7nisiotis Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Arkin είπε Στο AC Origins υπαρχει μεγαλο stuttering στην Αλεξανδρεια και η καρτα κοιματε δεν δουλευει σωστα. Με τους 19.12.1 μολις κατεβηκε το παιχνιδι εβγαλα και ενα βιντεο. Με την 1070ti και ιδιο CPU ειχα μηδεν stuttering στην Αλεξανδρεια. Οποτε υπαρχει μεγαλο θεμα καθαρα στο Origins και στην Αλεξανδρεια με την 5700xt. Τετοιο stuttering δεν ξανα συναντησα σε κανενα παιχνιδι με την 5700XT. Θα περασω και τους 20.2.1 να δω αν αλλαξει κατι. Ολα ultra σε 2560x1080. Η θερμοκρασια κανονικα πρεπει να ειναι 70+ και αυτη παιζει 63 64. Για να δουμε με τους 20.2.1 edit: Και με 20.2.1 τα ιδια και οχι μονο Αλεξανδρεια. Η μνήμη κανονικά δεν έπρεπε να γράφει 1750 ή όσο το χεις; Λέει 900. Και μένα το έκανε αυτό, 1000 έναντι 1750 έγραφε όταν είχα ασταθές voltage στο πυρήνα για κάποιο λόγο ή είναι κάποιο "bug"? Ραμ είχα στοκ 1750 Ναι ξέρω ότι επαναλαμβάνομαι για το ρεύμα αλλά δοκίμασε το, δώσε ενα λίγο παραπάνω. Πάντως έχεις ίδιο downclock behavior όπως είχα στο Metro Dx12, στο Apex. Αν και στο τελευταίο πλέον δεν έχω τόσο μεγάλο δηλαδή είναι μικρότερο. Περίπου 78-85 αλλά ανεβαίνει πάλι 90 δε πέφτει κάτω από εκεί. Αν θυμάμαι σωστά. Έριξα και τον επεξεργαστή στα 4.8 από 4.9 ώστε να έχουμε ίδια συχνότητα να βγει ενα όσο γίνεται πιο σταθερό αποτέλεσμα στις συγκρίσεις. Θα το περάσω κ γω το Origins απλά θα αργήσω λόγω 30αρας VDSL + δεν έχω χώρο προς το παρόν στο δίσκο. Επεξ/σία 14 Φεβρουαρίου 2020 από 7nisiotis
Arkin Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 6 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε Η μνήμη κανονικά δεν έπρεπε να γράφει 1750 ή όσο το χεις; Λέει 900. Και μένα το έκανε αυτό, 1000 έναντι 1750 έγραφε όταν είχα ασταθές voltage στο πυρήνα για κάποιο λόγο ή είναι κάποιο "bug"? Ραμ είχα στοκ 1750 Ναι ξέρω ότι επαναλαμβάνομαι για το ρεύμα αλλά δοκίμασε το, δώσε ενα λίγο παραπάνω. Πάντως έχεις ίδιο downclock behavior όπως είχα στο Metro Dx12, στο Apex. Αν και στο τελευταίο πλέον δεν έχω τόσο μεγάλο δηλαδή είναι μικρότερο. Περίπου 78-85 αλλά ανεβαίνει πάλι 90 δε πέφτει κάτω από εκεί. Αν θυμάμαι σωστά. Ειναι οι 19.12.1 drivers για αυτο γραφει 900. Ειναι 1800 κανονικα. Τετοιο downclock σημερα που δοκιμασα origins δεν ξανα εχω δει πραγματικα το παιχνιδι ειναι unplayable. Δεν παιζει ρολο το voltage στο downclock. offtopic. Ρε συ μου δημιουργηθηκε ενας φακελος spyros κατι στο users και μεσα εχει pictures/afterburner. Ειναι απο τα profile που μου εδωσες εσυ και περασα? Γιατι σιγουρα δεν εφτιαξα εγω νεο χρηστη. 1
