς με έδρα την Αμερική.
vagos_m Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 12 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Παίζει και παραπαιζει, η μέθοδος που αναφέρεις αφορά στην τοπική αμερικάνικη αγορά. Είναι Δηλαδή σαν να πουλάς με έδρα την Αμερική. Οπότε αν καταλαβα καλά μπαίνω στο αγγλικό ebay, πηγαίνω στο internationl shipping και βάζω flat: same cost to all buyers και μετα επιλέγω το Europe στο additional delivery locations? Και απο υπηρεσία αποστολής τι επιλέγουμε για αξιοπιστες μεταφορές μεσω ελτα;
NikosKallithea Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 Πρέπει να μελετήσεις λίγο το Ebay πριν αρχίσει τις πωλήσεις. Όταν ανεβάζεις κάτι για πώληση σε οποιοδήποτε ebay θεώρησε αυτόματα πολίτης της χώρας που εδρεύει το eBay, άρα ελτα δεν έχει η Αγγλία. Θα σου πρότεινα να πουλήσεις εδω σε κάποιο site στην Ελλάδα Καλές πωλήσεις!
NiGe Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 Mια απορία τότε Στις 20/4/2019 στις 3:13 ΜΜ, NikosKallithea είπε Πρέπει να μελετήσεις λίγο το Ebay πριν αρχίσει τις πωλήσεις. Όταν ανεβάζεις κάτι για πώληση σε οποιοδήποτε ebay θεώρησε αυτόματα πολίτης της χώρας που εδρεύει το eBay, άρα ελτα δεν έχει η Αγγλία. Θα σου πρότεινα να πουλήσεις εδω σε κάποιο site στην Ελλάδα Καλές πωλήσεις! Συγνώμη αλλά έχω μια απορία φίλε μου πάνω σε αυτό , πώς τότε υπάρχουν πωλητές στο ebay.com που εδρεύουν Ελλάδα ; Έχω αγοράσει απο κάποιον και συγκεκριμένα το παρέλαβα χέρι με χέρι γι'αυτό ρωτάω.Σ'ευχαριστώ πολύ.
NikosKallithea Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 Μπορείς να αποκλείσεις ολες της χώρες, να βάλεις μονο Ελλάδα και να ορίσεις εσυ το ποσό αποστολή ή να το κάνεις σε συννενόηση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα