blueakamah Δημοσ. 28 Απριλίου 2019 Δημοσ. 28 Απριλίου 2019 Ενας γνωστός μου λοιπον εχει βαλει το OTE TV στο σπιτι του , κι αυτο του δινει το δικαιωμα για αλλες δυο συσκευες να εχουν προσβαση στην υπηρεσία. Μου δωσε τον κωδικο και για περιπου 5 ημερες εβλεπα τα καναλια και τις ταινιες στον υπολογιστη μου. Ομως σημερα παω να βαλω μια ταινια, παταω προβολη, ανοιγει ο Player και δεν βλεπω τιποτε. Δοκιμασα καποια πραγματα αλλα δεν δουλευει τιποτε. Ο γνωστος μου ειναι σε αλλο σπιτι κι εχει συνδεση οτε, κι εγω σε αλλο σπιτι κι εχω συνδεση hol. Τι γινεται?
dimitris_sal Δημοσ. 28 Απριλίου 2019 Δημοσ. 28 Απριλίου 2019 Αρχικα να ξερεις οτι ειναι μια συσκευή για το οτε tv go και οχι αλλες δυο οπως γραφεις Μια συσκευη στο συνολο. Περα απο αυτο δοκιμασε να βγαλεις τον player και να ξαναπερασεις την τελευταια εκδοση.
kormos Δημοσ. 28 Απριλίου 2019 Δημοσ. 28 Απριλίου 2019 10 ώρες πριν, blueakamah είπε Ενας γνωστός μου λοιπον εχει βαλει το OTE TV στο σπιτι του , κι αυτο του δινει το δικαιωμα για αλλες δυο συσκευες να εχουν προσβαση στην υπηρεσία. Μου δωσε τον κωδικο και για περιπου 5 ημερες εβλεπα τα καναλια και τις ταινιες στον υπολογιστη μου. Ομως σημερα παω να βαλω μια ταινια, παταω προβολη, ανοιγει ο Player και δεν βλεπω τιποτε. Δοκιμασα καποια πραγματα αλλα δεν δουλευει τιποτε. Ο γνωστος μου ειναι σε αλλο σπιτι κι εχει συνδεση οτε, κι εγω σε αλλο σπιτι κι εχω συνδεση hol. Τι γινεται? Ισχύει το παραπάνω! Είναι για μια συσκευή μόνο! Εκτός αν έχει πληρωμένη 2η άδεια. Αν προσπαθήσεις να συνδέσεις τη δίκη σου συσκευή λογικά θα «πετάξει» εκτός τον φίλο σου και θα μπορεί μετά από 1 μήνα να γίνει αλλαγή πάλι... Συνεννοηθείτε καλύτερα...
ksessalonikios Δημοσ. 28 Απριλίου 2019 Δημοσ. 28 Απριλίου 2019 νομίζω ότι όταν παει καποιος να συνδεθεί και υπερβαίνει το επιτρεπτό όριο των συσκευών του βγαζει σχετικό μηνυμα. Απο προσωπική εμπειρία αλλά και διαβαζοντας μηνυματα στο νετ εχω καταλήξει στο οτι η θεαση μεσω pc εχει θεματα, εκει που βλεπεις την μια μερα την επομενη μπορει να μην βλεπεις για ανεξηγητο λογο. Θα σου ελεγα να το προσθεσεις σε android ή ios που εκει δεν εχουν ακουστει τετοια θεματα, εγώ το εβαλα σε ένα ipad και ησύχασα
kormos Δημοσ. 28 Απριλίου 2019 Δημοσ. 28 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 47 λεπτά πριν, ksessalonikios είπε νομίζω ότι όταν παει καποιος να συνδεθεί και υπερβαίνει το επιτρεπτό όριο των συσκευών του βγαζει σχετικό μηνυμα. Απο προσωπική εμπειρία αλλά και διαβαζοντας μηνυματα στο νετ εχω καταλήξει στο οτι η θεαση μεσω pc εχει θεματα, εκει που βλεπεις την μια μερα την επομενη μπορει να μην βλεπεις για ανεξηγητο λογο. Θα σου ελεγα να το προσθεσεις σε android ή ios που εκει δεν εχουν ακουστει τετοια θεματα, εγώ το εβαλα σε ένα ipad και ησύχασα Μόνο μια συσκευή παίζει εδώ και αρκετό καιρό. Θέαση σε 2η είναι έξτρα κόστος/συνδρομή. Σε σταθερό που έχω δοκιμάσει (πλέον με εξυπηρετεί στο κινητό iOS) με Windows 7 & Mac OS X λειτουργούσε απροβλημάτιστα! Επεξ/σία 28 Απριλίου 2019 από kormos
blueakamah Δημοσ. 28 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Αυτό λεω. Ο γνωστός μου βλεπει την υπηρεσια με την συσκευη στο σπιτι του , στην τηλεοραση του κι εγω με μέσω του cosmotetvgo με τους κωδικούς έχω πρόσβαση σε αυτο. Εδω το λέει καθαρα Επεξ/σία 28 Απριλίου 2019 από blueakamah
kormos Δημοσ. 29 Απριλίου 2019 Δημοσ. 29 Απριλίου 2019 14 ώρες πριν, blueakamah είπε Αυτό λεω. Ο γνωστός μου βλεπει την υπηρεσια με την συσκευη στο σπιτι του , στην τηλεοραση του κι εγω με μέσω του cosmotetvgo με τους κωδικούς έχω πρόσβαση σε αυτο. Εδω το λέει καθαρα Δοκίμασες απεγκατάσταση και εγκατάσταση ξανά; Υπάρχει εκδοχή να πρόσθεσες κάποιον μπλοκερ στον browser που να επηρεάζει την εφαρμογή να τρέξει σωστά;
dimitris_sal Δημοσ. 29 Απριλίου 2019 Δημοσ. 29 Απριλίου 2019 18 ώρες πριν, blueakamah είπε Αυτό λεω. Ο γνωστός μου βλεπει την υπηρεσια με την συσκευη στο σπιτι του , στην τηλεοραση του κι εγω με μέσω του cosmotetvgo με τους κωδικούς έχω πρόσβαση σε αυτο. Εδω το λέει καθαρα Ειναι αλλη υπηρεσια το cosmote tv και αλλη το cosmotetv go(η οποία προσφέρεται δωρεάν στους χρήστες cosmote tv) Το cosmote tv παιζει στη τηλεόραση με την χρήση του δεκτη cosmotetv και το comsotetv go σε μια συσκευη με δικαίωμα αλλαγής μια φορά κάθε 30 ημέρες! Υπάρχει δικαίωμα χρήσης (του cosmotetv go)σε 3 συσκευές συγχρόνος με κόστος 5 ευρώ το μήνα Αν εισαι εντός τον όρων δοκίμασε όπως σου έγραψα και πριν να απεγκαταστήσεις το plugin απο τον browser και να το ξαναεγκαταστήσεις. Οσο το ειχα σε browser μου έκανε και εμένα διάφορα κόλπα Η καλύτερη λυση ειναι να το περάσεις σε ενα android box και, εφόσον πλέον δεν εχει περιορισμούς internet provider, να ξενοιάσεις!
kormos Δημοσ. 29 Απριλίου 2019 Δημοσ. 29 Απριλίου 2019 12 ώρες πριν, dimitris_sal είπε Ειναι αλλη υπηρεσια το cosmote tv και αλλη το cosmotetv go(η οποία προσφέρεται δωρεάν στους χρήστες cosmote tv) Το cosmote tv παιζει στη τηλεόραση με την χρήση του δεκτη cosmotetv και το comsotetv go σε μια συσκευη με δικαίωμα αλλαγής μια φορά κάθε 30 ημέρες! Υπάρχει δικαίωμα χρήσης (του cosmotetv go)σε 3 συσκευές συγχρόνος με κόστος 5 ευρώ το μήνα Αν εισαι εντός τον όρων δοκίμασε όπως σου έγραψα και πριν να απεγκαταστήσεις το plugin απο τον browser και να το ξαναεγκαταστήσεις. Οσο το ειχα σε browser μου έκανε και εμένα διάφορα κόλπα Η καλύτερη λυση ειναι να το περάσεις σε ενα android box και, εφόσον πλέον δεν εχει περιορισμούς internet provider, να ξενοιάσεις! https://www.cosmote.gr/portal/cosmote-tv-go-gia-pelates-cosmote-tv
dimitris_sal Δημοσ. 30 Απριλίου 2019 Δημοσ. 30 Απριλίου 2019 1 ώρα πριν, kormos είπε https://www.cosmote.gr/portal/cosmote-tv-go-gia-pelates-cosmote-tv Δεν βλεπω να αναφερει κατι διαφορετικο απο αυτο που εγραψα...
kormos Δημοσ. 30 Απριλίου 2019 Δημοσ. 30 Απριλίου 2019 11 ώρες πριν, dimitris_sal είπε Δεν βλεπω να αναφερει κατι διαφορετικο απο αυτο που εγραψα... COSMOTE TV GO πακέτο extra συσκευών Και για να απογειώσεις την θέαση και να αποκτήσεις ακόμα μεγαλύτερη ευελιξία, με το πακέτο των extra συσκευών έχεις τη δυνατότητα, εφόσον έχεις ενεργοποιήσει την υπηρεσία COSMOTE TV GO, να χρησιμοποιείς το COSMOTE TV GO σε επιπλέον δύο (2) συσκευές (συνολικά δηλαδή τρεις συσκευές) αλλά και να παρακολουθείς ταυτόχρονα σε δύο (2) συσκευές την υπηρεσία. . ...όχι 3
dimitris_sal Δημοσ. 30 Απριλίου 2019 Δημοσ. 30 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Εγω αναφερόμουνα στην χρήση γιατι περί αυτης ειναι η συζήτηση.Όχι στην ταυτόχρονη θέαση Επεξ/σία 30 Απριλίου 2019 από dimitris_sal
kormos Δημοσ. 1 Μαΐου 2019 Δημοσ. 1 Μαΐου 2019 21 ώρες πριν, dimitris_sal είπε Εγω αναφερόμουνα στην χρήση γιατι περί αυτης ειναι η συζήτηση.Όχι στην ταυτόχρονη θέαση Γιατί κόλλησες....; Απλά ανέφερες για 3 συγχρόνος συσκευές ενώ είναι 2, δεν έγινε και κάτι
blueakamah Δημοσ. 1 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2019 Τελικά έβαλα netflix , και ησύχασα. Προτιμώ να δινω πχ 10 ευρω το μηνα για να εχω το δικο μου πάρα να μπλέκω. Σας ευχαριστώ παίδες!
dimitris_sal Δημοσ. 1 Μαΐου 2019 Δημοσ. 1 Μαΐου 2019 3 ώρες πριν, kormos είπε Γιατί κόλλησες....; Απλά ανέφερες για 3 συγχρόνος συσκευές ενώ είναι 2, δεν έγινε και κάτι Όντως έχεις δίκιο, όπως το έγραψα φαινότανε σαν να εννοούσα οτι μπορεί να παίζει ταυτόχρονα στις 3 συσκευές ενω τόσες είναι μονο για την χρήση αλλα οχι παράλληλη θέαση. Εννοείται οτι δεν έγινε κάτι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα