Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ε ναι γιατί crash σε συγκεκριμένα παιχνίδια είναι ίδιας σοβαρότητας με black screens και donwclocks σε οποιαδήποτε παιχνίδι ή ακόμα και στο desktop. Το Reddit έχει γεμίσει πρόσφυγες και μετανάστες των Navi :P

"Windows 10 Only [Zombie Army: Dead War 4][Ansel/Freestyle]: The Ansel & Freestyle tabs are unselectable. [2810884] " Ε εντάξει τα 10 άτομα που χρησιμοποιούν Ansel ας πάρουν Navi :P

Επεξ/σία από Επισκέπτης
  • Απαντ. 10k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν τη βλέπω καλά την AMD...αυτά είναι τραγικά λάθη που κοστίζουν πανάκριβα!

40,000 στατιστικό δείγμα, είναι πολύ μεγάλο για να αγνοηθεί.

Συν το 5 προς 1 στις επιστροφές καρτών στους λιανοπωλητές σε σχέση με την πράσινη...

Επεξ/σία από thanosAIAS
  • Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, yiannis1991 είπε

Όσοι έχουν απαντήσει Yes στις NVIDIA, οι μισοί τουλάχιστον παίζει να είναι τέρμα κοκκινοφρουροί. Σοβαρό θέμα σε NVIDIA κάρτα δεν θυμάμαι πότε ήταν η τελευταία φορά που είχε προκύψει..

Και εγώ παίρνω ATI/AMD από το 2003 και ισχύει το ίδιο. Τι να λέει; Απλώς τα Nvidia είναι πιο άμπαλος-friendly και επειδή πλέον έχει pc και η κουτσή Μυρσίνη, αυτό φαίνεται περισσότερο σε απόλυτους αριθμούς...

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Occultist είπε

Και εγώ παίρνω ATI/AMD από το 2003 και ισχύει το ίδιο. Τι να λέει; Απλώς τα Nvidia είναι πιο άμπαλος-friendly και επειδή πλέον έχει pc και η κουτσή Μυρσίνη, αυτό φαίνεται περισσότερο σε απόλυτους αριθμούς...

Μα τα θέματα των Navi δεν έχουν να κάνουν με το αν είσαι άμπαλος ή όχι, δεν είναι συγκεκριμένες ρυθμίσεις για παράδειγμα. Ακόμη και διδακτορικό να έχεις σε computer engineering πρέπει απλά να περιμένεις να τα λύσουν..

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε

Μα τα θέματα των Navi δεν έχουν να κάνουν με το αν είσαι άμπαλος ή όχι, δεν είναι συγκεκριμένες ρυθμίσεις για παράδειγμα. Ακόμη και διδακτορικό να έχεις σε computer engineering πρέπει απλά να περιμένεις να τα λύσουν..

πάντως πιο πολλά ποστ έχεις εδώ παρά στο nvidia χδ

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 ώρες πριν, yiannis1991 είπε

Γιατί κάτι μου λέει ότι τουλάχιστον οι μισοί από αυτούς είναι σε σάπια config με τόνους άκυρες ρυθμίσεις και bloatware, που δεν έχουν κάνει ποτέ format και είναι σουρωτήρι η registry, με τροφοδοτικά που τους είπε ο Μπάμπης ο Σουγιάς ότι "φτάνει αυτό, ρε-σίγουρα!" και παράλληλα κουμπώνουν με το στανιό κλόκες που διάβασαν στο ιντερνετ και περιμένουν να τις σηκώνουν όλα τα κομμάτια;...

Επεξ/σία από Occultist
  • Like 2
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Occultist είπε

Γιατί κάτι μου λέει ότι οι μισοί από αυτούς είναι σε σάπια config με τόνους άκυρες ρυθμίσεις και bloatware, που δεν έχουν κάνει ποτέ format και είναι σουρωτήρι η registry, με τροφοδοτικά που τους είπε ο Μπάμπης ο Σουγιάς ότι "φτάνει αυτό, ρε-σίγουρα!" και παράλληλα κουμπώνουν με το στανιό κλόκες που διάβασαν στο ιντερνετ και περιμένουν να τις σηκώνουν όλα τα κομμάτια;...

Kαι μόλις κουμπώσουν nvidia αφού επιστρέεψουν την navi μεταμορφώνονται σε power users με πεντακάθαρη registry και τροφοδοτικό 1000w gold+ και άρα δουλεύει ταμάμ η καινούργια τους καρτα.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πάντως φαίνεται ότι υπερασπίζονται στο hwunboxed στο (Νο, 21%) την amd τα κουμουνοσκυλα. Γενικά υπάρχει αυτή η τάση να χαϊδεύουν αυτάκια στην AMD γιατί θεωρείται για κάποιο λόγο η εταιρεία του "λαού". Τώρα αυτό γιατί γίνεται είναι μεγάλη ιστορία και βαριέμαι να σας αναλύσω. Εδώ οι περισσότεροι γράφουν " Α σε Linux δεν έχω θεμα εγώ" , "παίξε με vsync", "μη παίξεις αυτό το παιχνίδι" και άλλα τέτοια.

