Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Skrez1982 είπε

Παιδιά υπάρχει τρόπος να βλέπω fps από τις ρυθμίσεις του radeon στην καρτέλα metrics ?

ναι αλλά πρέπει να είναι full screen το παιχνίδι 

Επισκέπτης
Δημοσ.
43 λεπτά πριν, akalokat είπε

Mε τους 20,3,1 δεν δείχνει τα fps όπως με τους 20,2,2

εχεις το παιχνιδι σε fullscreen ή borderless?

Επισκέπτης
Δημοσ.

σε 3.1 τους δειχνει σε fullscreen

και με το που εκανα alt tab να το γραψω εξαφανιστηκαν :P

Δημοσ.

Το παρατήρησε άλλος ?

Με τους 20,2,2 σε idle τα watt είναι 7-8w min

Με τους 20,3,1 σε idle τα watt είναι 35w min 

Δλδ με τους 20,3,1 η κάρτα στο να κάθετε καταναλώνει 5 φορές περισσότερη ενέργεια.

Επισκέπτης
Δημοσ.
23 λεπτά πριν, akalokat είπε

Το παρατήρησε άλλος ?

Με τους 20,2,2 σε idle τα watt είναι 7-8w min

Με τους 20,3,1 σε idle τα watt είναι 35w min 

Δλδ με τους 20,3,1 η κάρτα στο να κάθετε καταναλώνει 5 φορές περισσότερη ενέργεια.

οχι, εμενα ειναι 8 σταθερα. κοιτα και με hwinfo64 στα sensors κατω κατω εκει που λεει gpu asic power ποσο σου γραφει

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

25W σταθερά από εμένα με 20.3.1

επίσης νιώθω πλέον ότι η κάρτα μου ακούγετε πολύ...Screenshot_2.thumb.png.61c3d2ffdc59db7d02db31f63b2dff7b.png ...

Επεξ/σία από Mosdi
Επισκέπτης
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Mosdi είπε

25W σταθερά από εμένα με 20.3.1

επίσης νιώθω πλέον ότι η κάρτα μου ακούγετε πολύ...Screenshot_2.thumb.png.61c3d2ffdc59db7d02db31f63b2dff7b.png ...

σε 2.2 ή 3.1? δεν εχω δοκιμασει τον 2.2 και δε ξερω τι εκανε με τα φανακια και τα ρευματα. ο 3.1 φαινεται να μην εχει αλλαξει κατι σε μενα. υποψη εκανα καθαρη εγκατασταση, να το δοκιμασεις να δεις αν θα αλλαξει κατι?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

`

26 λεπτά πριν, Lezantas26 είπε

σε 2.2 ή 3.1? δεν εχω δοκιμασει τον 2.2 και δε ξερω τι εκανε με τα φανακια και τα ρευματα. ο 3.1 φαινεται να μην εχει αλλαξει κατι σε μενα. υποψη εκανα καθαρη εγκατασταση, να το δοκιμασεις να δεις αν θα αλλαξει κατι?

Σε 3.1 είναι το λεω...καθαρή εγκατάσταση έκανα μέσα από την εγκατάσταση που σου έχει επιλογή to adrenaline όχι από DDU. Θες να μου πεις ότι δεν έγιναν σωστά εγκατάσταση οι drivers και γιαυτό έχω περισσότερο ρεύμα στην κάρτα?

Επεξ/σία από Mosdi

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...