Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχεις επιλέξει να φανταστώ High/Ultimate power plan στα windows ετσι; @JoannisV

Σκέφτομαι να φτιάξουμε ένα θεμα

"Downclocking Navi"

Να δημιουργήσουμε μια λίστα με τα"προβληματικά" παιχνίδια και να δοκιμάζουμε με διαφορετικά ή παραπλήσια setup ώστε να αναπαραστήσουμε το θέμα ανα παιχνίδι.

Πχ

Apex

AC Origins

• Απαντ. 10k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Μόλις τώρα, 7nisiotis είπε

Έχεις επιλέξει να φανταστώ High/Ultimate power plan στα windows ετσι; @JoannisV

Ναι :P Ό,τι ρύθμιση υπάρχει και μπορώ να την ενεργοποιήσω/απενεργοποιήσω το έχω κάνει. Εσύ έχεις δοκιμάσει καθόλου κάποιο από τα παιχνίδια που εμένα μου συμπεριφέρεται έτσι; (AC Origins/Odyssey και τώρα βλέπω πως και στο Far Cry δεν maxάρει εύκολα αλλά δεν έχει όμως το stuttering όπως στα άλλα 2) μήπως και μπορώ έτσι να επαληθεύσω πως δεν το κάνει μόνο σε μένα γιατί σε benches στο youtube δεν βλέπω να το κάνει σε χρήστες με αντίστοιχα build.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, 7nisiotis είπε

Σας χάνει κ σας τις ρυθμίσεις το wattman καμια φορά μετα απο restart? πήγε και μου γύρισε το ρεύμα στο 1.2 από 1.115

Αυτό σημαίνει ότι δεν δούλεψε το oc/uv και ότι πρέπει να δώσεις ρεύμα. 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, 7nisiotis είπε

Σας χάνει κ σας τις ρυθμίσεις το wattman καμια φορά μετα απο restart? πήγε και μου γύρισε το ρεύμα στο 1.2 από 1.115

Εχει βελτιωθει απο προηγουμενους drivers, αλλα καμια φορα το κανει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ενα stability test με 3D mark firestrike Extreme 20 loops[20.1.4 Driver].Με καποιον προηγουμενο δεν θυμαμαι εκδοση εβγαζε 94.2% και ελεγε not passed. Σε αυτον η καρτα σχεδον μονιμα 99%.

LlkEYEC.jpg

Επεξ/σία από Arkin
  • Like 1
Δημοσ.

Παίδες έκανα ενα τεστάκι σήμερα Metro Exodus,
Gpu Usage 90%+ καρφί, ~1900 mhz έπαιζε και κανένα απολύτως πρόβλημα γενικά.
Τα temps πως σας φαίνονται? Σαν να πήρε λιγο φωτιά ο CPU...

METRO.PNG.d4065771ca622b7b61cd89216870fd05.PNG

System : B450 tomahawk, R53600 stock(stock cooler) , 5700XT PULSE stock, 16g RipjawsV 3200mhz(XMP)

METRO2.PNG

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, 7nisiotis είπε

Μου έχει τύχει και μετά από 4-5 restart προσθέτει μόνο του ~0.100v που λες.

Δεν νομιζω πως είναι αναγκαστηκο να είναι ασταθές το OC γιατί σε παιχνίδια και άλλες δουλειές δεν κρασαρει ποτέ στα settings που το έχω... 

Ειμαι στα 1850mhz/1020v, μπορώ εύκολα να το έχω στα 950-970v. αλλά το βάζω πάνω από 1000 μιας και το είχε προτείνει κάποιος φίλος παραπάνω. 

5 ώρες πριν, 7nisiotis είπε

Επεξ/σία από JoannisV
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, JoannisV είπε

Μου έχει τύχει και μετά από 4-5 restart προσθέτει μόνο του ~0.100v που λες.

Δεν νομιζω πως είναι αναγκαστηκο να είναι ασταθές το OC γιατί σε παιχνίδια και άλλες δουλειές δεν κρασαρει ποτέ στα settings που το έχω... 

Ειμαι στα 1850mhz/1020v, μπορώ εύκολα να το έχω στα 950-970v. αλλά το βάζω πάνω από 1000 μιας και το είχε προτείνει κάποιος φίλος παραπάνω. 

ποια υλοποίηση/?

Πάντως δε ξέρω τι παίζει με τα ρεύματα, προσπαθώ να σταθεροποιήσω κάπου το undervolt και ενω φαινεται οκ παιζεις Χ ωρες με το Ψ παιχνίδι θα πάθει εγκεφαλικό ο driver και δε θα ανοίγει ή θα κολλήσει η μνήμη στα 1000mhz

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...