giorgos1966 Δημοσ. 24 Απριλίου 2019 Δημοσ. 24 Απριλίου 2019 Καλημερα. Μου εγινε μία καταθεση χρηματων απο πολιτεία της Αμερικής μεσω Western Union χθες. Γνωρίζει καποιος πότε περίπου θα τα δω στον λογαριασμό μου (Εθνική); Πόσες εργάσιμες κάνει αυτη η υπηρεσία να τα στειλει;Ευχαριστώ.
gmts Δημοσ. 24 Απριλίου 2019 Δημοσ. 24 Απριλίου 2019 Θυμίζει πολύ τον "θείο απ΄το Μίτσιγκαν" με προφορά.
dimikout89 Δημοσ. 27 Απριλίου 2019 Δημοσ. 27 Απριλίου 2019 Η WesternUnion όπως και η Moneygram είναι ανεξάρτητες εταιρείες εκτός τραπεζικού συστήματος. Ο θείος θα πρέπει να σου στείλει έναν 10ψήφιο κωδικό που εκδόθηκε όταν έστειλε τα χρήματα και με αυτόν τον κωδικό και την ταυτότητα σου θα παραλάβεις από κάποιο σημείο που εξυπηρετεί WesternUnion , όπως είναι πχ τα ΕΛΤΑ ή τα μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος.
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Απριλίου 2019 Δημοσ. 27 Απριλίου 2019 1 ώρα πριν, dimikout89 είπε Η WesternUnion όπως και η Moneygram είναι ανεξάρτητες εταιρείες εκτός τραπεζικού συστήματος. Ο θείος θα πρέπει να σου στείλει έναν 10ψήφιο κωδικό που εκδόθηκε όταν έστειλε τα χρήματα και με αυτόν τον κωδικό και την ταυτότητα σου θα παραλάβεις από κάποιο σημείο που εξυπηρετεί WesternUnion , όπως είναι πχ τα ΕΛΤΑ ή τα μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος. Όχι απαραίτητα. Υπάρχει και η υπηρεσία https://www.moneygram.com/us/en/send-money-to-a-bank-account που μπαίνουν τα λεφτά αυτόματα στον λογαριασμό που προσδιορίζει ο αποστολεας.
Alxnks Δημοσ. 28 Απριλίου 2019 Δημοσ. 28 Απριλίου 2019 Στις 24/4/2019 στις 1:33 ΜΜ, giorgos1966 είπε Καλημερα. Μου εγινε μία καταθεση χρηματων απο πολιτεία της Αμερικής μεσω Western Union χθες. Γνωρίζει καποιος πότε περίπου θα τα δω στον λογαριασμό μου (Εθνική); Πόσες εργάσιμες κάνει αυτη η υπηρεσία να τα στειλει;Ευχαριστώ. Ελπίζω μόνο να μην πούλησες και έστειλες κάτι ή να μην έστειλες τίποτα διαχειριστικά έξοδα για διαθήκη/λαχείο και τώρα να περιμένεις τα λεφτά 🤔
giorgos1966 Δημοσ. 28 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2019 3 ώρες πριν, Alxnks είπε Ελπίζω μόνο να μην πούλησες και έστειλες κάτι ή να μην έστειλες τίποτα διαχειριστικά έξοδα για διαθήκη/λαχείο και τώρα να περιμένεις τα λεφτά 🤔 Χριστος Ανεστη.Οχι καμμία σχεση με αυτα...Εχουν γνωση οι φύλακες.Απλα τα περιμενω απο γνωστο μου για μία δουλειά του, εδω Ελλαδα.
dimikout89 Δημοσ. 28 Απριλίου 2019 Δημοσ. 28 Απριλίου 2019 9 ώρες πριν, natural_sgf είπε Όχι απαραίτητα. Υπάρχει και η υπηρεσία https://www.moneygram.com/us/en/send-money-to-a-bank-account που μπαίνουν τα λεφτά αυτόματα στον λογαριασμό που προσδιορίζει ο αποστολεας. Ναι σαφώς απλά θέλω να πώ πως δεν είναι δεσμευμένος να πάει σε τράπεζα ούτε να ακολουθηθούν οι γνωστές διαδικασίες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα