Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχει παιξει κατι με το gmail τελευταια;

δεν με αφηνει να μπω απο αλλο pc εκτος απο το δικο μου και το κινητο; 

ενω βαζω κωδικους μου ζηταει επιπλεον βημα  "επαληθευση με κωδικο στο κινητο". δεν εχει καποιο τροπο 

παρακαμψης, παρα μονο  '''αλλο τροπο πιστοποιησης''. πατωντας εκει μου βγαζει ερωτηση ποτε δημιουργησα το λογαριασμο.

αφου ψαχνω απο το κινητο και βρισκω το ποτε, το καταχωρω και η απαντηση ειναι, θελουμε χρονο να επεξεργαστουμε το αιτημα επιστρεφωντας με στην πρωτη οθονη.

τελικα δεν μπορω να συνδεθω.

τι παιζει;

αλλος λογαρισμος δουλευει κανονικα.

Δημοσ.

Έχει ενεργοποιηθεί το 2nd step verifcation στο οποίο έχει επιλεχθεί να θυμάται τις 2 συσκευές. Απλά στέλνει μνμ ένα κωδικό στο κινητό που είχε δηλωθεί και  το περνάς στην νέα συσκευή που θες να συνδεθείς. Ο άλλος λογαριασμός δεν θα έχει ενεργοποιημένη αυτή τη λειτουργία (βρίσκεται στο google account)

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

δεν ισχυε τιποτα απο τα 2.  εντοπισε ασυνηθιστη δραστηριοτητα επειδη προσπαθησα να συνδεθω απο αλλο μερος.

δεν με αφηνε να συνδεθω με τιποτα, παρα μονο απο το ιδιο μερος με την ιδια συσκευη. μου κανει εντυπωση που ειχε μονο 2 καταχωρημενες συσκευες, laptop και κινητο

παρ´ οτι σιγουρα εχω συνδεθει και απο αλλες συσκευες. δεν ξερω πως τις επελεξε και απο ποτε αρχισε να το εφαρμοζει.

το θεμα ειναι οτι δεν με αφηνε με καποιο τροπο να δηλωσω επιπλεον συσκευες.το καταφερα, οντας συνδεδεμενος  απο την αναγνωρισμενη συσκευη, συνδεθηκα και απο τις υπολοιπες.

μου εστειλε email αν αναγνωριζω τη δραστηριοτητα, επελεξα ναι και αναγνωρισε τις συσκευες.

πρωτου κανω αυτο,  δεν μου επετρεπε με τιποτα. αλλα η καλη η google  ηθελε να δηλωσω κινητο να μου ερχεται κωδικος ή email ανακτησης λογαρισμου για να συνδεσει το λογαριασμο με καποιον αλλον.

δεν γλιτωνουμε με τιποτα!

Δημοσ.

Μήπως είχες ενεργό vpn και είδε άλλη χώρα, εγώ έτσι την πάτησα με το twitter μου. Είχα κάνει εγγραφή με προσωρινό mail χωρίς να δηλώσω κινητό κλπ και με κλείδωσε έξω. Ποτέ δεν κατάφερα να πάρω πίσω το λογαριασμό μου.

Δημοσ.
Στις 9/5/2019 στις 2:35 ΜΜ, 1nsom-n1k είπε

Μήπως είχες ενεργό vpn και είδε άλλη χώρα, εγώ έτσι την πάτησα με το twitter μου. Είχα κάνει εγγραφή με προσωρινό mail χωρίς να δηλώσω κινητό κλπ και με κλείδωσε έξω. Ποτέ δεν κατάφερα να πάρω πίσω το λογαριασμό μου.

οχι αποκλειεται, διοτι ειδα και τις ip στο ιστορικο. το μερη που εδειχνε ηταν παντα Ελλαδα,

το εχω παθει και εγω στο twitter, τωρα εξηγηθηκε το γιατι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...