Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, KoreanW είπε

το οποίο είναι το ...ίδιο με όλες τις Sony με Android TV (oled και κλασικές led) καθώς και με τα boxάκια Android TV (Xiaomi, Nvidia Shield, κινέζικα κλπ)

ναι αυτό το «σάπιο» 

Ναι μπροστά στου lg σάπιο είναι

• Like 1
  • Thanks 1
  • Απαντ. 65
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Για πείτε καμία γνώμη όσοι την πήρατε και αφήστε τις σαπίλες μέρες που είναι...

• Like 2
Δημοσ.

Έχω την C8 από Black Friday. Το μαύρο της τσακίζει κόκκαλα. και το interface της είναι ταχύτατο. Δυσκολεύομαι ιδιαιτέρως να παρακολουθήσω πλέον το ό,τιδηποτε σε άλλη τηλεόραση.

Μόνο παράπονο ότι η τιμή σε 65αρα που θα ήθελα εγώ συνεχίζει να είναι απαγορευτική.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Όπως πάντα σε κάθε τέτοιο νήμα ακούγονται υπερβολές, ούτε της Sony το interface είναι προβληματικό, ούτε οι Oled παθαίνουν burnin τόσο εύκολα. Αγοράστε αυτό που σας αρέσει περισσότερο και αφήστε τις φοβίες, καμία τεχνολογία δεν είναι τέλεια.

Σε αυτήν την τιμή η Oled είναι λουκούμι, εγώ πήρα την δική μου 1600e σε προσφορά πριν 2 χρόνια (LG B6) και δεν μετάνιωσα ούτε για μια στιγμή, ούτε για 1 ευρώ την τιμή της, η καλύτερη αγορά που έχω κάνει ever και πιστέψτε με ρίχνω πολύ χρήμα στην τεχνολογία.

• Like 2
  • Thanks 2
Δημοσ.

Η δικη μου εκτιμηση ειναι οτι οι oled ειναι αλλος κοσμος.

Τα πρωτα χρονια που οι τιμες ηταν απλησιαστες πεσανε σχετικα γρηγορα στα 1200-1500€. Εκει ομως βλεπω τα τελευταια 2 χρονια μια δυσκολια να πανε παρακατω, σαν να πρεπει να ξεστοκαριστουν οι nanocell της lg ενα πραγμα. οποτε ανεξαρτητα του οτι τις θεωρω αλλο κοσμο, δεν εχουν ακομα αρκετο value θεωρω.

αυτος ειναι και ο λογος που ασχολουμαι μονο με τη φτηνοτερη B σειρα (αφου η τιμη ειναι το προβλημα, το να παρεις 2 καλουδια παραπανω δε σε νοιαζει αν εχεις μπει σε oled κοσμο ηδη) και μονο σε τετοιες προσφορες που τη φερνουν κατω απο το χιλιαρικο...

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Zus είπε

Έχω την C8 από Black Friday. Το μαύρο της τσακίζει κόκκαλα. και το interface της είναι ταχύτατο. Δυσκολεύομαι ιδιαιτέρως να παρακολουθήσω πλέον το ό,τιδηποτε σε άλλη τηλεόραση.

Μόνο παράπονο ότι η τιμή σε 65αρα που θα ήθελα εγώ συνεχίζει να είναι απαγορευτική.

Πόσο; Σε €. 

Δημοσ.
48 λεπτά πριν, Zerg13 είπε

Πόσο; Σε €. 

2.150€ σημερινή τιμή. Τον Νοέμβριο είχε 2.500€. Αν σκεφτείς όμως ότι εγώ είχα πάρει την 55άρα τότε στα 1600€ με επιστροφή από Yellows 300€, τότε καταλαβαίνεις ότι 1000€ για 10 επιπλέον ίντσες δεν τα δίνεις.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, Zus είπε

2.150€ σημερινή τιμή. Τον Νοέμβριο είχε 2.500€. Αν σκεφτείς όμως ότι εγώ είχα πάρει την 55άρα τότε στα 1600€ με επιστροφή από Yellows 300€, τότε καταλαβαίνεις ότι 1000€ για 10 επιπλέον ίντσες δεν τα δίνεις.

Πριν λιγες μερες, εβγαινε τελικη τιμη στα media markt, (αφου αφαιρεσω τα go4more)1820€ η 65αρα Oled AF8 sony. Οποτε αλλα 620€(και οχι 1000) πανω η 65αρα oled σε σχεση με τα 1200 που εβγαινε η C8. Επειδη οι χρεωστικς καρτες εχουν ορια 1500€ θελει και φτιαξιμο η καρτα για να την παρεις. Ηταν φοβερο deal αφου δεν ειχε πεσει ποτε κατω απο 2300 η συγκεκριμενη sony.

Επεξ/σία από Zerg13
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
40 λεπτά πριν, Zerg13 είπε

Πριν λιγες μερες, εβγαινε τελικη τιμη στα media markt, (αφου αφαιρεσω τα go4more)1820€ η 65αρα Oled AF8 sony. Οποτε αλλα 620€(και οχι 1000) πανω η 65αρα oled σε σχεση με τα 1200 που εβγαινε η C8. Επειδη οι χρεωστικς καρτες εχουν ορια 1500€ θελει και φτιαξιμο η καρτα για να την παρεις. Ηταν φοβερο deal αφου δεν ειχε πεσει ποτε κατω απο 2300 η συγκεκριμενη sony.

Και πάλι 1800€ είναι πολλά για την τσέπη μου. Αλλά από την άλλη μιλάμε για τωρινές τιμές, που αυτά τα μοντέλα έχουν ήδη αντικατασταθεί με νεότερα. Έξι μήνες μετά, λογικό είναι να βλέπουμε τέτοιες προσφορές, νομίζω θα ακολουθήσει και η LG στις 65αρες της.

Anyway ξεφύγαμε. Τα λεφτά τους η B8 και η C8 τα αξίζουν με τα χίλια σε αυτές τις τιμές.

Για όποιον γλυκοκοιτάζει TV γύρω στο χιλιάρικο είναι μονόδρομος.

Επεξ/σία από Zus
  • Like 4
Δημοσ.

Σίγουρα τα αξίζει αλλά μου κάνει κάπως να βγαίνει κάθε χρόνο καινούριο μοντέλο TV λες και είναι κινητό τηλέφωνο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 28/4/2019 στις 5:32 ΜΜ, sezebo είπε

κοιτα αν παθει burn in εννοειτε οτι δεν σου την αλλάζει. 

Εμένα είχε πάθει 55 oled Lg burn in, με το λογότυπο του Nickelodeon παντού.. Έβλεπε ο μικρός μου αρκετά μάλλον. Το support της lg με παρέπεμψε στο μανιουαλ που ελεγε πως πρεπει νπα αλλάζουμε κανάλι καθε ώρα (!!!). 

Τελικά το Mediamarkt.gr μου εκοψε πιστωτικό, ξαναπηρα lg 55 oled το επόμενο μοντέλο αλλά υπάρχει πιο ελαφρά τωρα burn in παλι με το Nickelodeon.

Ηθικο δίδαγμα : ΔΕΝ ξαναπαιρνω oled μέχρι να εξαλειφθεί το φαινόμενο αυτό. Η τηλεόραση είναι ακόμα σε εγγύηση, ετοιμάζομαι σε κάνα δυο μήνες για νέα επίσκεψη στο κατάστημα αν γίνει πιο έντονο. 

Επεξ/σία από kgliat
  • Like 1
  • Thanks 2
  • Confused 1
  • Sad 1
Δημοσ.

Burn in εχουν ολες οι οθόνες από crt,  plasma,  led.  Ισως στις Oled να ειναι πιο εντονο. 

Το μεγάλο πρόβλημα είναι τα κανάλια με τα τεράστια και έντονα λογότυπα τους. 

Ίδατογραφήματα έπρεπε. 

• Like 1
  • Thanks 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...