Προς το περιεχόμενο

Cosmote TV Go

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 ώρες πριν, blueakamah είπε

Τελικά έβαλα netflix , και ησύχασα. Προτιμώ να δινω πχ 10 ευρω το μηνα για να εχω το δικο μου πάρα να μπλέκω. Σας ευχαριστώ παίδες!

Είναι διαφορετικά πράγματα όμως αυτά γιατί το ένα είναι συνδρομητική τηλεόραση και το άλλο συνδρομητική «ταινιοθήκη» :) 

1 ώρα πριν, dimitris_sal είπε

Όντως έχεις δίκιο, όπως το έγραψα φαινότανε σαν να εννοούσα οτι μπορεί να παίζει ταυτόχρονα στις 3 συσκευές ενω τόσες είναι μονο για την χρήση αλλα οχι παράλληλη θέαση.

Εννοείται οτι δεν έγινε κάτι :)

Αν ήταν όπως το είχες αναφέρει δεν θα σκεφτόμουν να πάρω ή όχι έξτρα άδεια που θέλω για τον υπολογιστή.

Τη μια τη μετέφερα στο κινητό :) 

.

αν δεν είχα και το Netflix θα το σκεφτόμουν, αλλά 25€ (CosmOteTV) 10€ Netflix ε αν πας και 5€ έξτρα άδεια πάει πολύ... :) 

• 5 μήνες μετά...
Δημοσ.

Γεια σας παιδια! 

Έβαλα Cosmote TV μεσω δορυφόρου και θελω να χρησιμοποιήσω και την υπηρεσία Cosmote TV Go που σου δίνει την δυνατότητα να παρακολουθείς ταυτόχρονα στον υπολογιστή, tablet κλπ...

Εκτός απο την τηλεόραση που θα ειναι η κυρια συνδεδεμένη με τον αποκωδικοποιητή, ποια λύση προτείνετε ετσι ώστε σε μια 2η τηλεόραση να γίνεται χρήση της υπηρεσίας Cosmote TV Go;

Εχω διαβάσει κατι για android box, αλλα επειδη δεν γνωρίζω θα μπορούσατε να μου πείτε πως ακριβως λειτουργεί; 

Ευχαριστώ 

Δημοσ.

Αν μπορώ λίγο να συνεισφέρω. 

Έχω ΟΤΕ TV στο σπίτι κι ο γιος μου σπουδάζει 800km μακριά. 

Εκείνος σκέφτηκε το go. Αρχικά δοκίμασε μόνος του αλλά τον πετούσε από το site με ένα άσχετο μήνυμα πως είχε φτάσει στον μέγιστο αριθμό συσκευών. 

Χθες που τον επισκέφτηκα - κι αφού απέτυχα κατά τον ίδιο τρόπο - τηλεφώνησα στο 13888 όπου μου είπαν απλώς ότι έπρεπε εκείνοι να ενεργοποιήσουν την υπηρεσία κεντρικά. 

Μετά από 20 λεπτά ήρθε sms με κωδικούς κι δούλεψε. 

Μία διευκρίνηση: δωρεάν για 1 συσκευή που μπορεί να αλλάξει μετά 1 μήνα. 

5€ για 3 συσκευές. Τότε όμως - αν θυμάμαι καλά - από αυτές δεν επιτρέπεται να βλέπουν αθλητικά ταυτόχρονα (ταινίες ελεύθερα). 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα, ευχαριστώ πολυ για την απάντηση!

Απο που βλέπετε το Cosmote Tv Go; Το έχετε συνδέσει σε τηλεόραση ή μεσω λαπτοπ; 

Εγω αυτο που θελω να κανω ειναι να συνδέσω το λαπτοπ πχ μεσω hdmi και να μπορω να βλεπω στην τηλεόραση 

Επεξ/σία από divnt

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...