Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
25 λεπτά πριν, Arkin είπε

Δεν πατουσαν καλα τα pads και απο οτι λεγετε η msi το διορθωσε στις νεες παρτιδες της evoke.

και όχι μόνο στις νέες παρτίδες, αλλά ζήτησε και απο τους κατόχους που είχαν τις 1ες παρτίδες  να τις επιστρέψουν για να διορθώσουν το θέμα ... 

Σα να λέμε δλδ asus strix 5700xt 

Επεξ/σία από leros2004
  • Like 2
Δημοσ.
Μόλις τώρα, leros2004 είπε

και όχι μόνο στις νέες παρτίδες, αλλά ζήτησε και απο τους κατόχους που είχαν τις 1ες παρτίδες  να τις επιστρέψουν για να διορθώσουν το θέμα ... 

Δεν το γνωριζα αυτο ειναι προς τιμην της MSI οπως χειριστηκε το θεμα μπραβο. 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Arkin είπε

Δεν το γνωριζα αυτο ειναι προς τιμην της MSI οπως χειριστηκε το θεμα μπραβο. 

https://www.gamersnexus.net/hwreviews/3531-msi-listened-rx-5700xt-evoke-oc-thermal-pad-revision

Αναφορά σε κείμενο

In the event you’ve got an original model card with thermal issues, MSI tells us that it is offering free thermal pad replacement services.

Δημοσ.
Στις 31/12/2019 στις 7:06 ΠΜ, LIGHT1NG είπε

Ναι θα έχει το memory clock κολλημένο στο φουλ πχ αν το έχεις μαξ 1800 mhz θα μένει εκεί χωρίς να πέφτει στο 200 ας πούμε 

Δεν το εχω τελικα αυτο το θεμα. 200 mhz κατεβαινει, 1000 αν μετακινω τον κερσορα 

Δημοσ.
4 ώρες πριν, overpower είπε

Δεν το εχω τελικα αυτο το θεμα. 200 mhz κατεβαινει, 1000 αν μετακινω τον κερσορα 

Το έχουμε φτιάξει το θέμα αυτό είναι λόγο οθόνης. 

Δημοσ.
10 ώρες πριν, LIGHT1NG είπε

Το mid range είναι 570-580-590,1650,1660 (τι, σούπερ, ντουπερ και τα συναφή που έβγαλε η nvidia) οι 2060,2070,5700(χτ) θεωρούνται mid+ προς high end (όχι top tier) 

Η 570 580 ήταν midrange πριν 4 χρόνια που βγήκαν. 5700 και 5700xt ειναι οι αντικαταστάτες. Απλά ακολουθήθηκε nvidia τιμολόγηση και φεξε μου και γλυστρισα. 

Τι σας κάνει να νομίζετε ότι δεν θα γίνει το ίδιο και στο high end? Δηλαδή μια 5800xt στο 1000αρικο να ματσαρι την ti? 

Δημοσ.

1 driver είναι ο 20.1.1 για Windows 10. Έπαιξα ένα 3ωρακι χθες μεταξύ breakpoint nfs heat και cemu δεν έκανε κιχ. Ελπίζω να λυθούν τα όποια προβλήματα έχετε ακόμα μερικα μέλη. Ο 19.12.3 κάνα 2 μικρά θέματα είχε στο breakpoint όταν άνοιγα το overlay. 

Δημοσ.

Έβαλα τους 19.12.3 και όταν τελείωσε η εγκατάσταση μου έβγαλε μύνημα ( error 207 η εγκατάσταση ολοκληρώθηκε επιτυχώς ) αυτό μου έβγαλε και με τους 19.12.2 μετά έβαλα 19.9.2 και δεν έβγαλε κάτι γνωρίζει κάποιος τι είναι αυτό το σφάλμα;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Ryzenlake είπε

Η 570 580 ήταν midrange πριν 4 χρόνια που βγήκαν. 5700 και 5700xt ειναι οι αντικαταστάτες. Απλά ακολουθήθηκε nvidia τιμολόγηση και φεξε μου και γλυστρισα. 

Τι σας κάνει να νομίζετε ότι δεν θα γίνει το ίδιο και στο high end? Δηλαδή μια 5800xt στο 1000αρικο να ματσαρι την ti? 

Mid range η 5700ΧΤ που είναι 5%κάτω από 2070S οκ κάπου κάτι παρέλειψες.. 

Δημοσ.

Σχετικα με το ''leak'' υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα να ειναι πραγματικο. 

Απο τον developer του Openvr . 30% πανω σε σχεση με την 2080ti.

Hi, I'm the developer of the benchmark (OpenVR Benchmark), I've just commented about my opinion on the result on the main post about it here: https://old.reddit.com/r/Amd/comments/embs78/new_amd_engineering_sample_gpucpu_appeared_on/fdpd9m3/

You seem to have a few additional points that you might like a reply to, so I'll do that here:

• OpenVR Benchmark is a GPU Benchmark, so being CPU-limited is basically impossible in there. The 4800H would definitely be fast enough to get a good result out of a GPU that is 30% faster than a 2080 Ti.

• I can confirm the AMD engineering sample result is in the leaderboard

• OpenVR Benchmark is still quite new, and every software can have bugs. But there's also almost 2000 leaderboard entries already, and if there would be something majorly buggy, that would be known (and fixed) by now. I do not think any bug is involved here.

• It's definitely not the result of a RTX 2060, the performance is way too good. The fact that the user who submitted the result is using an engineering sample CPU also makes it very unlikely that this is "fabricated by someone in their free time", because that would involve a lot of time, and someone who has an engineering sample CPU is likely using it at work, for testing purposes.

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, xelidoni είπε

Έβαλα τους 19.12.3 και όταν τελείωσε η εγκατάσταση μου έβγαλε μύνημα ( error 207 η εγκατάσταση ολοκληρώθηκε επιτυχώς ) αυτό μου έβγαλε και με τους 19.12.2 μετά έβαλα 19.9.2 και δεν έβγαλε κάτι γνωρίζει κάποιος τι είναι αυτό το σφάλμα;

Κάνε ένα uninstall με ddu σβήσε και τους φακέλους amd στο app data και users roaming και κάνε καθαρό install τους 20.1.1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Να ρωτησω κατι ακομα, οταν περνατε νεους drivers ξαναπερνατε και τους chipset drivers? Εχω μια αισθηση οτι κατι διαγραφει κ απο κει το DDU κ εγω καθε φορα τους ξαναπερναω να μαι σιγουρος. Η διαδικασια που κανω ειναι η εξης.

Uninstal τον gpu driver απο τις εφαρμογες, μετα μπαινω σε safe mode τρεχω το DDU, κ μετα μολις ξαναμπω στα windows κανονικα, περνω πρωτα ξανα chipset drivers κ μετα τους gpu drivers. Μηπως τσαμπα παιδευομαι με τους chipsets τοσο καιρο; Για αυτο να ρωτησω εδω...

Επεξ/σία από Ronnie1985

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...