Skylined Δημοσ. 27 Απριλίου 2019 Δημοσ. 27 Απριλίου 2019 Piaggio scooter ίδιο μοντέλο και τα δυο, το ένα είναι ένα χρόνο παλιο, 6000 μίλια σε άριστη κατάσταση σχεδόν σαν καινούριο και γλιτώνω περίπου ένα χιλιάρικο ενώ το άλλο είναι καινούριο με 0 χιλιόμετρα στο κοντέρ. Το καινούριο θα με πονέσει παραπάνω στην τσέπη αλλά θα έχω δύο ολόκληρα χρόνια εγγύηση της Piaggio για μηχανικά μέρη και δε θα χρειαστεί να ασχοληθώ καθόλου με κτεο για πολύ καιρό συν τη μεγαλύτερη μεταπωλητική αξία και το peace of mind οτι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα γιατί είναι του κουτιού. Το κατά τα άλλα άριστο μεταχειρισμένο έχει ως μόνο πλεονέκτημα έναντι του καινούριου τη μειωμένη τιμή αλλά από την άλλη μετά από δύο μήνες χρήσης το καινούριο θα είναι επίσης ελαφρά μεταχειρισμένο. Ποιες οι γνώμες σας;
Liapisftw Δημοσ. 27 Απριλίου 2019 Δημοσ. 27 Απριλίου 2019 Εγώ να σου πω την αλήθεια θα ψαχνομουν για το μεταχειρισμένο. Δες αν μπορείς να σου κάνει και κάτι καλύτερο στην τιμή. 1 χιλιάρικο δεν είναι μικρή υπόθεση ειδικά για την αγορά σκούτερ και τα 6.000χλμ δεν είναι και υπερβολικά που έχει κάνει. Όπως και να έχει εννοείται θα το πας σε καλό συνεργείο αν καταλήξεις στο μεταχειρισμένο για να είσαι σίγουρος για το τι παίρνεις.
minus_gr Δημοσ. 27 Απριλίου 2019 Δημοσ. 27 Απριλίου 2019 Μετράει το μεταχειρισμένο αν θα είναι απο ιδιώτη , από μάντρα, από έμπορο (γενικά), από έμπορο του δικτύου της μάρκας κτλ. Ιδιώτης 1 χιλιάρικο κάτω στα 6.000 μάλλον το πουλάει ακριβά. Μαντρά/έμπορος μάλλον είναι για 1500 κάτω οπότε κ αυτός ακριβά. (Προσωπικές υποθέσεις, από προσωπικές εμπειρίες. Δεν χαρακτηρίζουν το σύνολο των επαγγελματιών του χώρου ή των ανθρώπων γενικότερα) Αν είναι από αντιπροσωπεία νομίζω προχωράς πιο εύκολα. Αν είναι μικρό (150κυβικά) μπορεί να είναι περιπτωση που το έδωσε ανταλλαγή για μεγαλύτερο άρα δεν έχει κάτι. Αν κοιτάς για medley ρώτα για την ανάκληση αν την έχει κάνει. Κοίτα καλάμια, μπουκάλες καλά (αν εχει σημάδια από μέσα πχ). Ζήτα κατάσταση ρουλεμάν τιμονιού. Αν πάρεις auto-answer του τύπου "ναι ναι άψογο είναι" δώσε & εσύ auto-answer "οκ, πριν σου βάλω τα λεφτά θα στο περάσω και με ενα mail μαζί με 2-3 ακόμα ερωτήσεις, απάντα μου και το προχωράμε"
Skylined Δημοσ. 27 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2019 Από έμπορο είναι και τελικά αποφάσισα να πάω σε καινούριο γιατί δεν έχω όρεξη να ξοδέψω χρόνο και ενέργεια σε ελέγχους και διευκρινήσεις ούτε και εμπιστεύομαι κανέναν, δυστυχώς. Μου προκαλεί λύπη ότι δεν εμπιστεύομαι κανέναν αλλά τί να κάνω; Ευχαριστώ για τις απαντήσεις
Nickokin Δημοσ. 27 Απριλίου 2019 Δημοσ. 27 Απριλίου 2019 Την καλύτερη δουλειά θα κάνεις !! Τουλάχιστον για 2 χρόνια έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα