Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

Και πάλι η διαφορά τους δεν είναι τέτοια που να δικαιολογεί για εμένα αλλαγή άσε που και πολύ μου είναι ο Βέγγος για τις απαιτήσεις μου σε 1080p 

Ναι επιδει η η σειρά  5700 δεν διαδέχεται τις Vega αλλά την Polaris , ο big Navi θα είναι ο αντικαταστάτης των Vega το 2020 

• Απαντ. 10k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, DsLmAnIaC είπε

Την έχουν κλειδώσει λέει για να μη μπορείς να την κάνεις oc σε συχνότητες xt. 

Χμ. Και πάλι με εξέπληξε σε επιδόσεις πάντως. Custom να δούμε και που θα κάτσει η τιμή.

Δημοσ.

Φοβερές οι νεες κάρτες αλλά νομίζω μεγαλύτερη απόδοση θα δω αν αναβαθμίσω από τον 1700x στον 3700x κρατώντας τη nitro. 

Θα δω, με ψήνει πολύ η 5700xt 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
31 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

Και πάλι η διαφορά τους δεν είναι τέτοια που να δικαιολογεί για εμένα αλλαγή άσε που και πολύ μου είναι ο Βέγγος για τις απαιτήσεις μου σε 1080p 

ένα 15% πάνω βρίσκεται η 5700ΧΤ από την 64ρα (με την απλή 5700 είσαι στα ίδια)........δεν νομίζω ότι αξίζει κάποια μετάβαση για τόσο μικρό gap απόδοσης ........

Επεξ/σία από BabisTs
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, nikos5800 είπε

στο shadow of the tomb raider μπορεί να βγάζεις τα ίδια αλλά υπάρχουν και games που δεν πολύ χωνεύουν την gcn και εκεί η rx5700xt τα πάει εξαιρετικά 

Ένα από αυτά τα παιχνίδια (που δε χωνεύουν και τόσο τη GCN) είναι το SOTTR.

Κάνει σκαλοπάτι το διάγραμμα (είναι και 1440p). Σε άλλα παιχνίδια δεν υπάρχει σκαλοπάτι.

1.jpg.e2acbfe3936853ae75eceeae0784c54e.jpg

Απλά με τις Vega συμβαίνουν τα εξής 2 πράγματα:

α) Στα τεστ έχουν τις reference που κάνουν και power και thermal throttling αβέρτα

β) H Vega 64 με undervolting, overclocking, HBM2 tweaking και καλή ψύξη, όπως του ακοινώνητου ή η Nitro+ 64, παίρνει πάρα πολύ.

Ως εκ τούτου μια χαρά η Vega 64, πόσο μάλλον αν έχει και καλή ψύξη.

Επεξ/σία από mpokwsths
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 λεπτά πριν, mpokwsths είπε

Ένα από αυτά τα παιχνίδια (που δε χωνεύουν και τόσο τη GCN) είναι το SOTTR.

Κάνει σκαλοπάτι το διάγραμμα (είναι και 1440p). Σε άλλα παιχνίδια δεν υπάρχει σκαλοπάτι.

1.jpg.e2acbfe3936853ae75eceeae0784c54e.jpg

Απλά με τις Vega συμβαίνουν τα εξής 2 πράγματα:

α) Στα τεστ έχουν τις reference που κάνουν και power και thermal throttling αβέρτα

β) H Vega 64 με undervolting, overclocking, HBM2 tweaking και καλή ψύξη, όπως του ακοινώνητου ή η Nitro+ 64, παίρνει πάρα πολύ.

Ως εκ τούτου μια χαρά η Vega 64, πόσο μάλλον αν έχει και καλή ψύξη.

το sotr μια χαρα τρεχει στις vega για βαλε κανα assasins creed

Επεξ/σία από nikos5800
Δημοσ.
1 ώρα πριν, akoinonitos είπε

Ε ναι. Ο ορισμος του overkill ειναι για 1080p.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, nikos5800 είπε

το sotr μια χαρα τρεχει στις vega για βαλε κανα assasins creed

Μια χαρά παίζει το SOTTR δε διαφωνώ. Μακάρι να έπαιζαν περισσότερα παιχνίδια τόσο smooth.