7nisiotis Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 Αν μπορείς ενεργοποίησε να φαίνεται και το junction-hotspot. 1 λεπτό πριν, Arkin είπε Ειναι οι 19.12.1 drivers για αυτο γραφει 900. Ειναι 1800 κανονικα. Τετοιο downclock σημερα που δοκιμασα origins δεν ξανα εχω δει πραγματικα το παιχνιδι ειναι unplayable. Δεν παιζει ρολο το voltage στο downclock. offtopic. Ρε συ μου δημιουργηθηκε ενας φακελος spyros κατι στο users και μεσα εχει pictures/afterburner. Ειναι απο τα profile που μου εδωσες εσυ και περασα? Γιατι σιγουρα δεν εφτιαξα εγω νεο χρηστη. Ισως έχει καταγεγραμμένη την διαδρομή του φακέλου γιατί έχω ορίσει έναν φάκελο μέσα στο "Pictures"/" Msi Afterburner " να τα ρίχνει ( πλήκτρο F12, png , 100% ποιότητα ) Αλλάζει από τις ρυθμίσεις αν θες να κρίσεις δικό σου
Arkin Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 2 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε Αν μπορείς ενεργοποίησε να φαίνεται και το junction-hotspot. Ειναι το gpu temp 2 στο afterburner? Τελικα ο φακελος πως δημιουργηθηκε ειναι απο το profile που με εστειλες? 3 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε Αν μπορείς ενεργοποίησε να φαίνεται και το junction-hotspot. Ισως έχει καταγεγραμμένη την διαδρομή του φακέλου γιατί έχω ορίσει έναν φάκελο μέσα στο "Pictures"/" Msi Afterburner " να τα ρίχνει ( πλήκτρο F12, png , 100% ποιότητα ) Αλλάζει από τις ρυθμίσεις αν θες να κρίσεις δικό σου Το εχω αλλαξει απο την αρχη στο path που θελω. Ο Σπυρος εισαι εσυ τελικα ετσι? Γιατι ξαφνιαστηκα μολις ειδα το νεο user αλλα ειδα μεσα στο afterburner οποτε κατι λεω παιζει με το profile του nisioti.
7nisiotis Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, Arkin είπε Ειναι το gpu temp 2 στο afterburner? Τελικα ο φακελος πως δημιουργηθηκε ειναι απο το profile που με εστειλες? Δεν θυμάμαι. Και δεν έχω οθόνη χαχαχα να σου έλεγα τσακ μπαμ για το ποιο είναι το junction Το είχα βρει εύκολα θυμάμαι. ΝΟΜΙΖΩ ότι αναφέρεται ως "gpu temperature 2" όπως καλά είπες Επεξ/σία 14 Φεβρουαρίου 2020 από 7nisiotis
Arkin Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 Κομπλε. Με τους 20.2.1 που περασα για να δω αν στρωσει το origins. Παλι γραφει 1000mhz στο memory ειναι bug του afterburner στο Monitoring της amd λεει 1800 κανονικα. Ανεβασα και λιγο το voltage οσο το ειχα πριν με τους 20.1.4. 1
7nisiotis Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Παίζει να χεις καλύτερες θερμοκρασίες με τη ρεφ από τη δικιά μου Pulse στη ψωμιερα για κουτί μου Θα κάνω κ γω την ίδια Abomination getto style πατέντα όμως χαχα Επεξ/σία 14 Φεβρουαρίου 2020 από 7nisiotis 1
Arkin Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 Μόλις τώρα, 7nisiotis είπε Παίζει να χεις καλύτερες θερμοκρασίες με τη Pulse από τη δικιά μου Pulse στο κονσερβοκουτι μου Reference εχω συνηθως παιζω στα 73-74 core θερμοκρασια. Δεν με απασχολει αυτο οι καρτες αντεχουν σε μεγαλες θερμοκρασιες με απασχολει το stuttering στο origins. Αν εχει τα ιδια χαλια και το odyssey δεν βλεπω να το αγοραζω ποτε. Δεν μπορει σε πιο βαρια παιχνιδια η κινηση να ειναι ομαλη με 0 stuttering και στο origins τετοια πραγματα οταν η χειροτερη 1070ti το επαιζε 100% smooth με ιδιες ρυθμισεις και αναλυση.
noFEARgr Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Arkin είπε Reference εχω συνηθως παιζω στα 73-74 core θερμοκρασια. Δεν με απασχολει αυτο οι καρτες αντεχουν σε μεγαλες θερμοκρασιες με απασχολει το stuttering στο origins. Αν εχει τα ιδια χαλια και το odyssey δεν βλεπω να το αγοραζω ποτε. Δεν μπορει σε πιο βαρια παιχνιδια η κινηση να ειναι ομαλη με 0 stuttering και στο origins τετοια πραγματα οταν η χειροτερη 1070ti το επαιζε 100% smooth με ιδιες ρυθμισεις και αναλυση. Δοκιμασε να αντιγραψεις το afterburner , πολλοι αναφερουν προβληματα οταν ειναι ανοιχτο με τις navi . Επεξ/σία 14 Φεβρουαρίου 2020 από noFEARgr
Arkin Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 21 λεπτά πριν, noFEARgr είπε Δοκιμασε να αντιγραψεις το afterburner , πολλοι αναφερουν προβληματα οταν ειναι ανοιχτο με τις navi . Το εχω και σε αλλα παιχνιδια χωρις κανενα προβλημα το afterburner. Το εκλεισα και τελειως και παλι το stuttering ειναι τρελο στο origins. Μολις μιλαγα με εναν με 3900x και vii και εχει το ιδιο stuttering στο origins. Στο odyssey ειναι smooth καμια σχεση απο οτι γραφει γιατι θελω να το παρω. Οποτε κατι τρεχει με το origins και τις amd καρτες. Χαιρομαι που το ευχαριστηθηκα με την 1070ti περσι γιατι αν ηταν να το παιξω ετσι με την 5700xt δεν θα το επαιζα ουτε για αστειο. Εκανα και thread στο forum της amd και το εσβησαν αμεσως. Αντε να βγαλεις ακρη. Εχω κοντα 2 ωρες στο heat με 20.2.1 και με Afterburner και ειναι οσο πιο βουτυρο γινεται. Και στο breakpoint με AnvilNext 2 και αυτο το τελειωσα απολυτα smooth καμια σχεση με το origins. Και δεν ειναι μονο στην Αλεξανδρεια και στην Siva τα ιδια οποτε ειναι γενικο το προβλημα σε ολες τις περιοχες. Μετα φταιει ο κοσμος. Spoiler Spoiler Επεξ/σία 14 Φεβρουαρίου 2020 από Arkin 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 6 ώρες πριν, ilos είπε Το να τα λέει ο steve δεν είναι τόσο περίεργο, είναι ήπιος κοκκινοφρουρός σε γενικές γραμμές ας πούμε. Αλλά όταν βγάζει vid και o Αντόρας για τα ίδια, υπάρχει μέγα θέμα.😆 Spoiler 1
JoannisV Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, Arkin είπε Δεν παιζει καθολου καλα το παιχνιδι με 5700xt. Εχω 8700k οποτε δεν φταιει η cpu που εχεις αλλα καθαρα η καρτα. Με nvidia Ultra ολα ειχα σταθερα 75fps με ευθεια γραμμη frametime. Ευτυχως το τερματισα αλλα καταλαβαινω ποσο εκνευριστικο ειναι τωρα που το παιζεις. Θελω να παρω το odyssey και αν εχω αυτο το stuttering δεν αξιζει ουτε καν να το ακουμπησω. Παρολο που εχει anvilnext 2 το origins οπως και το breakpoint στο δευτερο ειχα μια πολυ ομαλη εμπειρια με σταθερο frametime. To origins ειναι unplayable. Arkin σε ευχαριστώ που μπήκες στον κόπο και μου το επιβεβαίωσες! Είχα αρχίσει να πιστεύω πως όντως κάτι φταίει με το σύστημα μου γιατί με την 1070 που είχα πιο πριν, ακόμα και σε 1440p UW η εμπειρία ήταν καλύτερη (χαμηλότερα frames και settings βέβαια, αλλά με το Freesync ήμουν κομπλέ). Από την στιγμή που είσαι και με 8700Κ που δεν έχει και τα θέματα με τις RAM, ακόμα καλύτερα! Να 'σαι καλά! Εάν δεν σου κάνει κόπο (και δεν το έχεις διαγράψει ακόμα το παιχνίδι) κάνε ένα capture να το ανεβάσεις να υπάρχει και θα φτιάξω και εγώ για να τα στείλω με report στην AMD μπας και το κοιτάξουν. Από την άλλη, μόλις είδα στο reddit το post αυτό και από κάτω όλοι του γράφουν πως το παιχνίδι τρέχει μια χαρά και πως αυτός έχει θέμα, οπότε ίσως στο screen record για κάποιο λόγο δεν φαίνεται το stuttering; Όταν θα έχω χρόνο τώρα το Σ/Κ θα το ψάξω και εγώ και αν είναι θα τραβήξω βίντεο. Εν το μεταξύ, αν κάποιος έχει CSGO μπορεί να κοιτάξει και εκεί πως το πάει το παιχνίδι; Ας μπει ένα Casual και μετά ένα Danger Zone (στυλ Royale του CS). Στο πρώτο αν και η κάρτα υπολειτουργεί η εμπειρία είναι ΟΚ, στο δεύτερο απλά θέλω να σπάσω την οθόνη. edit: Επίσης στο AC Odyssey το έχω ακούσει και εγώ πως δεν υπάρχει το ίδιο πρόβλημα με το stuttering και στο benchmark που έτρεξα φάνηκε πως ήταν όντως λίγο καλύτερο. Δεν σου εγγυώμαι κάτι μέχρι να το παίξω όμως (όταν τελειώσω Origins, που με τους ρυθμούς μου και τα κολλήματα θα πάρει λίγο καιρό) Επεξ/σία 14 Φεβρουαρίου 2020 από JoannisV 1 1
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Όσοι έχουν απαντήσει Yes στις NVIDIA, οι μισοί τουλάχιστον παίζει να είναι τέρμα κοκκινοφρουροί. Σοβαρό θέμα σε NVIDIA κάρτα δεν θυμάμαι πότε ήταν η τελευταία φορά που είχε προκύψει.. Επεξ/σία 14 Φεβρουαρίου 2020 από Επισκέπτης
leros2004 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 14 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε Όσοι έχουν απαντήσει Yes στις NVIDIA, οι μισοί τουλάχιστον παίζει να είναι τέρμα κοκκινοφρουροί. Σοβαρό θέμα σε NVIDIA κάρτα δεν θυμάμαι πότε ήταν η τελευταία φορά που είχε προκύψει.. Ένα κάρο fixes Και open issues ..... μάλλον είναι άλλη nvidia αυτή... Driver 442.19 Game Ready Fixes (For full list of fixes please check out release notes) [The Witcher 3: Wild Hunt - Blood and Wine]: The game may crash when a user reaches a specific cut scene. [2726931] [Maxwell GPUs][OpenCL]: SETI@Home shows driver TDR occuring on Maxwell GPUs using OpenCL. [2739609] [Call of Duty Modern Warfare]: Streaming of gameplay using OBS will randomly stop. [2743477] [Battleye][Low-Latency Mode]: Launching Battleye with NVIDIA Low Latency Mode set to Ultra may cause DWM to reset. [2775906] [SLI+G-SYNC Stutter]: User may experience minor stuttering when using NVIDIA SLI in combination with G-SYNC. [2778783] [Doom (2016)]: The game crashes when launched on GeForce 600/700 series (Kepler) GPUs [2791124] [NVENC]: Memory leak occurs. [2805384] [Multiple Apps][SLI][G-SYNC]: Stuttering and drop in frame rate occurs during gameplay with SLI and G-SYNC enabled [200566678] Studio Driver Fixes (For full list of fixes please check out release notes) [DaVinci Resolve Studio]: Shared memory of the non-Display GPU is not flushed when switching Resolve projects multiple times. [2780691] [Redshift3d][CUDA]: CUDA memory leak with cuMemHostAlloc/cuMemFreeHost occurs when there is more than one device/context active in the app. [2723104] [Optix 6 Denoiser][HDR]: Artifacts appear in HDR mode when tiling is in effect. [2805048] [Optix][Demand Load] Artifacts appear in non-square, non-mipmapped textures. [2775776] [RayTracing]: V-Ray intersection artifacts appear when 2D displacement is enabled in a scene. [2762996] [Quadro RTX/P-series][OpenGL]: Image Copy does not work between different GPUs. [2790838] [Maya]: The application locks up during clFlush() call when using OpenCL / OpenGL interoperability. [2644947] [Modo]: The application crashes when monitors are connected to separate GPUs in a dual GPU system. [2211845] Game Ready Driver Important Open Issues (For full list of open issues please check out release notes) Windows 10 Only [Mortal Kombat]: The game may randomly crash to the desktop without error [2813996] Windows 10 Only [Zombie Army: Dead War 4][Ansel/Freestyle]: The Ansel & Freestyle tabs are unselectable. [2810884] Windows 10 Only [Zombie Army: Dead War 4][Vulkan][HDR]:Corrupted flickering occurs when in-game HDR is enabled. [200585136] To work around, either disable HDR or use DirectX 12 mode. Windows 10 Only [Tom Clancy's Rainbow Six Siege][Vulkan][G-SYNC]: When playing the game in Vulkan mode with G-SYNC enabled, flickering occurs after switching the game between full-screen and windowed mode.[200578641] To work around, either disable G-SYNC or play using an API other than Vulkan. Windows 7 Only [World of Warcraft: Battle for Azeroth][DirectX 12]: The game crashes when switched from DirectX 11 to DirectX 12 mode. [200574934]
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα