Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
35 λεπτά πριν, Arkin είπε

Αν θελετε δοκιμαζω και εγω Origins στα μερη που εχετε θεματα να δουμε αν οντως φταιει η 5700xt η ο επεξεργαστης αλλα πειτε να βαλω να κατεβαινει απο Uplay και κατα τις 9 θα ειναι ετοιμο.

Μόνο εγώ είμαι με το internet που σέρνεται στα 800kbps (όταν πληρώνω 24αρι) ή βρήκατε ευκαιρία με τα απεριόριστα της Cosmote :P

Εμένα με έβαλε σε σκέψεις ο @noFEARgr για το format μετά την αναβάθμιση από 1600 σε 2700Χ. Αν ο @leros2004 δεν έχει καθόλου stuttering ίσως αυτό να φταίει στην δική μου περίπτωση 🤷‍♀️

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, JoannisV είπε

Μόνο εγώ είμαι με το internet που σέρνεται στα 800kbps (όταν πληρώνω 24αρι) ή βρήκατε ευκαιρία με τα απεριόριστα της Cosmote :P

Εμένα με έβαλε σε σκέψεις ο @noFEARgr για το format μετά την αναβάθμιση από 1600 σε 2700Χ. Αν ο @leros2004 δεν έχει καθόλου stuttering ίσως αυτό να φταίει στην δική μου περίπτωση 🤷‍♀️

Ε vdsl εχω , με 5.5mb κατέβαινε απο τον ''θείο''

Μπορείς να στείλεις όλο το φάκελο με τα save γιατί δεν μου το αναγνωρίζει μόνο του, δοκίμασα να σβήσω τα υπόλοιπα , αλλά δεν δουλευει...

Εγω πριν είχα r5 2600 και vega 64, δεν έκανα format στην αλλαγή, ουτε καν gpu drivers δεν έβγαλα, όταν άλλαξα τη καρτα

Clipboard01.jpg.2408f07df1aea61accf264ac6de4caf8.jpg

Επεξ/σία από leros2004
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, leros2004 είπε

Ε vdsl εχω , με 5.5mb κατέβαινε απο τον ''θείο''

Μπορείς να στείλεις όλο το φάκελο με τα save γιατί δεν μου το αναγνωρίζει μόνο του, δοκίμασα να σβήσω τα υπόλοιπα , αλλά δεν δουλευει...

Clipboard01.jpg.2408f07df1aea61accf264ac6de4caf8.jpg

Για κάποιον λόγο εμένα το save μου είναι στον φάκελο 3539 (έτσι γράφει η Ubisoft), επειδή όμως βλέπω ότι εσένα είναι στο 5059 (τον οποίο τον έχω και εγώ) ανεβάζω και τους 2 φακέλους. Εδώ ο 3539(δοκίμασε πρώτα) και εδώ ο 5059.

Δεν ξέρω αν υπάρχει incompatibility επειδή εμένα δεν είναι από τον θείο :P

Επεξ/σία από JoannisV
Δημοσ.
35 λεπτά πριν, JoannisV είπε

Αν ο @leros2004 δεν έχει καθόλου stuttering ίσως αυτό να φταίει στην δική μου περίπτωση 

🤷‍♀️

Ο leros2004 έχει Samsung B-Die πειραγμενες.

Ακόμα και έτσι όμως θα έχει downclocks γιατι το παιχνίδι είναι τέτοιο. Αλλά θα έχει λιγότερο από εσένα.

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, kkatzos είπε

Ακόμα και έτσι όμως θα έχει downclocks γιατι το παιχνίδι είναι τέτοιο. Αλλά θα έχει λιγότερο από εσένα.

Ε θα έκανα 2 δοκιμές, Tuned ram Και εξομοίωση των ram του  JoannisV ... 

30 λεπτά πριν, JoannisV είπε

Για κάποιον λόγο εμένα το save μου είναι στον φάκελο 3539 (έτσι γράφει η Ubisoft), επειδή όμως βλέπω ότι εσένα είναι στο 5059 (τον οποίο τον έχω και εγώ) ανεβάζω και τους 2 φακέλους. Εδώ ο 3539(δοκίμασε πρώτα) και εδώ ο 5059.

Δεν ξέρω αν υπάρχει incompatibility επειδή εμένα δεν είναι από τον θείο :P

Δεν μου δουλεύει ούτε το 3539 ούτε το 5059...  Πρέπει να φταίει ο ''θείος cpy'' 

Αν υπάρξει κανείς άλλος με save ας ποστάρει  να τα δοκιμάσω... 

• Like 1
Δημοσ.
34 λεπτά πριν, kkatzos είπε

To downclocking ας υπάρχει και ας πέφτω και στα 40-50 frames στις μεγάλες πόλεις, το stuttering είναι που με εκνευρίζει. Το παιχνίδι παγώνει για 2-3 δευτερόλεπτα και μετά συνεχίζει και αυτό μπορεί να συμβαίνει κάθε 2 λεπτά.

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, JoannisV είπε

To downclocking ας υπάρχει και ας πέφτω και στα 40-50 frames στις μεγάλες πόλεις, το stuttering είναι που με εκνευρίζει. Το παιχνίδι παγώνει για 2-3 δευτερόλεπτα και μετά συνεχίζει και αυτό μπορεί να συμβαίνει κάθε 2 λεπτά.

Βρήκα στο ιντερνετ κατι save :P  Αυτά έχει ξεκλειδώσει, πες που να πάω :P 

MAP.jpg.708d03c30a44f8e4b2b7746bd3f62e4d.jpg

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, leros2004 είπε

Βρήκα στο ιντερνετ κατι save :P  Αυτά έχει ξεκλειδώσει, πες που να πάω :P 

MAP.jpg.708d03c30a44f8e4b2b7746bd3f62e4d.jpg

Εσύ κατέβασες το Odyssey για αυτό δεν δουλεύουν τα saves μου :P (εγώ Origins έχω παίξει μέχρι τώρα, στο Odyssey μονο Benchmarks έχω κάνει).

Στο Odyssey θεωρητικά στην Αθήνα θα πρέπει να έχει μεγάλη πόλη.

Ο @silenoz66 έχει το Odyssey. Εδώ είχε γράψει πως το θέμα του ήταν εμφανές:
"Athens π.χ. με το που πέφτεις απο κάτω απο το άγαλμα αράζω εκεί ακρόπολη .."

Επεξ/σία από JoannisV
Δημοσ.
Μόλις τώρα, JoannisV είπε

Εσύ κατέβασες το Odyssey για αυτό δεν δουλεύουν τα saves μου :P (εγώ Origins έχω παίξει μέχρι τώρα, στο Odyssey μονο Benchmarks έχω κάνει).

Στο Odyssey θεωρητικά στην Αθήνα θα πρέπει να έχει μεγάλη πόλη.

θεος !!!! θα βάλω και το origins , έτσι και αλλιώς κάθεται η vdsl σήμερα :P 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, leros2004 είπε

θεος !!!! θα βάλω και το origins , έτσι και αλλιώς κάθεται η vdsl σήμερα :P 

Τσέκαρε το edit Μου. Το ίδιο engine έχουν τα 2 παιχνίδια, σιγά! Απλά πήγαινε Αθήνα (στο παιχνίδι :P) και δες αν έχεις stuttering/downclocking

Επεξ/σία από JoannisV
  • Like 1
Δημοσ.
48 λεπτά πριν, JoannisV είπε

Τσέκαρε το edit Μου. Το ίδιο engine έχουν τα 2 παιχνίδια, σιγά! Απλά πήγαινε Αθήνα (στο παιχνίδι :P) και δες αν έχεις stuttering/downclocking

Kατεβηκα συνταγμα και ολα μου τρεχουν μια χαρα,τι εννοεις?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, Dantε είπε

Kατεβηκα συνταγμα και ολα μου τρεχουν μια χαρα,τι εννοεις?

Καλά, πήγαινε Εξάρχεια και θα πήξεις στο stuttering...🤣

Επεξ/σία από _Theo_
Δημοσ.
2 ώρες πριν, JoannisV είπε

Εχω 50αρα vdsl εδω και 4-5 χρονια. Εγω εχω 8700K οποτε για αυτο λεω να τεσταρω να δουμε σιγουρα αν οφειλετε στην καρτα η σε επεξεργαστη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...