Προς το περιεχόμενο

[Laptop] Huawei Matebook D 14, Ryzen 2500U -> 538e τελική amazon ιταλίας [ΤΕΛΟΣ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχω δει εκδόσεις με και χωρίς touch, με και χωρίς φωτιζόμενη οθόνη και ένα σωρό άλλες διαφοροποιήσεις και δεν μπορώ να καταλάβω αυτό του amazon είτε της ελληνικής αγοράς ποιά ακριβώς έκδοση είναι.

edit: Βλέπω ανέβηκε η τιμή.

Επεξ/σία από planetman
  • Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παιδιά δεν ξέρω αν έχει πολλές εκδόσεις, πάντως εγώ που το έχω πάρει από Αμερική έχει και touch οθόνη και φωτιζόμενο πληκτρολόγιο.
Κατά τ' άλλα είμαι ιδιαίτερα ευχαριστημένος με την αγορά. Στα μεγάλα + είμαι το υπέροχο αλουμινένιο σασί που φέρνει -πάρα- πολύ σε mac.

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, planetman είπε

Πήρα τηλέφωνο στο ελληνικό κατάστημα. Μου είπαν είναι η έκδοση χωρίς αφή και χωρίς φωτιζόμενο πληκτρολόγιο.

Κι εγώ τους είχα πάρει και μου είχαν πει τα ίδια.

Άρα αυτό λογικά είναι καλύτερο https://www.skroutz.gr/s/16071585/Lenovo-IdeaPad-530S-14ARR-2500U-8GB-256GB-FHD-W10.html?keyphrase=ideapad+530s-14arr#

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είμαι κι εγώ ανάμεσα στο huawei και στο lenovo. To huawei έχει μεγαλύτερη μπαταρία. To lenovo έχει αναβαθμιζόμενη RAM. Δεν ξέρω τί παίζει με το throttling του huawei. Το Lenovo λέει ο τύπος στο skroutz πως βελτιώνεται πολύ με το bios update. Οθόνη δεν ξέρω ποιό έχει καλύτερη.

Επεξ/σία από planetman
Δημοσ.
53 minutes ago, pcos said:

πολυ καλο φαινεται. ενα μειον ειναι οτι δεν εχει φωτιζομενο πληκτρολογιο. κατα τα αλλα cpu,ram,ips ολα οκ.

51 minutes ago, costas80 said:

Μπορείς να μας πεις αν έχει φωτιζόμενο πληκτρολόγιο;

Έχει φωτιζομενο πληκτρολογιο 2 θέσεων και off.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, planetman είπε

Είμαι κι εγώ ανάμεσα στο huawei και στο lenovo. To huawei έχει μεγαλύτερη μπαταρία. To lenovo έχει αναβαθμιζόμενη RAM. Δεν ξέρω τί παίζει με το throttling του huawei. Το Lenovo λέει ο τύπος στο skroutz πως βελτιώνεται πολύ με το bios update. Οθόνη δεν ξέρω ποιό έχει καλύτερη.

Ρώτησα σχετικά στο νήμα ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΦΟΡΗΤΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ (part 2)

Να δούμε αν θα απαντήσουν εκεί

@CyberMarco από που το πήρες με φωτιζόμενο πληκτρολόγιο;

Επεξ/σία από costas80
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, CyberMarco είπε

Έχει φωτιζομενο πληκτρολογιο 2 θέσεων και off.

Πώς γίνεται τώρα αυτό; Υποτίθεται η έκδοση με το touch είναι και με το φωτιζόμενο. Εσένα έχει μόνο φωτιζόμενο; Πόσες εκδόσεις έχουν βγάλει; Δε βγάζουμε άκρη.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 minutes ago, planetman said:

Πώς γίνεται τώρα αυτό; Υποτίθεται η έκδοση με το touch είναι και με το φωτιζόμενο. Εσένα έχει μόνο φωτιζόμενο; Πόσες εκδόσεις έχουν βγάλει; Δε βγάζουμε άκρη.

Από amazon.it το πήρα τον Οκτώβριο του 2018 στα 600€.

Τώρα βλέπω πως το έχει στα 396€. Σε αυτά τα λεφτά δεν το συζητάω καν ότι αξίζει.

Εδιτ.

Βλέπω πως στα 396€ είναι από άλλον πωλητή και όχι το αμαζον, οπότε άκυρο μάλλον να στέλνει Ελλάδα.

Επεξ/σία από CyberMarco
Διόρθωση
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, CyberMarco είπε

Από amazon.it το πήρα τον Οκτώβριο του 2018 στα 600€.

Τώρα βλέπω πως το έχει στα 396€. Σε αυτά τα λεφτά δεν το συζητάω καν ότι αξίζει.

Μπορείς να δώσεις link για τα 396€;

Δημοσ.

Παιδιά, κάτι παίζει. Η τιμή ειναι 396€ χωρίς μεταφορικά και λέει Sold by: █ᴅᴏɴ`ᴛ ʙᴜʏ█ᴄᴏɴᴛᴀᴄᴛ ʙʏ ✉ ʙᴇғᴏʀᴇ 🛒: ɪɴꜰᴏ@ᴍɢᴜ75.ᴅᴇ█ 

Κάτι μου βρωμάει.

• Like 1
Δημοσ.

να προτιματε τους "παλιους" πωλητες με καποιες αξιολογησεις. αυτος με τα 396 δεν ειναι τετοιος

• Like 1
Δημοσ.
1 minute ago, planetman said:

Παιδιά, κάτι παίζει. Η τιμή ειναι 396€ χωρίς μεταφορικά και λέει Sold by: █ᴅᴏɴ`ᴛ ʙᴜʏ█ᴄᴏɴᴛᴀᴄᴛ ʙʏ ✉ ʙᴇғᴏʀᴇ 🛒: ɪɴꜰᴏ@ᴍɢᴜ75.ᴅᴇ█ 

Κάτι μου βρωμάει.

Ναι και μένα, και προχώρησα στην αγορά Να δω λεπτομέρειες και δεν χρεώνει μεταφορικά για Ελλάδα, ενώ όταν το είχα πάρει εγώ sold by Amazon ειχε 15€ μεταφορικά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...