Το σκαλοπάτι το βλέπεις όμως;

Πάρε και το ACO: https://static.techspot.com/articles-info/1870/bench/ACO.png

Ποσοστιαία ακριβώς το ίδιο σκαλοπάτι με το SOTTR  😉

Δημοσ.
37 λεπτά πριν, DsLmAnIaC είπε

Φοβερές οι νεες κάρτες αλλά νομίζω μεγαλύτερη απόδοση θα δω αν αναβαθμίσω από τον 1700x στον 3700x κρατώντας τη nitro. 

Θα δω, με ψήνει πολύ η 5700xt 

Θα συμφωνησω με Μπαμπη. Δεν βγαζει πολυ νοημα αυτη η αναβαθμιση, εκτος κι αν η γοητεια του καινουργιου ειναι το κριτηριο της αγορας της.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Custom Navi δηλαδή θα δούμε τέλη Αυγούστου ή θα πάει και παραπέρα?
Εμένα μαρεσει και η 2070S και η 5700XT, όλα θα κριθούν στη τιμή όταν αποφασίσω να πάρω.
Παρεμπιπτόντως αξίζει να κάνω αναβάθμιση από i5 7600 σε κάποιον Ryzen 3xxx? (2k Monitor 75hz)

Επεξ/σία από geo4sar
Δημοσ.

Kαποιος ανεφερε απο την gigabyte οτι σε κανα μηνα θα εχουμε custom navi. 

5 λεπτά πριν, geo4sar είπε

Custom Navi δηλαδή θα δούμε τέλη Αυγούστου ή θα πάει και παραπέρα?
Εμένα μαρεσει και η 2070S και η 5700XT, όλα θα κριθούν στη τιμή όταν αποφασίσω να πάρω.
Παρεμπιπτόντως αξίζει να κάνω αναβάθμιση από i5 7600 σε κάποιον Ryzen 3xxx? (2k Monitor 75hz)

Αναλογος τι παιχνιδια παιζεις. Αν παιζεις κανα battlefield θα δεις τρομερη διαφορα στα min fps. Aν παιζεις μονο single player τιτλους μπορει και να μην χρειαζεται.

• Like 1
Δημοσ.

NAVI Oc water

1 ώρα πριν, akoinonitos είπε

Navi με OC έχει 122 fps στο sottr στα 1080p

• Like 1
Δημοσ.

Παντως αφηστε το plaisio και τις παραλογες τιμες του. Οι καλες custom της μετα τις 2-3 πρωτες βδομαδες θα παιζουν στα 500max δεν παιζει παραπανω. 399msrp εχει μην το ξεχνατε. Η 2070 με 499msrp παιζει απο 450 και στα 500 οι καλες υλοποιησεις. Αν δεν γινει τιποτα με το mining οι τιμες θα παιξουν σε πολυ λογικα επιπεδα. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, Arkin είπε

Παντως αφηστε το plaisio και τις παραλογες τιμες του. Οι καλες custom της μετα τις 2-3 πρωτες βδομαδες θα παιζουν στα 500max δεν παιζει παραπανω. 399msrp εχει μην το ξεχνατε. Η 2070 με 499msrp παιζει απο 450 και στα 500 οι καλες υλοποιησεις. Αν δεν γινει τιποτα με το mining οι τιμες θα παιξουν σε πολυ λογικα επιπεδα. 

Οταν ειχε πρωτοβγει οι πολυ καλες υλοποιησεις ειχαν κοντα στα 700...Και οι πολυ καλες υλοποιησεις ακομα ειναι κοντα στα 550...

edit: στο Skroutz παντα

Επεξ/σία από Αλεξανδρος A.92
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε

Οταν ειχε πρωτοβγει οι πολυ καλες υλοποιησεις ειχαν κοντα στα 700...Και οι πολυ καλες υλοποιησεις ακομα ειναι κοντα στα 550...

edit: στο Skroutz παντα

Με msrp 499 ομως εχουν τοσο η 5700xt εχει 399. Δηλαδη οι καλες να εχουν max 500 μετα τις πρωτες 2-3 βδομαδες και επειτα να πεσουν λιγο ακομα. Στις 2070 παιζουν αρκετες τιμιες υλοποιησεις στο 500αρικο παραπανω πανε κατι strix gaming z/x. Η 5700 θα παιξει ενα 50αρικο κατω και δεν ξερω κατα ποσο θα αξιζει σε συγκριση με την xt που ειναι αρκετα καλυτερα σε καποιους τιτλους.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...