Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα παιδιά, θέλω να βάλω να πουλήσω κάτι μεσώ ebay αλλά το βρίσκω λίγο μπερδεμένο στο "shipping details" box και για να μην κανω κανένα λάθος θα ήθελα όποιος ασχολείται με πωλήσεις μεσω ebay να με βοηθήσει.. Με λίγα λόγια για αποστολές σε Ευρώπη τι πρέπει να βάλω; Πιο πολύ στο domestic shipping και για την επιλογή της υπηρεσίας αποστολής. Ευχαριστώ!

Επεξ/σία από vagos_m
Δημοσ.
8 ώρες πριν, NikosKallithea είπε

Για ποιον εβαυ μιλάς

Τι εννοείς;; στο ebay.com αν ρωτάς αυτό αλλά νομίζω δεν παίζει ρόλο.

Δημοσ.
15 ώρες πριν, vagos_m είπε

domestic shipping

Παίζει και παραπαιζει, η μέθοδος που αναφέρεις αφορά στην τοπική αμερικάνικη αγορά. 

Είναι Δηλαδή σαν να πουλάς με έδρα την Αμερική.

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε

Παίζει και παραπαιζει, η μέθοδος που αναφέρεις αφορά στην τοπική αμερικάνικη αγορά. 

Είναι Δηλαδή σαν να πουλάς με έδρα την Αμερική.

Οπότε αν καταλαβα καλά μπαίνω στο αγγλικό ebay, πηγαίνω στο internationl shipping και βάζω flat: same cost to all buyers και μετα επιλέγω το Europe στο additional delivery locations?

Και απο υπηρεσία αποστολής τι επιλέγουμε για αξιοπιστες μεταφορές μεσω ελτα;

Δημοσ.

Πρέπει να μελετήσεις λίγο το Ebay πριν αρχίσει τις πωλήσεις.

Όταν ανεβάζεις κάτι για πώληση σε οποιοδήποτε ebay θεώρησε αυτόματα πολίτης της χώρας που εδρεύει το eBay, άρα ελτα δεν έχει η Αγγλία.

Θα σου πρότεινα να πουλήσεις εδω σε κάποιο site στην Ελλάδα

Καλές πωλήσεις!

Δημοσ.

Mια απορία τότε

Στις 20/4/2019 στις 3:13 ΜΜ, NikosKallithea είπε

Πρέπει να μελετήσεις λίγο το Ebay πριν αρχίσει τις πωλήσεις.

Όταν ανεβάζεις κάτι για πώληση σε οποιοδήποτε ebay θεώρησε αυτόματα πολίτης της χώρας που εδρεύει το eBay, άρα ελτα δεν έχει η Αγγλία.

Θα σου πρότεινα να πουλήσεις εδω σε κάποιο site στην Ελλάδα

Καλές πωλήσεις!

Συγνώμη αλλά έχω μια απορία φίλε μου πάνω σε αυτό , πώς τότε υπάρχουν πωλητές στο ebay.com που εδρεύουν Ελλάδα ; Έχω αγοράσει απο κάποιον και συγκεκριμένα το παρέλαβα χέρι με χέρι  γι'αυτό ρωτάω.Σ'ευχαριστώ πολύ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...