Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στους 20.4.1 βαλανε και στα known issues ενα θεμα που ειχα με το f@h.

Κολλαγε στο ασχετο ολο το συστημα.

Ε τελικα και για αυτο οι drivers φταιγανε :lol:

• Απαντ. 10k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, 7nisiotis είπε

Καλά τα πάει για τη τιμή της η ΧΤ

Βέβαια πολύ πιο δροσερή η 2070S

τι ακριβώς συγκρίνεις ? με 70% fan αν ήταν η Nitro+ κάνα 55αρη βαθμούς θα είχε. Απο την άλλη η msi 2070 super gaming X είναι τοπ υλοποίηση , και έχουν σχεδόν 200€ διαφορά 

Επεξ/σία από leros2004
Δημοσ.

Σαν πυρήνα αυτούσιο τα συγκρίνω. Έχω φίλο με Ventus 2070s stock κ παίζει δροσεροτατα ουτε φαν δεν έχει πειράξει κάτω από 65 βαθμούς

Τέλος πάντων

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
44 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε

Σαν πυρήνα αυτούσιο τα συγκρίνω. Έχω φίλο με Ventus 2070s stock κ παίζει δροσεροτατα ουτε φαν δεν έχει πειράξει κάτω από 65 βαθμούς

Τέλος πάντων

Πως ακριβώς συγκρίνεις το πυρήνα αυτούσιο όταν έχουν διαφορετικό σύστημα ψύξης ? 

Στο video τις έχει στοκ αλλά όλος τυχαίως έχει τα fan 70% ... Eντάξει 45% ακριβότερη και καταφέρνει και είναι πίσω στα 3 απο τα 11 παιχνίδια.

Ψυγείο η ventus δλδ?  

Επεξ/σία από leros2004
Δημοσ.

Είναι τραγική η διαφορά τιμής (5700XT vs 2070S) βέβαια DLSS / RTX για την ώρα δεν υπάρχει στα Navi. Η ιστορία μας έχει δείξει οτι με το "FineWine - αργό tuning οδηγών" της AMD του χρόνου θα περάσει άνετα μπροστά η 5700 XT.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, 50EuroUser είπε

Είναι τραγική η διαφορά τιμής (5700XT vs 2070S) βέβαια DLSS / RTX για την ώρα δεν υπάρχει στα Navi. Η ιστορία μας έχει δείξει οτι με το "FineWine - αργό tuning οδηγών" της AMD του χρόνου θα περάσει άνετα μπροστά η 5700 XT.

Του χρονου δυσκολα,σε 2 χρονια ισως τη φτασει.

Το θεμα ειναι η διαφορα τιμης και τωρα που οι drivers εχουν διορθωθει κατα 95% ,η πλειοψηφια των χρηστων δεν εχει λογο να παει στη 2070.

Δημοσ.

Έχει λόγο, το RTX και ότι είναι ψυγείο οι κάρτες, τις πουλάνε και χωρίς ανεμιστήρα άμα θες 

Δημοσ.
33 λεπτά πριν, bebius είπε

Το RIS υπάρχει λόγος να μην είναι στο 100%; Φαίνεται να έχει αμελητέα επίδραση στην απόδοση.

Αναλόγως το παιχνίδι. Σε κάποια θέλει ίσα ίσα 20%. Πάνω από 80% πολύ σπάνια πρέπει να είναι τέρμα θολό το taa. 

• Like 1
Δημοσ.
10 ώρες πριν, bebius είπε

Το RIS υπάρχει λόγος να μην είναι στο 100%; Φαίνεται να έχει αμελητέα επίδραση στην απόδοση.

80% το εχω.

Μου φαινεται υπερβολικο παραπανω,ενοχλει στο ματι.

Δημοσ.

Στο pubg που παιζω τουλαχιστον ,φαινονται τα χρωματα σαν υπερκορεσμενα απο το πολυ sharpening.

Σε αλλο game μπορει να παλευεται,ειναι και γουστα αυτα.

Δημοσ.

Ρε σεις, σε μια κουταλιά νερό ώρες-ώρες.

Alt+R, πετάγεται επί τόπου το panel των οδηγών και αλλάζετε real-time τη ρύθμιση του RIS (και άλλα), όπως κάθεται καλά στο μάτι του καθένα (per game, κιόλας).

• Like 4

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...