Προς το περιεχόμενο

Intel Pentium-s 150


dime100

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μετά από καιρό παρουσιάζω ένα project που τελείωσα.

Πρόκειται για ένα Pentium@150 P54CS σε μητρική Soyo.Είναι ένα PC προσανατολισμένο στα DOS adventures γι αυτό χρησιμοποίησα και Matrox vga που φημίζεται για την ποιότητα απεικόνισης εικόνας.Χρησιμοποίησα επίσης SD2IDE με το τσιπ της Sintechi που έχει άριστη συμβατότητα σε πολλά διαφορετικά motherboards που τη δοκίμασα.Μεγάλη ευκολία η Sd καθώς περνάω μέσα ότι παιχνίδια θέλω και τα απολαμβάνω άμεσα στον υπολογιστή.

Specs:

M/B : Soyo SY -5VA2 socket 7 με pipelined burst ram slot

CPU : Intel P54CS 150 

RAM : 32Mb SDRAM

VGA : Matrox MIL2p/4

SOUNDCARD : Creative Soundblaster 64AWE

HDD : SD2IDE Sintechi

dc09wR8.jpg

0ZmwtyM.jpg

QNcgqiQ.jpg

fa2cK4I.jpg

fKiOy7A.jpg

fS6FqYI.jpg

AQEHyQJ.jpg

G8CcKHL.jpg

ivwea92.jpg

c1EUJeV.jpg

750jZB3.jpg

nBoRIj3.jpg

KhrjPNL.jpg

EHFBHdn.jpg

 

 

Επεξ/σία από dime100
  • Like 4
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τι ωραίο που είναι και τι μου θύμισες με τα φοβερά Adventures τότε,πραγματικά πολλά ιδιαίτερα διαμαντάκια και πρωτοποριακά παιχνίδια για την εποχή,Τούμπανο το PC ^_^ αυτό με το SD2IDE που έβαλες μπορείς να εξηγήσεις λιγάκι σε τι ακριβώς βοηθάει και σε τι σου δίνει ευκολία ? 

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αντί για σκληρό δίσκο έχει ένα αντάπτορ που μπαίνει στο καλώδιο ide και σου επιτρέπει να βάζεις μια κάρτα sd σαν αυτές που έχουν τα κινητά για αποθηκευτικό χώρο.Έτσι η κάρτα λειτουργεί ως σκληρός δίσκος.Η ευκολία είναι ότι την βγάζεις από τον αντάπτορ τη συνδέεις σε ένα σύγχρονο pc με card reader και γράφεις όποια προγράμματα και παιχνίδια θέλεις.Μετά τη κουμπώνεις πάλι στον αντάπτορ και είσαι έτοιμος να παίξεις.

  • Like 1
  • Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πάρα πολύ όμορφο PC, παίρνουμε ιδέες και για παιχνίδια που μπορεί να μην γνωρίζουμε ! Πραγματικά μεγάλη ευκολία ο αντάπτορας, εμένα στο Dos PC μου ο δίσκος παρέδωσε πνεύμα και τον άλλαξα με έναν 4gb που έτυχε να έχω και άντε πάλι απ' την αρχή να τα περνάω όλα με δισκέτες και cdrom.

Επεξ/σία από Rendar
  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Δημιουργία νέου...