Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εμένα πάντως με πονήρεψε ο applegeek... θα επιστρέψω τα αμάξια γιατί έκανα μλκια και τα πήρα χωρίς ζελατίνα! Ούτε rma ούτε τίποτα!

• Απαντ. 67
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
Μόλις τώρα, stefanos_th είπε

Αυτό σκεφτόμουν και εγώ, ίσως είναι ένας πρωταγωνιστής του αγαπημένου μας τόπικ.

49 λεπτά πριν, APPLEGEEK είπε

Κ να έχει τι θα πω ? Θα πούνε εγώ της έκανα 

Συμφορίτη αν θέλεις να τρολάρεις όλα οκ. Αλλά όταν χρησιμοποιείς φράσεις στο "εξωτερικό πάντα έχουν ζελατίνα" δεν γίνεται να σε πάρουμε σοβαρά. Εγώ να δεχτώ την φοβία σου, αλλά ακόμη και σε αυτό δεν το έχεις ψάξει καλά. Η ζελατίνα δεν προσφέρει καμιά ασφάλεια, ίσως να είναι η ταινία ασφαλείας που προσφέρει μια ασφάλεια. Ψάξε κάτι τέτοιο για να ξέρεις ότι δεν έχει ανοιχτεί.

Υ.Γ.: Επίσης επειδή ανέφερες κάτι για πλαίσιο, (χωρίς να είμαι 100% σίγουρος) είχα διαβάσει αρκετά με refurbished προιόντα.

• Thanks 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, armagedwnn είπε

Αυτό σκεφτόμουν και εγώ, ίσως είναι ένας πρωταγωνιστής του αγαπημένου μας τόπικ.

Συμφορίτη αν θέλεις να τρολάρεις όλα οκ. Αλλά όταν χρησιμοποιείς φράσεις στο "εξωτερικό πάντα έχουν ζελατίνα" δεν γίνεται να σε πάρουμε σοβαρά. Εγώ να δεχτώ την φοβία σου, αλλά ακόμη και σε αυτό δεν το έχεις ψάξει καλά. Η ζελατίνα δεν προσφέρει καμιά ασφάλεια, ίσως να είναι η ταινία ασφαλείας που προσφέρει μια ασφάλεια. Ψάξε κάτι τέτοιο για να ξέρεις ότι δεν έχει ανοιχτεί.

Υ.Γ.: Επίσης επειδή ανέφερες κάτι για πλαίσιο, (χωρίς να είμαι 100% σίγουρος) είχα διαβάσει αρκετά με refurbished προιόντα.

Ευχαριστώ

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η ζελατίνα δεν έχει να κάνει με το μοντέλο της κάρτας γραφικών αλλά με το μαγαζί ή μάλλον πιο σωστά τον προμηθευτή. Μπορείς να βρείς την ίδια MSI gaming με ζελατινα και χωρίς ζελατίνα. Εδώ στην Ελλάδα τουλάχιστον τα περισσότερα μαγαζιά πουλάνε χωρίς ζελατίνα. Εγώ οταν ήθελα να αγοράσω smartphone απο σκρουτζομάγαζο τους πήρα τηλέφωνο και τους ρώτησα αν η συσκευασία είναι σφραγισμένη και μου είπαν ναι και μου το έστειλαν πράγματι σφραγισμένο με ζελατίνα. Τώρα για κάρτες γραφικών πρέπει να το ψάξεις και να ρωτήσεις που πουλάνε με ζελατίνα αλλά να ξέρεις οτι δεν είναι υποχρεωτικό να έχει και ουτε σημαίνει οτι επειδή δεν έχει οτι το κουτί έχει ανοιχτεί.

Επεξ/σία από thor777
  • Thanks 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, thor777 είπε

Η ζελατίνα δεν έχει να κάνει με το μοντέλο της κάρτας γραφικών αλλά με το μαγαζί ή μάλλον πιο σωστά τον προμηθευτή. Μπορείς να βρείς την ίδια MSI gaming με ζελατινα και χωρίς ζελατίνα. Εδώ στην Ελλάδα τουλάχιστον τα περισσότερα μαγαζιά πουλάνε χωρίς ζελατίνα. Εγώ οταν ήθελα να αγοράσω smartphone απο σκρουτζομάγαζο τους πήρα τηλέφωνο και τους ρώτησα αν η συσκευασία είναι σφραγισμένη και μου είπαν ναι και μου το έστειλαν πράγματι σφραγισμένο με ζελατίνα. Τώρα για κάρτες γραφικών πρέπει να το ψάξεις και να ρωτήσεις που πουλάνε με ζελατίνα αλλά να ξέρεις οτι δεν είναι υποχρεωτικό να έχει και ουτε σημαίνει οτι επειδή δεν έχει οτι το κουτί έχει ανοιχτεί.

Thank you 

Δημοσ.
Στις 23/4/2019 στις 11:06 ΠΜ, jerry banana είπε

Φίλε το μαγαζί είναι υπέροχο άριστο DOA και ποίτητα παράδοσης.Εγώ είχα παραγγείλει παλιά απο εκεί την rx 480 μου και ήρθε σε άψογη κατάσταση.Βέβαια εαν δεν με πιστεύεις μπορείς να δείς και τις εκλπληκτικες αξιολογήσεις 255 θετικες 2 αρνητικες.Μιλαει απο μονο του

Ένα από τα καλύτερα καταστήματα του Skroutz μαζί με MSystems, E-God & You

8 ώρες πριν, GeorgeMan είπε

Εφ' όσον πάνω δεν έχει δαχτυλιές & σκόνη και η εγγύηση ξεκινάει από τη μέρα που τα αγοράζεις, απλά δε σε νοιάζει. Εγώ τι να πώ δηλαδή φίλε μου που έσκασα 4+ χιλιάρικα για PC πριν 6 μήνες δηλαδή; Θα είχα πέσει από το μπαλκόνι αν έτρεμα με την κάθε αγορά... Ξεπέρασέ το και αγόρασε από όπου θεωρείς καλύτερο. Με ζελατίνα δεν θα βρεις πουθενά. Και να βρεις δεν αλλάζει τίποτα.

Αν δεν κάνω λάθος είχαν ζελατίνα: Corsair RMx PSU, Corsair H115i PRO, EVGA GTX 1080 όπως λες, τουλάχιστον από αυτά που θυμάμαι ότι έχω πάρει 

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, thetiesthatbind είπε

Ένα από τα καλύτερα καταστήματα του Skroutz μαζί με MSystems, E-God & You

Αν δεν κάνω λάθος είχαν ζελατίνα: Corsair RMx PSU, Corsair H115i PRO, EVGA GTX 1080 όπως λες, τουλάχιστον από αυτά που θυμάμαι ότι έχω πάρει 

Α γειά σου ρε φίλε στα λόγια μου έρχεσαι. Όντως αξίζει το μαγαζί. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...