Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα.

Αμα κανω καταγγελια συμβασης στο αφεντικο μου δεν λήγει μια για παντα η εργασιακή σχέση;

Γιατι στον ΟΑΕΔ μου ακυρωσαν μεχρι και την αιτηση για επιδοτηση και γραφουν υπαρχει αποφαση δικαστηριου για ακυρη απολυση!

Κατι που ειχαν ξανακανει και στο παρελθον και για αυτο εκανα εγω καταγγελια συμβασης ωστε να γραφτω! Πως ειναι δυνατόν να μου λενε τωρα πως υπαρχει αποφαση δικαστηριου για ακυρη απολυση εφοσον εγώ του εκανα καταγγελια συμβασης ωστε να ληξει η εργασιακή σχεση;

Απλά έπρεπε να βρουν την πιο χαζή αφορμή ωστε να μου ακυρώσουν την κάρτα επειδή εκανα το λαθος να πω πως ειμαι φοιτήτρια.

Επισης η καταγγελια συμβασης που εκανε η δικηγορος μου δεν γραφει πουθενα "σημερα την ταδε του μηνος παραιτουμαι"

Μηπως ειναι τοσο ανικανοι αυτοι στον ΟΑΕΔ που θεωρουν πως για να ληξει η εργασιακη σχεση επρεπε να γραφει ετσι; 

Επισης ο ΕΦΚΑ θα μου βαλει τα ενσημα μεχρι την ημερομηνια που εκανα την καταγγελια συμβασης;

Επεξ/σία από artist1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, artist1 είπε

Καλησπέρα.

Αμα κανω καταγγελια συμβασης στο αφεντικο μου δεν λήγει μια για παντα η εργασιακή σχέση;

Γιατι στον ΟΑΕΔ μου ακυρωσαν μεχρι και την αιτηση για επιδοτηση και γραφουν υπαρχει αποφαση δικαστηριου για ακυρη απολυση!

Κατι που ειχαν ξανακανει και στο παρελθον και για αυτο εκανα εγω καταγγελια συμβασης ωστε να γραφτω! Πως ειναι δυνατόν να μου λενε τωρα πως υπαρχει αποφαση δικαστηριου για ακυρη απολυση εφοσον εγώ του εκανα καταγγελια συμβασης ωστε να ληξει η εργασιακή σχεση;

κάτσε να καταλάβω... σε απέλυσαν.. φαντάζομαι εσύ κινήθηκες δικαστικά για να βγει άκυρη η απόλυση, άρα αφού βγήκε άκυρη κανονικά δεν είσαι εργαζόμενος πλέον; άρα γιατί να επιδοτηθείς;

επίσης η καταγγελία σύμβασης από μεριάς εργαζομένου δε σημαίνει παραίτηση; άρα πώς θα επιδοτηθείς;

η μόνη περίπτωση που ξέρω να επιδοτείσαι από δικές σου κινήσεις είναι με επίσχεση εργασίας 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, logistoulis είπε

κάτσε να καταλάβω... σε απέλυσαν.. φαντάζομαι εσύ κινήθηκες δικαστικά για να βγει άκυρη η απόλυση, άρα αφού βγήκε άκυρη κανονικά δεν είσαι εργαζόμενος πλέον; άρα γιατί να επιδοτηθείς;

επίσης η καταγγελία σύμβασης από μεριάς εργαζομένου δε σημαίνει παραίτηση; άρα πώς θα επιδοτηθείς;

η μόνη περίπτωση που ξέρω να επιδοτείσαι από δικές σου κινήσεις είναι με επίσχεση εργασίας 

Αμα κανεις καταγγελια συμβασης επιδοτήσε με νομο του 2017! Μιλησα και με τον συνηγορο του πολίτη και μου το ειπαν και μου το ειπαν και στον ΟΑΕΔ. Απλα επειδη δεν εχω προσφατα ενσημα ηξερα πως θα ειχα θεμα με την επιδότηση (εκανα καταγγελια στον ΕΦΚΑ για τα ενσημα και ηλπιζα να βγαλω ακρη) αλλα ειναι δυνατον να μου γραφουν παρολο που εκανα καταγγελια συμβασης πως εχω αποφαση δικαστηριου για ακυρη απολυση;

Εμένα μου ειπαν πως εφόσον η απόλυση ήταν άκυρη θεωρουμουν κανονικά εργαζόμενη! Για αυτο και με εβαλαν να κανω καταγγελια συμβασης ωστε να γραφτω ! Και παλι μου ακυρωσαν την καρτα! Μας δουλευουν θα βγω στα καναλια τελειωσε πια!

Με φεσωσαν να κανω πρωτα δικαστικά έξοδα και δευτερον να κανω καταγγελια συμβασης!

Επεξ/σία από artist1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, logistoulis είπε

αυτό πάνω σε ποια αιτία βασίστηκε; πήγε να σου αλλάξει τους όρους της σύμβασής σου; 

οχι αυτος απλα μας χρωσταγε και εξαφανίστηκε του κανα δικαστηριο κι δεν ηρθε καν!

και ο ΟΑΕΔ με εβαλε να κανω καταγγελια συμβασης ωστε να γραφτω στα μητρωα γιατι οπως ελεγε θεωρουμουν ακομα εργαζομενη συμφωνα με την αποφαση δικαστηρίου!

Υπαρχει πιθανότητα επειδή η υπαλληλος δεν με χώνευε να έκρυψε την καταγγελια συμβασης και να μην την εδωσε ΠΟΤΕ;

Γιατι δεν δικαιολογείται να μου γραφουν πως εχω αποφαση για ακυρη απολυση ενω τους πηγα προσφατη καταγγελια συμβασης!

Επεξ/σία από artist1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

τι να σου πω ο υπάλληλος που στα είπε αυτά θα έπρεπε να είναι και υπόλογος γιατί δεν γίνονται

σε περίπτωση πιστολιού γνωστής μου  πάντως έπαιξε επίσχεση με το ανάλογο επίδομα και μόλις κυρήχτηκε η πτώχευση έγινε κανονικά απόλυση και ξεκίνησε η τακτική ανεργία

σε περίπτωση εξαφάνισης ειλικρινά δεν ξέρω τι γίνεται , κανονικά κάτι θα έπρεπε να γίνεται 

το δικαστήριο με την άκυρη απόλυση όμως δεν καταλαβαίνω που κολλάει.. τον πήγατε δικαστήριο γιατί σας χρώσταγε ή γιατί σας απέλυσε και σας χρώσταγε μαζί; γιατί αν τον πήγατε για την απόλυση και βγήκε άκυρη, ε τότε ναι υπάρχει άκυρη απόλυση 

Επεξ/σία από logistoulis
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, logistoulis είπε

τι να σου πω ο υπάλληλος που στα είπε αυτά θα έπρεπε να είναι και υπόλογος γιατί δεν γίνονται

σε περίπτωση πιστολιού γνωστής μου  πάντως έπαιξε επίσχεση με το ανάλογο επίδομα και μόλις κυρήχτηκε η πτώχευση έγινε κανονικά απόλυση και ξεκίνησε η τακτική ανεργία

σε περίπτωση εξαφάνισης ειλικρινά δεν ξέρω τι γίνεται 

το ειπα και στον συνηγορο του πολιτη γιατι ποτε τους απο τον ΟΑΕΔ δεν μου ειπαν να κανω επισχεση να παρω το επιδομα μου παρα μου λεγαν να παω δικαστικώς ενώ ΞΕΡΑΝ με οσα τους ειπα πως προφανως και η απολυση θα εβγαινε ακυρη;

Πως θα εβγαινε εγκυρη αφου δεν μου εδωσε ουτε αποζημιωση ουτε τα χρωστουμενα ουτε εγγραφη απολυση; Και η δικηγόρος στον συνηγορο οταν της ειπα δεν τα ξερανε αυτα λεω οταν μου λεγαν να κινηθω δικαστικώς και να φεσωθω γιατι της ειπα δεν μου λεγαν να κανω απλα επισχεση να παρω το επιδομα μου; Ε καλα τωρα λεει μην περιμενετε να τα γνωρίζουν ολα αυτα τωρα. Τι δεν δικαιουμαστε το ξερουν! Θα βρουν ενα τοσο δα παραθυράκι ωστε να μην δικαιουμαι ουτε καν καρτα!

Λοιπον τελειωσε θα βγω στα καναλια ! Τερμα! Με δουλευουν εμενα και με εχουν καταφεσωσει στον ΟΑΕΔ!  Πρωτα με δικαστήρια και μετα με καταγγελια συμβασης ΚΑΙ ΚΑΛΑ πως θα με γραφανε!

Επισης η καταγγελια συμβασης που εκανε η δικηγορος μου δεν γραφει πουθενα "σημερα την ταδε του μηνος παραιτουμαι"

Μηπως ειναι τοσο ανικανοι αυτοι στον ΟΑΕΔ που θεωρουν πως για να ληξει η εργασιακη σχεση επρεπε να γραφει ετσι; 

Επεξ/σία από artist1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

και πάλι επίσχεση μπορεί να μην γινόταν να κάνεις αν αυτός είχε ανεβασμένη κάποια απόλυση κάπου κάπως, επίσχεση κάνει αυτός που είναι ακόμα εργαζόμενος.. οπότε ναι εκεί έπρεπε να πας για το άκυρο της απόλυσης..

κοίτα η αλήθεια είναι ότι για τέτοιες δουλειές πρέπει να έχεις σοβαρό δικηγόρο (και πλερώ, όχι απαραίτητα κάποιον πολυδιαφημισμένο γιατί και αυτοί τρέχα γύρευε..  απλά αξιόπιστο και σοβαρό άνθρωπο) , αλλιώς δεν γίνεται ιστοριούλα 

η δικαιοσύνη δυστυχώς δεν είναι φθηνό σπορ 

Επεξ/σία από logistoulis
Δημοσ.
4 hours ago, john_petrucci7 said:

Εμεινα απληρωτη και χωρις ενσημα; Να επικροτήσει λοιπον ο ΟΑΕΔ το αφεντικο που αφησε ενα ολοκληρο γραφειο απληρωτο και χωρις ενσημα. Μπραβο σου Ελληναρα εχεις ποιότητα και άριστο τρόπο σκέψης! Εγω λεω να δωσουμε και λεφτα στο αφεντικό μου ως ενα μπραβο που μεχρι και πλαστη συμβαση εργασιας εκανε σε εναν απο εμας και ουτε τα λεφτα του δεν μπορουσε να διεκδικήσει μετά. Αλλά βεβαια το αφεντικό μου δεν ηταν κωπρόσκυλο μιας και τελειωσε σχολη! Τι και αν πηρε προκαταβολες  μεχρι και απο πολίτες που ποτε δεν τους εκανε τις εργασίες εβγαλε οσα πιο πολλα μπορουσε απο ολους και την κοπανισε στο εξωτερικο! Μπραβο του λοιπόν βραβειο να του δωσουμε γιατί ήταν άξιος τελείωσε σχολη!

Πληροφοριακά γράφεται "πουμε".Επίσης ο ΟΑΕΔ δεν δίνει επίδομα για πάντα :) Δίνει για 12 μήνες και το δικαιούσαι καθε 4-5 χρονια αν δεν κάνω λάθος. Καιπροφανώς μόνο αμα σε απολύσουν ή κάνεις καταγγελια συμβασης δεν πας από εκει λες ειμαι ανεργος και σε ρέουν με χρήμα ! Το αντιθετο γίνεται πας εκει και μονο σε φεσώσουν! Απο εμενα πχ μονοο λεφτα εχουνπαρει ! Παραβολα, δικαστηρια,δικαστικοι επιμελητες, δικηγόροι! Ετσι για να μαθαίνεις που εκφέρεις γνωμη και νομίζεις πως δειχνεις και ποιότητα χαρακτηρα κιόλας

4 hours ago, logistoulis said:

και πάλι επίσχεση μπορεί να μην γινόταν να κάνεις αν αυτός είχε ανεβασμένη κάποια απόλυση κάπου κάπως, επίσχεση κάνει αυτός που είναι ακόμα εργαζόμενος.. οπότε ναι εκεί έπρεπε να πας για το άκυρο της απόλυσης..

κοίτα η αλήθεια είναι ότι για τέτοιες δουλειές πρέπει να έχεις σοβαρό δικηγόρο (και πλερώ, όχι απαραίτητα κάποιον πολυδιαφημισμένο γιατί και αυτοί τρέχα γύρευε..  απλά αξιόπιστο και σοβαρό άνθρωπο) , αλλιώς δεν γίνεται ιστοριούλα 

η δικαιοσύνη δυστυχώς δεν είναι φθηνό σπορ 

ναι αυτοι ειναι ικανοι τωρα να μου πουν πως πανω στην καταγγελια συμβασης δεν γραφει πχ "παραιτουμαι σημερα απο ολα τα δικαιώματα μου" οποτε εφόσον δεν τον διευκρινίζει επακριβώς θεωρουμαι εγω εργαζόμενη για οσο ζω σε αυτον!

αγιες μερες με εφτασαν στα ορια μου αυτοι!

δεν καταλαβαινουν αυτοι απο τιποτα εκει μεσα! οσο πιο ασχημα μπορουν να σου φερθουν θα το κανουν! 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, Spiroth είπε

Α καλά. Αφήστε το παιδιά δεν αξίζει.

Spirthsearch τι google και μακακιες :) :)

Επεξ/σία από NikosKallithea
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

τρολαρετε και σπαμαρετε ανευ λογου αλλα σας γραφω! εχω σοβαρα θεματα εδω να λυσω μαζι σας θα ασχολουμαι νομιζετε!

Ειστε πλουσιοι μαλλον εσεις  και δεν εχετε με τι να ασχοληθείτε!

οτι σας φαινεται αστειο εδω μεσα πως ο ΟΑΕΔ μου πε να παω δικαστικως ενω ηξερε ΗΔΗ πως προφανως και η απολυση μου θα κριθει ακυρη αφου το αφεντικό μου ηταν ψευτης και λαμογιο κι δεν μου εδωσε εγγραφη απολυση ποτε ουτε και αποζημίωση αρα δεν θα δικαιουμουν τιποτα με ξεπερνα!

Λες και υπηρχε η πιθανότητα να βγει έγκυρη η απόλυση και με έστελνε δικαστικώς! Που και εγκυρη να ειχε βγει αυτοι μετα θα έβρισκαν καποια αλλη δικαιολογια να μου πουνε! Εχω φεσωθει αυτήν την στιγμή ως το λαιμό και δεν δικαιουμαι ουτε το επιδομα μου ουτε καρτα! Ειμαι εργαζομενη για οσο ζω στο αφεντικο μου συμφωνα με αυτους!

Επεξ/σία από artist1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...