ΠΩΩΩΩπωωω ρε φίλε τι σοβαρές λύσεις είναι αυτες που έχει ο κόσμος. Πωωωω μιλάμε τρομερή λύση. Πώς και δεν το σκεφτήκαμε δηλαδή.Εδώ οι περισσότεροι δεν έχουν ιδέα τι είναι το stuttering, δεν μπορούν ΚΑΝ να το αντιληφθούν να τονίσουμε αυτό. Νομίζουν ότι είναι τα έντονα lag spikes. Να παγώνει δηλαδή η εικόνα για 2 δευτερόλεπτα, 3 και να δείχνει μετά και ξανά το ίδιο. Αυτό το είχα τεσταρει στο ΝΕΤ καφέ που δούλευα. Οι περισσότεροι δεν ήξεραν καν ότι υπήρχε ενεργοποιημένο vsync όταν πείραζαν σαν πανηλίθιοι τα μηχανήματα και εβαζαν vsync σε multiplayer game. Και άλλα πολλά. Μιλάμε για ηλικίες μικρές που εκεί θα πεις νταξει εισαι μικρός δεν ήξερες δε ρωταγες. Αλλά την ίδια άγνοια είχαν και 20αριδες.

Επεξ/σία από 7nisiotis
Δημοσ.
1 ώρα πριν, yiannis1991 είπε

Ε ναι γιατί crash σε συγκεκριμένα παιχνίδια είναι ίδιας σοβαρότητας με black screens και donwclocks σε οποιαδήποτε παιχνίδι ή ακόμα και στο desktop. Το Reddit έχει γεμίσει πρόσφυγες και μετανάστες των Navi :P

"Windows 10 Only [Zombie Army: Dead War 4][Ansel/Freestyle]: The Ansel & Freestyle tabs are unselectable. [2810884] " Ε εντάξει τα 10 άτομα που χρησιμοποιούν Ansel ας πάρουν Navi :P

Φυσικά γιατι το crash σε συγκεκριμένα παιχνίδια δεν σου χαλάει τη διασκέδαση, μόνο η μαύρη οθόνη έχει αυτή την ιδιότητα... 

Να το ξανά πούμε: Η διαφορά AMD με Nvidia είναι ότι η 2η έχει τη δυνατότητα να λύνει τα προβλήματα με drivers σύντομα.  Σίγουρα είναι και λιγότερα, αλλά μέχρι εκεί  

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, thanosAIAS είπε

...

Τουλαχιστον ψαξτε αν εχει ξανα ανεβει εδω το συγκεκριμενο βιντεο. 3η φορα ειναι.

Επεξ/σία από overpower
Δημοσ.
3 ώρες πριν, LIGHT1NG είπε

πάντως πιο πολλά ποστ έχεις εδώ παρά στο nvidia χδ

Στις NVIDIA δεν έχω να πω κάτι, όλα λειτουργούν στην εντέλεια..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κατσε καθε μια σελιδα θα ανεβαινει . Εδω στο Hardware unboxed χαρακτηρηστηκαν ως κουμουνοσκυλα επειδη ανέφεραν οτι στο δικο τους συστημα δεν εχουν προβλημα με τον 5700xt. 

4 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε

εκτος του performance βεβαια που στην ιδια τιμη παιρνεις 20% κατω. 

Επεξ/σία από noFEARgr
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε

Καλά μην παίρνεις όρκο κάτι rtss/nvidia limiter διαβάζω και κάτι vsync δεν φαίνεται μόνο η amd να θέλει διδακτορικό +ότι το nvidia panel για να αλλάξεις γλώσσα ώστε να βάλεις μερικές ρυθμίσεις όπως προτείνουν μερικοί σε διάφορα σαιτ πρέπει να κάνεις αλλαγή στο registry για το oc scanner δεν έχω να πω κάτι για να κάνω uv σε σωστό επίπεδο το λάπτοπ χρειάστηκε ώρες ενώ τα καλά του wattman θα το ήθελαν και στην nvidia είναι γεγονός. 

υγ. αυτό που έπρεπε να κάνει η amd στο 2020 είναι να βάλει optional το έξτρα panel και να χωρίσει το wattman σε ξεχωριστό και τα υπόλοιπα relive σαν το geforce experience 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, leros2004 είπε

Φυσικά γιατι το crash σε συγκεκριμένα παιχνίδια δεν σου χαλάει τη διασκέδαση, μόνο η μαύρη οθόνη έχει αυτή την ιδιότητα... 

Να το ξανά πούμε: Η διαφορά AMD με Nvidia είναι ότι η 2η έχει τη δυνατότητα να λύνει τα προβλήματα με drivers σύντομα.  Σίγουρα είναι και λιγότερα, αλλά μέχρι εκεί  

Define "σύντομα".😁 7 μήνες από το launch δεν είναι απλά αργά, είναι μια αιωνιότητα στον τεχνολογικό κλάδο και valid λόγος για rma/refund.

Συν ότι και από προσωπική μου εμπειρία, όποτε έχω στήσει μηχάνημα με polaris/vega σε γνωστούς πάντα θα με πάρουν τηλέφωνα για προβλήματα μετά από κάποιο καιρό που δεν είναι και εύκολο να πεις αν οφείλονται σε drivers ή hardware fault/compatibility. Άλλες φορές θα είναι θέματα του browser/video player που μειώνονται κάπως αν κλείσεις το hardware acceleration, άλλες φορές απενεργοποιούν το sleep ή αυξάνουν το TDR delay ή κλείνουν το link state power management στα power options (αυτό και με nvidia καλό είναι να το έχετε off).

Πχ δίπλα γείτονάς μου έχει polaris που ακριβώς λίγο καιρό μετά την πάροδο της εγγύησης τρελάθηκε εντελώς. Η κάρτα δεν έχει τα κλασικά προβλήματα πχ να κλείνει το Pc ή να κρασάρει games ή να μη σε αφήνει να περνάς drivers ή να βγάζει memory artifacts (όπως όταν πουσάρεις τη vram πολύ με oc). Απλά κάποιες φορές μπορεί να μη ποστάρει (black screen/no signal), άλλες φορές μπορεί να μπει στο desktop και να πάθεις επιληψία, άλλες φορές να φαίνεται κυριλέ και με το που τρέξεις κάποιο game να λείπουν textures/shadows ή  κάποια lights και άλλες φορές να είναι εντελώς μια χαρά.Πχ furmark βγάζει με τις ώρες χωρίς ίχνος artifact.🤑 Και όλα αυτά μετά από 100000000 formats και 100 διαφορετικούς drivers. Τα temps είναι πάντα κυριλέ (sapphire nitro υλοποίηση).

Μετά από όλα αυτά που βλέπω να έχει περάσει κόσμος, όταν με ρωτάνε γιατί εγώ να μη τους προειδοποιήσω όταν μου ζητάνε συμβουλές για build?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδια δεν ειναι μονο οι drivers το θεμα οπως αναφερθηκε.

Και η Nvidia εχει θεματα με drivers.Οχι το ιδιο συχνα,δεν τα αντιμετωπιζουν ολοι για να παρει τετοια εκταση το θεμα αλλα και αυτοι εχουν.

Απο την αλλη ομως σε nvidia μερια δεν βλεπουμε αυτα τα χαλια που βλεπουμε στους κατασκευαστες.

Ανεφερα πιο πισω για την καρτα της Powercolor την 5600xt( που βγαζει μονο για Amd καρτες κιολας)

It's unacceptable that a video card can go out the door with a VBIOS that doesn't even spin the fans until 100 degrees,

Η Xfx(επισης εταιρεια που βγαζει μονο amd καρτες) με την 5700xt σε αλλους τους αλλαζε η ιδια το cooler που ειχε θεμα,σε αλλους τους εστελνε μονο το cooler να το αλλαξει ο πελατης μονος του.

Η Msi με την evoke(που καποιοι της εδωσαν και μπραβο επειδη αναγνωρισε τα αυτονοητα)περιμενε video απο το GamersNexus για να αναγνωρισει το θεμα με τα pads.

Asus Tuf αλλο καρναβαλι.

Και ολα αυτα ερχονται στην φορα επειδη 2 καναλια ασχολουνται περισσοτερο με αυτα. Και τα review των καρτων δεν κυκλοφορουν επιτηδες πριν το launch των καρτων για να ενημερωσουν τον κοσμο.

Linus,Jay2cents,Bitwit και υπολοιποι youtubers που εχουν πανω απο 1μυριο συνδρομητες βαρανε χαρταετο.

Μεχρι και στην ιδια την εγγυηση οι περισσοτερες απο αυτες τις εταιρειες οπως ειχε αναφερθει πιο πισω που βγαζουν μονο Amd καρτες δινουν 2χρονια εγγυηση.

Ειναι ολη αυτη η εικονα εις βαρος του καταναλωτη(δηλαδη εμας)και των χρηματων που δινει,ανεξαρτητως αν αυτος που το κανει ειναι σε nvidia ή Amd.

Επεξ/σία από Fulgore
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...