RAVEN2332 Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 Καλησπέρα σε όλους. Ήθελα να ρωτήσω όσους γνωρίζουν και μπορούν να με διαφωτίσουν σε κάτι που με βασανίζει καιρό. είμαι 30 ετών και ακόμη δεν έχω πάρει το πτυχίο από τη σχολή μου. είμαι φοιτητής από το 2007 στο τμήμα ιστορίας και φιλοσοφίας των επιστημών και χρωστώ πάρα πολλά μαθήματα, γύρω στα 35. εν τω μεταξύ εργάζομαι πολλές ώρες και πέραν τούτου έχω χάσει κάθε επαφή με τη σχολή μου. έκτοτε έχουν αλλάξει πολλά μαθήματα, καθηγητές κτλ. αφήστε που δεν έχω και πολλά εκ των συγγραμάτων. για να μη σας κουράζω, ήθελα να σας ρωτήσω για το αν γίνεται να διαγραφώ ηθελημένα από τη σχολή μου και να κάνω επανεγγραφή ξεκινώντας πάλι από την αρχή. πάντοτε ήθελα να πάρω το πτυχίο μου αλλά μια η τρέλα της ηλικίας, μία οι υποχρεώσεις και ο στρατός, χωρίς βέβαια να με δικαιολογεί αυτό, σε ωθούν στο να το αφήσεις στην άκρη. απλά νιώθω πως με πήραν τα χρόνια πια και έχω να διαβώ ένα τεράστιο βουνό. ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας
antbyron Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 Στην γραμματεία της σχολής σου δεν μπορούν να σε βοηθήσουν; Πιστεύω θα πάρεις έγκυρες απαντήσεις από εκεί. 1
overpower Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Οχι, δεν μπορείς να ξεκινήσεις εκ νέου. Ότι συγγράμματα δεν έχεις παραλάβει, μπορείς να τα πάρεις κανονικά. Απλά ξεκίνα δηλώνοντας μαθήματα 1ου-3ου 6μηνου Επεξ/σία 23 Απριλίου 2019 από overpower 1
RAVEN2332 Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 27 λεπτά πριν, overpower είπε Οχι, δεν μπορείς να ξεκινήσεις εκ νέου. Ότι συγγράμματα δεν έχεις παραλάβει, μπορείς να τα πάρεις κανονικά. Απλά ξεκίνα δηλώνοντας μαθήματα 1ου-3ου 6μηνου overpower σύμφωνα με τον εύδοξο δεν δικαιούμαι να παραλάβω συγγράματα από τα σημεία διανομής καθώς έχω ξεπεράσει το ν+2.
xgol Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 Απλα μιλας με τη γραμματεία. Συνεχιζεις κανονικά και παρακολουθεις οτι θέλεις. Ισως βεβαια θα αξιζε να προσπαθησεις να μπεις σε μια σχολη με περισσοτερη αποκατάσταση, αν σε ενδιαφερει.
RAVEN2332 Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 10 λεπτά πριν, xgol είπε Απλα μιλας με τη γραμματεία. Συνεχιζεις κανονικά και παρακολουθεις οτι θέλεις. Ισως βεβαια θα αξιζε να προσπαθησεις να μπεις σε μια σχολη με περισσοτερη αποκατάσταση, αν σε ενδιαφερει. XGOL έχω τελειώσει και ένα ιέκ ως βοηθός φυσικοθεραπευτή απλά άλλο το ένα χαρτί και άλλο το άλλο. για μένα το πιο δύσκολο είναι η εύρεση συγγραμμάτων καθώς δεν δικαιούμαι να παραλάβω όσα μου λείπουν. οπότε είναι μεγάλη η ανηφόρα όσο να ναι
xgol Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 29 λεπτά πριν, RAVEN2332 είπε XGOL έχω τελειώσει και ένα ιέκ ως βοηθός φυσικοθεραπευτή απλά άλλο το ένα χαρτί και άλλο το άλλο. για μένα το πιο δύσκολο είναι η εύρεση συγγραμμάτων καθώς δεν δικαιούμαι να παραλάβω όσα μου λείπουν. οπότε είναι μεγάλη η ανηφόρα όσο να ναι Θα βγάλεις φωτοτυπίες, σιγά. Ρώτα ποιο φωτοτυπάδικο τα έχει κοντά στη σχολή σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα