ZELOMOTH Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 Μόλις τώρα, APPLEGEEK είπε LOL πως γινεται να κανει RECOMMEND 450 και να λες οτι 8α παζει με 350? σορρυ δεν ξερω πολλα Δεν σου λέω οπωσδήποτε να το κάνεις, απλά έτσι είναι.. Αυτοί πάντα θέλουν να δίνουν ενα μεγάλο περιθώριο ασφαλείας ώστε να είναι καλυμμένοι.... Απλα στο 450ρι θα έχεις και τον cpu κλοκαρισμένο, και την κάρτα και τις μνήμες, και 2-3 δίσκους πάνω και δεν θα έχει θέμα.. Ενω στο 350ρι θα πάει οριακά ή και δεν θα αντέξει αν βάλεις παραπανήσια πραγματάκια κατάλαβες? Χονδρικά λοιπόν κοιτάζεις τα watt που καταναλώνει κάθε εξάρτημα και καταλαβαίνεις που βρίσκεσαι.. Αφου η καρτα θέλει 120 η συγκεκριμένη με ενα 8πινο κτλ, αν βάλεις και μια cpu στα 95 watt στην χειρότερη, πας αμέσως στα 220~.. Αν βάλεις και μητρική-μνήμες δίσκο χονδρικά κανα 50ρι, τότε βλέπεις οτι το σύνολο είναι περίπου στα 270watt... Αρα ακόμα κι ενα ποιοτικό 350ρι κάνει άνετα την δουλειά..🙂 2
APPLEGEEK Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 Μόλις τώρα, ZELOMOTH είπε Δεν σου λέω οπωσδήποτε να το κάνεις, απλά έτσι είναι.. Αυτοί πάντα θέλουν να δίνουν ενα μεγάλο περιθώριο ασφαλείας ώστε να είναι καλυμμένοι.... Απλα στο 450ρι θα έχεις και τον cpu κλοκαρισμένο, και την κάρτα και τις μνήμες, και 2-3 δίσκους πάνω και δεν θα έχει θέμα.. Ενω στο 350ρι θα πάει οριακά ή και δεν θα αντέξει αν βάλεις παραπανήσια πραγματάκια κατάλαβες? Χονδρικά λοιπόν κοιτάζεις τα watt που καταναλώνει κάθε εξάρτημα και καταλαβαίνεις που βρίσκεσαι.. Αφου η καρτα θέλει 120 η συγκεκριμένη με ενα 8πινο κτλ, αν βάλεις και μια cpu στα 95 watt στην χειρότερη, πας αμέσως στα 220~.. Αν βάλεις και μητρική-μνήμες δίσκο χονδρικά κανα 50ρι, τότε βλέπεις οτι το σύνολο είναι περίπου στα 270watt... Αρα ακόμα κι ενα ποιοτικό 350ρι κάνει άνετα την δουλειά..🙂 καταλαβα τωρα ευχαριστω. διαβαζω οτι ειναι μικρη διαφορα 1060 -> 1660τι αρα πρεπει ειτε να παω σε παλιο μοντελο 1060 η να περιμενω να μαζεψω. δεν παιζω παιχνιδια καθε μερα , οταν εχω χρονο μονο 1080p 60hz
gianniskou Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 59 λεπτά πριν, APPLEGEEK είπε καταλαβα τωρα ευχαριστω. διαβαζω οτι ειναι μικρη διαφορα 1060 -> 1660τι αρα πρεπει ειτε να παω σε παλιο μοντελο 1060 η να περιμενω να μαζεψω. δεν παιζω παιχνιδια καθε μερα , οταν εχω χρονο μονο 1080p 60hz Δεν θα πας σε 1060 όταν υπάρχει η ανώτερη 1660 στα ίδια λεφτά.Τώρα όσον αφορά την σύγκριση 1660 και 1660ti ,η δεύτερη αποδίδει γύρω στο 15-20% παραπάνω fps και είναι περίπου 50€ ακριβότερη.Το μεγάλο πλεονέκτημα της ti έκδοσης είναι η ταχύτερη GDDR6 μνήμη.Το αν αξίζει ή όχι να πληρώσεις κάτι παραπάνω για 15% καλύτερη απόδοση θα το κρίνεις εσύ ανάλογα με τις απαιτήσεις σου. 1 1
APPLEGEEK Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 18 λεπτά πριν, gianniskou είπε Δεν θα πας σε 1060 όταν υπάρχει η ανώτερη 1660 στα ίδια λεφτά.Τώρα όσον αφορά την σύγκριση 1660 και 1660ti ,η δεύτερη αποδίδει γύρω στο 15-20% παραπάνω fps και είναι περίπου 50€ ακριβότερη.Το μεγάλο πλεονέκτημα της ti έκδοσης είναι η ταχύτερη GDDR6 μνήμη.Το αν αξίζει ή όχι να πληρώσεις κάτι παραπάνω για 15% καλύτερη απόδοση θα το κρίνεις εσύ ανάλογα με τις απαιτήσεις σου. ειμαι εντελος CASUAL GAMER τι λες να κανω......
ZELOMOTH Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 9 λεπτά πριν, APPLEGEEK είπε ειμαι εντελος CASUAL GAMER τι λες να κανω...... Να πάρεις την 1660 αλλιώς παίρνεις την rx570 που είναι και η πιο οικονομική σε σχέση με αυτά που προσφέρει και τελειώνει το παραμύθι.. 1
APPLEGEEK Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 Μόλις τώρα, ZELOMOTH είπε Να πάρεις την 1660 αλλιώς παίρνεις την rx570 που είναι και η πιο οικονομική σε σχέση με αυτά που προσφέρει και τελειώνει το παραμύθι.. 150 την εχει το MSYSTEMS απλα θελει μεγαλο PSU και εχω μικρο 450 CX
ZELOMOTH Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 δεν έχει 8πινο το τροφοδοτικο? Νομίζω 8πινο παίρνει και η 570 1
APPLEGEEK Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 Μόλις τώρα, ZELOMOTH είπε δεν έχει 8πινο το τροφοδοτικο? Νομίζω 8πινο παίρνει και η 570 δεν ξερω θα παω σπιτι σε λιγο σχολαω θα δω
ZELOMOTH Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 2 λεπτά πριν, APPLEGEEK είπε δεν ξερω θα παω σπιτι σε λιγο σχολαω θα δω Ηθελα να΄ξερα ποιός μ@λ@κας σε πληρώνει για να είσαι όλη μέρα στο ινσόμνια! 😜😁🤣
APPLEGEEK Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 Μόλις τώρα, ZELOMOTH είπε Ηθελα να΄ξερα ποιός μ@λ@κας σε πληρώνει για να είσαι όλη μέρα στο ινσόμνια! 😜😁🤣 ειμαι στον IT χωρώ μαθαινω λολ
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 Ορθογραφία δεν....., γνώσεις σε υπολογιστές ανύπαρκτες κρίνοντας από το τρολοθέμα που άνοιξες εδώ και κατά τα άλλα δουλεύεις και ως ΙΤ ΟΚΚΚΚΚΚ και εγώ είμαι ο CEO της microsoft αγαπητό πασχαλινό troll
jerry banana Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 2 ώρες πριν, ZELOMOTH είπε Μήπως να βρεθείτε κι απο κοντα?.......♥️😍 Το λοιπόν, η 1660ti καίει 120 watt, παίρνει 1Χ8pin κι έχει σαν recommanded τα 450 τροφοδοτικό.. Αυτό σημαίνει οτι ακόμα και με ενα καλό 350ρι σε ενα απλό σύστημα, δεν θα έχει πρόβλημα.. Ρε φιλε Zelomoth διαβασε την κατασταση που υπαρχει μεταξυ μας.Μας το χαλασες και μπηκες αναμεσα μας. 😥😰 1
APPLEGEEK Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 6 λεπτά πριν, 3dclub είπε Ορθογραφία δεν....., γνώσεις σε υπολογιστές ανύπαρκτες κρίνοντας από το τρολοθέμα που άνοιξες εδώ και κατά τα άλλα δουλεύεις και ως ΙΤ ΟΚΚΚΚΚΚ και εγώ είμαι ο CEO της microsoft αγαπητό πασχαλινό troll Δεν έίδάί ;;;
ZELOMOTH Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 4 λεπτά πριν, jerry banana είπε Ρε φιλε Zelomoth διαβασε την κατασταση που υπαρχει μεταξυ μας.Μας το χαλασες και μπηκες αναμεσα μας. 😥😰 Ναι κατάλαβα.. Λυπάμαι για τον χρόνο που σπατάλησα ενω θα μπορούσα να βοηθήσω κάποιον άλλον που το χρειάζεται πραγματικά κι οχι να μπαίνω με διαφορετικούς λογαριασμούς ή τεσπα να χαβαλεδιάζω κοροιδεύοντας αγνώστους που στην τελική δεν έχει και κανένα νόημα.. Καλή συνέχεια, καλή ανάσταση και καλά μυαλά..👍 2
APPLEGEEK Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 Μόλις τώρα, ZELOMOTH είπε Ναι κατάλαβα.. Λυπάμαι για τον χρόνο που σπατάλησα ενω θα μπορούσα να βοηθήσω κάποιον άλλον που το χρειάζεται πραγματικά κι οχι να μπαίνω με διαφορετικούς λογαριασμούς ή τεσπα να χαβαλεδιάζω κοροιδεύοντας αγνώστους που στην τελική δεν έχει και κανένα νόημα.. Καλή συνέχεια, καλή ανάσταση και καλά μυαλά..👍 Εγώ σέ έύχάρίστώ θερμά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα