APPLEGEEK Δημοσ. 24 Απριλίου 2019 Δημοσ. 24 Απριλίου 2019 6 λεπτά πριν, Mr^Robot είπε Ξενοδόχο υπαλλήλος. Βραδυνή βάρδια ..( δεν νομίζω να έχει σχέση για το δώρο ) ΥΓ Τώρα είδα κ την πάνω ερώτηση. Βράδυ οκ σωστός μισθός 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 24 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Mr^Robot είπε Ξενοδόχο υπαλλήλος. Βραδυνή βάρδια ..( δεν νομίζω να έχει σχέση για το δώρο ) ΥΓ Τώρα είδα κ την πάνω ερώτηση. Φυσικα και εχει ...Αφορμή υπηρξε δικο μου ατομο με ολο τον μηνα νυχτα 23:00-07:00 και εργασια και τις 4 Κυριακες. Ρεπο Πεμπτη και Παρασκευη . Επεξ/σία 24 Απριλίου 2019 από Γιάννης Platano 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 Στις 24/4/2019 στις 9:17 ΠΜ, logistoulis είπε αντίστοιχα αν απουσιάζεις, δεν το παίρνεις και ολόκληρο το δώρο (εκτός αν έχεις φύγει να γεννήσεις) κοίτα όπου γίνεται μηχανογραφημένα (παντού) δεν υπάρχουν "λαθάκια" , σου βγάζει το πρόγραμμα ένα ποσό και πειράζεις με το χεράκι σου τα ημερομίσθια... Αν το πρόγραμμα είναι σωστο δεν βγαζει "λαθακια" Αλοιμονο σε εκατοντάδες ή και χιλιαδες εργαζομενους μιας επιχείρησης με προσαυξήσεις να θελει χειροκινητο πειραγμα. Ισως το κανουν και επίτηδες να το αφηνουν ετσι και οποιος το καταλαβει και είναι λιγοι αυτοι που ξερουν να διαμαρτυρηθεί οποτε τον "ικανοποιουν" προσωπικα..
logistoulis Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 33 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Αν το πρόγραμμα είναι σωστο δεν βγαζει "λαθακια" Αλοιμονο σε εκατοντάδες ή και χιλιαδες εργαζομενους μιας επιχείρησης με προσαυξήσεις να θελει χειροκινητο πειραγμα. Ισως το κανουν και επίτηδες να το αφηνουν ετσι και οποιος το καταλαβει και είναι λιγοι αυτοι που ξερουν να διαμαρτυρηθεί οποτε τον "ικανοποιουν" προσωπικα.. ένα πρόγραμμα μισθοδοσίας φυσικά και μπορεί να έχει λάθη, δεν είναι και εξαιρετικά σπάνιο για αυτό κι εμείς πρέπει να τα ελέγχουμε τι κάνουν, όχι να κάνουμε τυφλά εγγραφές.. (όχι ότι πολλοί δεν το κάνουν έτσι, αλλά το σωστό είναι να ξέρεις να τα βγάζεις και στο χαρτί οπότε αν δεις κάτι παράλογο να ενεργοποιηθείς) σε γενικές γραμμές όμως ΔΕΝ κάνουν λάθη, λάθος κάνεις εσύ που δεν έχεις βάλει τις σωστές παραμέτρους ή "λάθος" επειδή πειράζεις κάτι επί τούτου αν τα εξτρά που λες παραπάνω γράφονται εκεί που δεν πιάνει μελάνι και δεν περνάνε όλα από την επίσημη διαδικασία, το θεωρώ λογικό και επόμενο να μην υπάρχουν στη καρτέλα του υπαλλήλου , άρα έχουμε την περίπτωση των λάθος παραμέτρων. παρόλα αυτά αρνούμαι να πιστέψω ότι κάποιος είδε ένα τέτοιο λάθος το οποίο έγινε αποκλειστικά από μεριά προγράμματος και δεν του έσκασαν καμπανάκια.. αν είναι έτσι το παιδί είναι επικίνδυνα άσχετο και καλύτερα να μην κάνει αυτή τη δουλειά.. ΥΓ το μέγεθος της επιχείρησης από άποψης εργαομένων δεν μου λέει κάτι, αυτοί που κάνουν αυτή τη δουλειά αποκλειστικά.. δεν έχουν και κάτι άλλο να κάνουν όλη μέρα, άρα έχουν μια χαρά χρόνο να ασχοληθούν όσο χρειάζεται. αν μπορώ εγώ πχ να φέρω βόλτα 60-70 άτομα (ευτυχώς πλέον δεν έχω καθόλου μισθούς και ησύχασα, υπάρχει αποκλειστικά μισθοδοσας εδώ που ήρθα και ανέκαθεν έβλεπα σαν "πάρεργο" την όλη διαδικασία, όχι ότι με χαλάει να την ξέρω.. ) έχοντας και τα βιβλία και όλη την υπόλοιπη τρέλα, ένας αποκλειστικά υπεύθυνος μισθοδοσίας οφείλει να μπορεί να χειριστεί τουλάχιστον κάμποσες 100αδες άτομα, αλλιώς και τι θα κάνει στο 8ωρο του να δικαιολογήσει το μισθό του; Επεξ/σία 25 Απριλίου 2019 από logistoulis
Γιάννης Platano Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 1 ώρα πριν, logistoulis είπε ένα πρόγραμμα μισθοδοσίας φυσικά και μπορεί να έχει λάθη, δεν είναι και εξαιρετικά σπάνιο για αυτό κι εμείς πρέπει να τα ελέγχουμε τι κάνουν, όχι να κάνουμε τυφλά εγγραφές.. (όχι ότι πολλοί δεν το κάνουν έτσι, αλλά το σωστό είναι να ξέρεις να τα βγάζεις και στο χαρτί οπότε αν δεις κάτι παράλογο να ενεργοποιηθείς) σε γενικές γραμμές όμως ΔΕΝ κάνουν λάθη, λάθος κάνεις εσύ που δεν έχεις βάλει τις σωστές παραμέτρους ή "λάθος" επειδή πειράζεις κάτι επί τούτου αν τα εξτρά που λες παραπάνω γράφονται εκεί που δεν πιάνει μελάνι και δεν περνάνε όλα από την επίσημη διαδικασία, το θεωρώ λογικό και επόμενο να μην υπάρχουν στη καρτέλα του υπαλλήλου , άρα έχουμε την περίπτωση των λάθος παραμέτρων. παρόλα αυτά αρνούμαι να πιστέψω ότι κάποιος είδε ένα τέτοιο λάθος το οποίο έγινε αποκλειστικά από μεριά προγράμματος και δεν του έσκασαν καμπανάκια.. αν είναι έτσι το παιδί είναι επικίνδυνα άσχετο και καλύτερα να μην κάνει αυτή τη δουλειά.. ΥΓ το μέγεθος της επιχείρησης από άποψης εργαομένων δεν μου λέει κάτι, αυτοί που κάνουν αυτή τη δουλειά αποκλειστικά.. δεν έχουν και κάτι άλλο να κάνουν όλη μέρα, άρα έχουν μια χαρά χρόνο να ασχοληθούν όσο χρειάζεται. αν μπορώ εγώ πχ να φέρω βόλτα 60-70 άτομα (ευτυχώς πλέον δεν έχω καθόλου μισθούς και ησύχασα, υπάρχει αποκλειστικά μισθοδοσας εδώ που ήρθα και ανέκαθεν έβλεπα σαν "πάρεργο" την όλη διαδικασία, όχι ότι με χαλάει να την ξέρω.. ) έχοντας και τα βιβλία και όλη την υπόλοιπη τρέλα, ένας αποκλειστικά υπεύθυνος μισθοδοσίας οφείλει να μπορεί να χειριστεί τουλάχιστον κάμποσες 100αδες άτομα, αλλιώς και τι θα κάνει στο 8ωρο του να δικαιολογήσει το μισθό του; Κι όμως το ιδιο λαθος ειχε γινει από το ιδιο ατομο και τα Χριστούγεννα του 2018. Σαφως και αν όλα τηρουντε σωστα δεν γινονται λαθη .Καταχωρω απασχοληση σε συστημα που μετατρρεπεται σε χρημα από άλλο πρόγραμμα σε 186 ατομα τα οποια τα 55 είναι κυλιομενη 24ωρη βαρδια με υπερωριες και εργασια αργιων. Λαθη δεν κανει το πρόγραμμα .Εγω σαν καταχωρητης απασχόλησης αν και προσεχω πολύ δεν μπορω να αποκλεισω μικρολαθακια για τα οποια φταιει η λαθος πληροφοριση που εχω .
logistoulis Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Κι όμως το ιδιο λαθος ειχε γινει από το ιδιο ατομο και τα Χριστούγεννα του 2018. Σαφως και αν όλα τηρουντε σωστα δεν γινονται λαθη .Καταχωρω απασχοληση σε συστημα που μετατρρεπεται σε χρημα από άλλο πρόγραμμα σε 186 ατομα τα οποια τα 55 είναι κυλιομενη 24ωρη βαρδια με υπερωριες και εργασια αργιων. Λαθη δεν κανει το πρόγραμμα .Εγω σαν καταχωρητης απασχόλησης αν και προσεχω πολύ δεν μπορω να αποκλεισω μικρολαθακια για τα οποια φταιει η λαθος πληροφοριση που εχω . φυσικά γίνονται λάθη και καμιά φορά γινονται και λάθη και για καλό σκοπό πχ.. πάω μια φορά να βγάλω ή δώρο ή επίδομα δεν θυμάμαι και είχα περίπτωση ατόμου που ανέβηκε ο μισθός (σπάνιο στις μέρες μας) και βλέπω ότι μου βγάζει αναλογία ποσού ανάλογα την περίοδο και όχι με βάση τον νέο μισθό λέω ωπα ρε φίλε τι κάνει εδώ; παίρνω την εταιρεία του προγράμματος και τους λέω τι κάνει αυτό; μου λένε ότι ο αρχαίος προπολεμικός νόμος που ισχύει λέει ότι το δώρο ας πούμε θα πρέπει να υπολογιστεί με το νέο μισθό, τους λέω ναι αλλά γιατί δεν γίνεται έτσι; ο νόμος δεν έχει αλλάξει (και ο νόμος υπηρχε από εποχές πληθωρισμού στο διάολο όπου έπαιζαν αυξήσεις μες στη χρόνιά στάνταρ) και μου λένε ότι ανεπίσημα τους είχαν πει (γιατί ξαναλέμε ο νόμος δεν έχει αλλάξει) από κάποια υπηρεσία ότι επειδή οι μειώσεις είναι κανόνας καλό είναι να παίζουν αναλογία ώστε να μην "ρίχνεται" ο υπάλληλος, οπότε το έστησαν έτσι.. ρε παιδιά οκ τους λέω λάθος αλλά μαζί σας, όμως εδώ που έχω αύξηση η αναλογία είναι αδόκιμη και σε αυτή τη περίπτωση τελικά ρίχνεται η τύπισσα , οπότε χειροκίνητα πήγα και του έβαλα το ποσό με βάση την αύξηση.. αυτό που θέλω να πω είναι ότι καμιά φορά πρέπει να σκεφτόμαστε κι εμείς, καλά είναι τα γκομπιούτερζ, αλλά ειδικά για μας τους πιο νέους μπορεί να εκμηδενίσουν την όποια σκέψη αλλά και σε πιο μεγάλους πολλές φορές είναι "θεοί" μου έχει τύχει να πάω δήλωση σε έλεγχο στην εφορία, μου λέει η τύπισσα είναι από πρόγραμμα; λέω ναι και ούτε καν τη κοίταξε! αφού είναι από γκομπιούτερ, θα είναι σωστή (και μια άλλη φορά η ίδια με είχε ρωτήσει γιατί δεν μπορεί να επεξεργαστεί το pdf με το word... ) Επεξ/σία 25 Απριλίου 2019 από logistoulis
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα