Προς το περιεχόμενο

Διέρρευσε η τιμή του OnePlus 7 Pro


voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πολύ καλή η τιμή του Pro , στην έκδοση με τα 6gb ram! 

Άνετα θα το τσιμπήσω κατά τον Αύγουστο όταν θα έχει πέσει η τιμη του 150€ κάτω και θα αντικαταστήσω το 5ρι. 

Εδώ το one plus 6t πωλείται πλέον 427€

https://gr.gizchina.com/2019/04/25/oneplus-6t-flagship-available-new-coupon-giz-2/

Επεξ/σία από ChrisTz1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τους ακολουθώ από το πρώτο μοντέλο. Αυτή τη στιγμή έχω το 5T. Πάντα με οποιοδήποτε 1+ που είχα, ήξερα (και έβλεπα) ότι ήμουν πίσω από τον ανταγωνισμό σε κάμερες και μπροστά σε όλα τα υπόλοιπα με το 1/3 του κόστους.

Πλέον με το 7 η ψαλίδα έχει κλείσει κατά πολύ αλλά σε καμία περίπτωση η 1+ δεν ζητάει πολλά συγκριτικά με τον ανταγωνισμό. Οπότε οι συγκρίσεις με ερπετά shamesung των 1200€ είναι τουλάχιστον ατυχείς.

Από εκεί και πέρα, δυστυχώς το παιχνίδι στην αγορά έχει χαθεί. Τα 600-700 ευρώ μοιάζουν λίγα για να αγοράσεις μια ναυαρχίδα. Από εμένα είναι όχι. 😛

Xiaomi's calling...

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καμιά εκατοστή απ'όσο ξεκίνησε το 6Τ; Επειδή δεν μπορώ να πω ότι προσφέρει κάτι καινούργιο (το 6Τ τουλάχιστον ήταν το πρώτο με έναν proper under glass optical fingerprint sensor (όχι το πρώτο smartphone που το είχε όμως) κι ας πούμε ότι πλήρωνες έξτρα γι'αυτό. Βασικά εδώ που τα λέμε, είχε και έχει τρομερό build quality... Άμα πάτε το YouTube και ψάξετε στο Mrjerryrigeverything ή κάπως έτσι λέγεται, πήρε αναπτήρα, ήταν πόση ώρα κι έκαιγε την OLED και το πάνελ χαμπάρι! Στο OnePlus 6, μετά από λίγη ώρα, του έκαψε το πάνελ σε εκείνο το σημείο) σαν συσκευή. Μας πλασάρει την ολόκληρη οθόνη μπροστά σαν κάτι καινούργιο, αλλά το Oppo Find X υπάρχει ίσως εδώ και πάνω από ένα χρόνο (βασικά όχι, Vivo Nex (κάπως έτσι λεγόταν) ήταν το πρώτο) και μετά από αυτό ένα σωρό άλλες συσκευές ή απλά άλλες λύσεις για fullscreen display. Προτιμώ μια χαμηλή τιμή, παρά την αυταπάτη ότι έχω κάτι που δεν έχει κάποιος άλλος...

Επειδή 

1.Δεν έχω κάτι που δεν έχει κάποιος άλλος, αλλά ακόμα και να είχα δεν θα παρέμενε μοναδικό για πάνω από 2-3 μήνες. 

2. Ποιος νοιάζεται για μοναδικότητα; 🙁 Σταματήστε να ψωνίζεστε 🙁

Δεν έχει καμία ουσία να θέλουμε γυαλιστερές τζαμένιες πλάτες αν πρόκειται να βάλουμε θήκη και μάλιστα μαύρη χοντρή επειδή φοβόμαστε ότι άμα πέσει θα γίνει κομμάτια. Δεν έχει ουσία να πηγαίνουμε και να αγοράζουμε καινούργιο κινητό επειδή το δικό μας δεν έχει notch! Το πιστεύετε ή όχι, πολλά άτομα που είχαν πολύ respectable συσκευές με πολύ respectable screen to body ratio (τύπου LG G6 και άλλα παρόμοια σχέδια κινητών), τρέξανε για να πάρουν κινητό με ένα notch ΝΑ! Για να μην μείνουν πίσω στην μόδα 😳 Αν είναι δυνατόν!! 😮 Μα τι καπνό φουμάρει αυτός ο κόσμος... Αφού θα σε ενοχλεί το notch στην τελική, τι το ζητάει ο οργανισμός σου?!?! Τέλος δεν έχει ουσία να αλλάζουμε κινητό κάθε λίγο και λιγάκι. Καλός ο καταναλωτισμός, αλλά έχει κι αυτός τα όρια του. Όχι επειδή βγήκε το πιο γυαλιστερό μοντέλο που πάνω κάτω είναι το ίδιο με το δικό μας, να τρέχουμε να το πάρουμε. Σκεφτείτε το ως εξής: Αν ένα άτομο που αλλάζει κινητό κάθε χρόνο (πολύ συχνό φαινόμενο) αλλάζει κάθε δύο, στην περίπτωση που παίρνει κινητά Samsung Galaxy S Something Flagship, θα έχει σώσει ένα 1000 στην διετία, δηλαδή ένα 500άρι τον χρόνο, δηλαδή 41,66€ αύξηση στον μισθό μηνιαία, άρα περίπου τα μισά χρήματα για να τραφεί ένα άτομο μηνιαία (εάν τρώει ελαφρά xD). Συμπερασματικά, δεν θα κοιτάξω κάν το OnePlus 7 pro. Ή το OnePlus 7 for that matter. Θα περιμένω να περάσει το πολύ άλλη μια σειρά της OnePlus (possibly OnePlus 8/8 pro), να φάει τα μούτρα της επειδή όλοι θα αγοράζουν Huawei (κουλό, αλλά ναι... συμβαίνει κι αυτό...) και Samsung (υποθέτοντας πάντα ότι δεν είναι ένα 1000άρικο όλες οι συσκευές της) και μετά θα πάω σαν κύριος να πάρω το OnePlus 9 με 450-500€. (από Κίνα). 

 

Βέβαια τώρα μου ρθε και κάτι άλλο στο μυαλό. Ρε παίδες! Πότε ανέβηκαν ολικά οι τιμές στα smartphone τόσο ψηλά; Οι μισθοί ίδιοι και τα flagships 2,5x ακριβότερα! Ώπα ώπα... Κάποτε έπαιρνες Nexus 5 και LG G2 με 300€. (Βασικά κάποτε έπαιρνες G2 από Ελληνικά καταστήματα με 250€, ήταν λίγους μήνες προτού βγει το G3) Τι έπαιξε εδώ; (θα ήθελα άποψη για το συγκεκριμένο, επειδή δεν μου κάθεται καλά και δεν ξέρω και τον λόγο)

Επεξ/σία από FishFIsh
  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

   Φυσικό επακόλουθο ήταν και η ONEPLUS  να αυξήσει τις τιμές της , όταν όλων των άλλων εταιρειών οι ναυαρχίδες έχουν πάρει την ανιούσα. Εδώ πρίν λίγο καιρό η Χιαομι διέδιδε οτι και αυτή θα προχωρήσει σε άνοδο των τιμών, διότι στην ψυχοσύνθεση του κόσμου, λειτουργούσε αρνητικά για την εταιρεία, το γεγονός οτι έχουν φθηνά κινητά, σε σχέση με τον ανταγωνισμό, ο κόσμος δλδ πιστεύει οτι υστερούν σε δυνατότητες, ή σε ποιότητα κατασκευής. όταν το NOTE 9  ξεκινάει με τιμή πώλησης 1049 ευρώ, το  S10+ PLUS  το ίδιο,  MATE 20 PRO , P30 PRO....1049 , με τις μεγάλες εκδόσεις σε κάποιες εταιρείες, ακόμα παραπάνω, καλά δεν συζητώ για την  APPLE...ασχολίαστο, έτσι λοιπόν και η ONEPLUS, ακολουθάει τον ανταγωνισμό , βαζει ακριβότερη τεχνολογία στα κινητά της με αποτέλεσμα να ειναι ακριβότερο το κινητό. Οπότε λοιπόν παρατηρώντας τις ναυαρχίδες των άλλων εταιρειών, θεωρώ νορμάλ την τιμή εκκίνησης του ONEPLUS 7 PRO, (200 ευρω φθηνότερη η μεγάλη έκδοση από τις άλλες ναυαρχίδες, εκτός XIAOMI),  αναλογιζόμενος πάντα, οτι τα τελευταία έτη, που αλλάζω συνέχεια κινητά, η εμπειρία χρήσης των εκάστοτε  ONEPLUS που είχα στα χέρια μου, με άφηναν πολύ πιο ευχαριστημένο από τα XIAOMI....HUAWEI KAI SAMSUNG και βέβαια δεν μιλάω για την APPLE,  που όταν έπιανα το αντίστοιχο IPHONE  της τότε εποχής, ένιωθα σε σχέση με τα άλλα κινητά , οτι ειμαι περίπου τρία χρόνια πίσω σε τεχνολογία (αυτο βεβαια ειναι προσωπική άποψη). Οι εποχές που οι ναυαρχίδες κόστιζαν 599 ευρώ και 699 ευρώ, έχουν περάσει ανεπιστρεπτί. Κλείνοντας θα πω οτι, πάντα κατά την ταπεινή μου άποψη, κανένα κινητό τηλέφωνο Ναυαρχίδα, δεν είναι αντάξιο των χρημάτων που κοστίζει πλέον, οι ναυαρχίδες έπρεπε να κοστίζουν το πολύ 599 με 699 ευρώ, ανάλογα την εταιρεία, που πας ρε  HUAWEI-APPLE SAMSUNG...και κοστολογείς πλέον τα κινητά σου με 1049 ευρώ, ή 1300 με 1700 ανάλογα με την έκδοση η APPLE, εμείς φταίμε και ο παροξυσμός που μας πιάνει και πάμε να πάρουμε πρώτοι το κινητό μόλις βγεί και βάζουμε 5 χρόνια δόσεις........

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Απουσια αδιαβροχοποιησης ip, απουσια wireless charging, λογικα χειροτερη οθονη, λογικα χειροτερες καμερες αλλα παρολα αυτα οταν βγει θα κοστιζει περισσότερο απο το Samsung s10+. 

 

Και μετα εχουμε τους αφελεις που λενε οτι το oneplus τους κοστισε 1/3 ή 1/2 απο το αντίστοιχο samsung, huawei κλπ. 

  • Like 1
  • Thanks 2
  • Confused 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

12 ώρες πριν, Fulgore είπε

Ας μας πει ομως η Oneplus ποιο ειναι το συνολικο κοστος της συσκευης για να ξερουμε τι παιζει.

Για το Galaxy S10+ που υποτιθεται οτι ειναι αρκετα ακριβοτερο γιατι εχει ποσα εξτρα features και ακριβοτερα πραγματα οπως την οθονη,το κοστος του υπολογιζεται στα 400-420δολλαρια περιπου.

https://www.notebookcheck.net/The-Samsung-Galaxy-S10-costs-just-US-420-to-build.411858.0.html

Δηλαδη το Oneplus 7 σιγουρα θα εχει κατω απο τα 400 δολλαρια και ζητανε τα διπλασια χρηματα,και καποιοι λενε οτι η τιμη ειναι μια χαρα...

 

Παροτι συμφώνω μαζί σου αξίζει να σημειωθεί ότι πολλά από αυτά τα ακριβά εξαρτήματα κατασκευάζονται in-house και υποθέτω πως το mobile τμήμα της Samsung τα αγοράζει σε καλύτερη τιμή.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

43 λεπτά πριν, haHa είπε

Απουσια αδιαβροχοποιησης ip, απουσια wireless charging, λογικα χειροτερη οθονη, λογικα χειροτερες καμερες αλλα παρολα αυτα οταν βγει θα κοστιζει περισσότερο απο το Samsung s10+. 

 

Και μετα εχουμε τους αφελεις που λενε οτι το oneplus τους κοστισε 1/3 ή 1/2 απο το αντίστοιχο samsung, huawei κλπ. 

Το οποίο ήρθε στην Ελλάδα στα 1050€ η έκδοση των 128GB. Επίσης αν ψάξεις και κάποιο refurbished S10+ ίσως η ψαλίδα να μικραίνει κι άλλο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτοί οι άνθρωποι εδώ στο ινσομνια δεν είναι χαρούμενοι με τίποτα. Ότι και αν διαβάσουν ότι και αν τους δώσει μια εταιρία μόνιμα στην γκρίνια και στην μιρλα.

Θυμάμαι όταν είχε βγει το 1+5 σε χαμηλή τιμή γκρινιαζαν γιατί δίνουν κουτσουρεμενα specs και γιατί να μην έχει στερεο ηχεια η γιατί δεν είναι αδιάβροχο η γιατί δεν έχει ois και έχει eis και τότε ειχα ξανά σχολιάσει ότι η εταιρία για να μπορέσει να προσφέρει μια τόσο χαμηλή τιμή πρέπει να κουτσουρεψει κάτι για να μπορέσει να κρατήσει χαμηλα το budget.

 

Τώρα που σας δίνει το κάτι παραπάνω αλλά ανέβηκε η τιμή πάλι γκρινιάζετε..

Γιατί δεν κάνετε μια διαγραφή λογαριασμού από το ινσομνια και ταυτόχρονα μια εγγραφή σε κάποιο κέντρο ψυχολογικής υποστήριξης να χαλαρώσετε λίγο?

Μάγκες έχετε ξεφύγει, μιλάμε για μια εταιρία η οποία δεν έχει ούτε τον κόσμο της Samsung ούτε της  Xiaomi έχει ένα από τα καλύτερα supported κ εγγυήσεις k βγάζει 1, μοντέλο το χρόνο που σημαίνει ότι έσοδα έχει τα έχει από μια συσκευή και όχι από 100 που βγάζουν οι άλλες εταιρίες, εμπειρικά και τεχνολογικά στέκεται επάξια δίπλα σε κολοσσούς εταιριών Android όπως Samsung, Huawei, Xiaomi κ εσείς είστε μόνιμα στην μιρλα.

Δεν σας έβαλε κάνεις το πιστόλι στο κρόταφο να το αγοράσετε παρόλα αυτά είστε ότι να ναι ( οι περισσότεροι) ζητάτε specs χωρίς αύξηση της τιμής και εσείς είστε χειρότεροι διότι όταν πουλάτε το μεταχειρισμένο κινητό σάς δεν κατεβαίνετε ούτε ευρώ . Άρα καταλήγουμε ότι είστε large ότι αφορά τους άλλους ενώ ότι αφορά εσάς η κάποια αγγελία σας λειτουργείτε αλλά Σκρουτζ Μακ Ντακ.

Επεξ/σία από Pitsfitili
  • Like 2
  • Thanks 2
  • Sad 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, kazampidis είπε

   Φυσικό επακόλουθο ήταν και η ONEPLUS  να αυξήσει τις τιμές της , όταν όλων των άλλων εταιρειών οι ναυαρχίδες έχουν πάρει την ανιούσα....

 

η 1+ δημιουργηθηκε, επειδη οι υπολοιποι κατασκευαστες πηραν την ανιουσα....το να πουλαει τα κινητα της πλεον στα 700+ με την προφαση οτι ''και οι αλλοι τοσο πουλανε'' ειναι απλα αστειο και ειναι και αντιθετο με την αρχικη φιλοσοφια ιδρυσης της εταιρειας...αν οι αλλοι δηλαδη αποφασισουν να βαλουν διαμαντια στα κινητα και τα πουλανε 20κ το καθενα, θα βγει η 1+ να τα πουλαει στα 15κ, αλλα θα ειναι οκ επειδη η τιμη θα ειναι καλυτερη απο τα υπολοιπα? για να μη σχολιασω οτι πλεον τα εξοδα της 1+ ειναι πολυ λιγοτερα για διαφημιση, δεν εχει μεσαζοντες, φυσικα καταστηματα παρολα αυτα ομως οι τιμες ειναι ιδιες με τους μεγαλους πλεον...

 

η χιαομι που λες ειπε κατι, το οποιο ηταν ξεκαθαρα μπαρουφα, αλλα εξακολουθει να πουλαει κινητα σε πολυ καλες τιμες...στις ναυαρχιδες δεν εχει αντιπαλο τιμολογιακα πλεον, και τα midrange της ειναι απλα τρομερες ευκαιριες ολα...

 

και το αστειο με τις καμερες πρεπει να σταματησει....οκ ειπαμε να δωσουμε κατι παραπανω για μια καλη καμερα αλλα πλεον για να εχεις μια λιγο καλυτερη καμερα πληρωνεις 3 κινητα...αν καποιοι εχετε τοσο πολλες απαιτησεις απο την καμερα απλα παρτε μια compact, κρατηστε φωτογραφιες για τις αναμνησεις σας που τα κινητα δε θα εχουν ουτε σε 10 χρονια και τη διαφορα φατε την σε ταξιδια γιατι θα σας περισσεψει και κανα 500αρι ευρω...

 

κριμα πραγματικα για την 1+, πραγματικα μου αρεσαν οι συσκευες της, δε νομιζω να τα ξαναψωνισω ομως, οχι τουλαχιστον με αυτα που χρεωνει τωρα...

Επεξ/σία από hakunamatata
  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Διαβάζω μερικά σχόλια του τύπου "Το s10+ είχε αρχική τιμή 1100 κορόιδα μην μιλάτε"

Εδώ είμαστε στο θέμα του 1+ και το επιχείρημα είναι συγκεκριμένο 

Όταν κυκλοφορήσει το 1+ το s10 θα είναι σίγουρα φθηνότερο και το s10+ κάπου στα ίδια λεφτά, ίσως και φθηνότερο. 

Όποτε ότι και να λέτε θα υπάρχει Samsung 10 φορές καλύτερο και χωρίς θυσίες τύπου sd,wireless charge, Jack, no service, no headphones.

Συνεχίστε εσείς να προσπαθείτε να υπερασπιστείτε ένα... κινέζικο αξίας 750 ευρώ 🤔

  • Like 3
  • Thanks 2
  • Confused 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

36 λεπτά πριν, Questioner είπε

Το οποίο ήρθε στην Ελλάδα στα 1050€ η έκδοση των 128GB. Επίσης αν ψάξεις και κάποιο refurbished S10+ ίσως η ψαλίδα να μικραίνει κι άλλο.

Το ποσο εκανε  το s10+ οταν βγηκε, δεν εχει σημασια, μιας και τοτε ο αγοραστης δεν μπορουσε να αγορασει το oneplus 7 pro. 

 

Η σύγκριση τιμων θα γινει τελος Μαΐου που ο υποψηφιος αγοραστής θα μπορει να αγορασει οποιο απο τα 2 κινητα θελει. 

 

  • Like 6
  • Confused 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

7 λεπτά πριν, haHa είπε

Το ποσο εκανε  το s10+ οταν βγηκε, δεν εχει σημασια, μιας και τοτε ο αγοραστης δεν μπορουσε να αγορασει το oneplus 7 pro. 

Η σύγκριση τιμων θα γινει τελος Μαΐου που ο υποψηφιος αγοραστής θα μπορει να αγορασει οποιο απο τα 2 κινητα θελει. 

Τότε θα το συζητήσουμε ξανά σε 8 μήνες να συγκρίνουμε τιμές.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

15 λεπτά πριν, Questioner είπε

Τότε θα το συζητήσουμε ξανά σε 8 μήνες να συγκρίνουμε τιμές.

Δεν με ενδιαφέρει τι δικαιολογίες μπορει καποιος να σκαρφιστει και το τι σχέση εχει αυτο που αναφερεις. 

 

Σύγκριση τιμων απο εναν υποψήφιο αγοραστη γίνεται παντα για την ιδια περιοδο, οταν και τα 2 κινητα είναι διαθεσιμα.

Οι αφελεις μπορει να σκαρφιζονται διαφορα και να ζουν στον κοσμο τους ωστε να λενε οτι πηραν κατι στο 1/3 ή 1/2 της τιμης αλλου προιοντος.

  • Like 2
  • Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...