Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλή τιμή για τον ssd, το σκέφτηκα λίγο αλλά μάλλον θα προσπεράσω.. Αν ήταν κανένας ssd της προκοπης με λίγα ευρώ παραπάνω θα χτύπαγα άμεσα.. 

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Παιδιά αξίζει ο qvo για κάποιον που δεν βιάζεται το 1tb ή περιμένουμε περαιτέρω πτώση τιμων στο επόμενο 6μηνο;

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ψιλοσαπακι είναι(για να ακριβολόγου με είναι οκ για qlc) , αλλά για την τιμή αν κάποιος δε καίγεται για τις απόλυτες επιδόσεις είναι οκ. Σαν αντοχή στο χρόνο επίσης δεν είναι τόσο καλός αλλά δε θα έχει θέμα ένας απλός χρηστης. Προσωπικά θα περιμένω να βγει κανένας επιπέδου evo στο κατοσταρικο

Επεξ/σία από baskon
Δημοσ.

Εγώ πήρα έναν MP510 480GB nvme στα 91,26€ με μεταφορικά....

...πολύ κοντά στη τιμή του εδώ στην Ελλάδα, αλλά κάποια καταστήματα που τον έχουν φθηνότερα εδώ αναφέρουν 3ετή εγγύηση για κάποιο λόγο, ενώ ο κατασκευαστής στην ΕΕ παρέχει 5ετή εγγύηση...

Δημοσ.

Εγώ που έχω παρατήσει το άθλημα να ρωτήσω αν είναι καλή τιμή/απόδοση γι αυτόν https://www.amazon.fr/gp/product/B07J2WBKXF/ref=ox_sc_act_title_1?smid=A1X6FK5RDHNB96&psc=1

Επειδή ξέρω πως ο κόσμος ανάβει λαμπάδες για τους ΜΧ500 οπότε λέω μπας και αυτός ο Μ2 ακολουθει τα χνάρια του.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, kamui είπε

Εγώ που έχω παρατήσει το άθλημα να ρωτήσω αν είναι καλή τιμή/απόδοση γι αυτόν https://www.amazon.fr/gp/product/B07J2WBKXF/ref=ox_sc_act_title_1?smid=A1X6FK5RDHNB96&psc=1

Επειδή ξέρω πως ο κόσμος ανάβει λαμπάδες για τους ΜΧ500 οπότε λέω μπας και αυτός ο Μ2 ακολουθει τα χνάρια του.

Μια χαρά είναι σαν δίσκος, με τα ίδια χρήματα στο skroutz νομίζω παίρνεις λίγο χειρότερους, αν βάλεις και το amazon σαν μαγαζί μέσα... Μια χαρά μπορείς να τον χτυπήσεις...

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Logitech G900 Chaos Spectrum 84,85 τελική, Ελλάδα από 104 συν μεταφορικά.

Roccat Suora FX RGB AZERTY 105 ευρώ τελική, Ελλάδα από 145 συν μεταφορικά.

HyperX Cloud Flight 121 ευρώ τελική, Ελλάδα από 138,83 συν μεταφορικά.

Επεξ/σία από DsLmAnIaC
  • Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...