Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μεσα στο σπίτι μας πάνω στο ταβάνι εχουν ραγίσει τα χρώματα εχει χαλάσει γενικά απο υγρασία. Ο πατέρας μου ρώτησε έναν και του είπε να μονωσουμε την ταράτσα απο πάνω και αυτό κοστίζει περίπου στα 500-600€ για 40 τετραγωνικά περίπου. Εγώ δεν ξέρω απο αυτα τα θέματα και τον πατέρα μου τον έχουν πιάσει κανα 2 φορές κορόιδο οπότε ειπα να σασ ρωτήσω με αυτά τα δεδομένα η λύση είναι μονωση στην ταράτσα ; και αν ναι ειναι τόσο ακριβό ;

Κάτι που ξέχασα να αναφέρω ειναι οτι έχουμε και αφυγραντηρα αλλα και πάλι έσκασαν οι τοίχοι 

Δημοσ.

Καλημερα, προσβαση στη ταράτσα έχεις ?

Τι έχει στο πάτωμα της ταράτσας ? πλακάκια,  μωσαικο , τσιμεντο ή κατι άλλο

Δημοσ.

Εχει πλακακι. Επίσης είπε ότι η μπογιά αυτη οτι ειναι που θα μασ βάλει ειναι 17€ το τετραγωνικο και ετσι στο περιπου που τα ειπε κανα 500€ επειδή ειναι και γείτονας και θα μασ κάνει καλητερη τιμή... Έτσι είπε ! 

Δημοσ.
12 ώρες πριν, Apollo 11 είπε

Μεσα στο σπίτι μας πάνω στο ταβάνι εχουν ραγίσει τα χρώματα εχει χαλάσει γενικά απο υγρασία. Ο πατέρας μου ρώτησε έναν και του είπε να μονωσουμε την ταράτσα απο πάνω και αυτό κοστίζει περίπου στα 500-600€ για 40 τετραγωνικά περίπου. Εγώ δεν ξέρω απο αυτα τα θέματα και τον πατέρα μου τον έχουν πιάσει κανα 2 φορές κορόιδο οπότε ειπα να σασ ρωτήσω με αυτά τα δεδομένα η λύση είναι μονωση στην ταράτσα ; και αν ναι ειναι τόσο ακριβό ;

Κάτι που ξέχασα να αναφέρω ειναι οτι έχουμε και αφυγραντηρα αλλα και πάλι έσκασαν οι τοίχοι 

2 λεπτά πριν, Apollo 11 είπε

Εχει πλακακι. Επίσης είπε ότι η μπογιά αυτη οτι ειναι που θα μασ βάλει ειναι 17€ το τετραγωνικο και ετσι στο περιπου που τα ειπε κανα 500€ επειδή ειναι και γείτονας και θα μασ κάνει καλητερη τιμή... Έτσι είπε ! 

οτι θα γράφα οτι θα πιάσουν κοροιδιο πάλι το πατέρα σου λογω χαμηλής τιμής=κακοτεχνία κ μόλις με επαληθευσες

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, Apollo 11 είπε

Υπαρχει ρυση να φευγουν τα νερα ή λιμναζει? Οι αρμοι στα πλακακια ειναι ενταξει???

Για κατι τετοιο κοιταξτε

Δημοσ.

αν εχει πλακακι,παρε κανα δυο λιτρα αδιαβροχοποιητη για αρμους ,και πνιξε τους αρμους σε αυτο το υλικο.αν εισαι τελευταιος οροφος,λογικα εχουν βαλει πολυστερινη,η οποια δεν ειναι εντελως ακαμπτη,και συνηθως ραγιζει ο σοβας εξαιτιας της πολυστερινης και οχι καταναγκη λογω υγρασιας.....

Δημοσ.

Εάν σε ενδιαφέρει μόνο η υγρομόνωση σ'αυτη τη φάση, τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις ειναι τα εξής:

Σκουπίζεις με μια συρματοσκουπα τα πλακάκια, οσο μπορείς. Πετάς τη σκόνη. Ιδεατά, αν εχεις κανα πλυστικο πιεσης τη πλένεις.

Αφηνεις στεγνώνει. Επειτα περνάς ένα αστάρι πρόσφυσης με ρολο.

Επειτα επιλέγεις πολυουρεθανικό υγρομόνωσης, στυλ Isoflex (τυχαία η μάρκα, απλα για να καταλάβεις). Είναι άριστα υλικά και έχουν και ελαστικότητα.

ΟΛΑ αυτα μπορείς να τα κάνεις μόνος σου!

ΑΝ θές σοβαρότερη δουλειά, κανεις την ιδια δουλεια για το καθαρισμα, φωναζεις μάστορα να σου ρίξει τσιμεντοκονία ρύσεων με γεωύφασμα ΚΑΙ απο πανω παλι το πολυουρεθανικό ή ασφαλτόπανο. (καλύτερα το 1ο, διοτι μετα απο μερικα χρονια, μπορεις να ανεβεις και να ριξεις ενα χερι ακομη, ενω στο ασφαλτόπανο ειναι δύσκολες οι παρεμβάσεις)

• Like 1
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...