Προς το περιεχόμενο

mac mini

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

κοιταζω καποιο μεταχειρσμενο mac mini για χρηση με 3d εκτπωτη και λιγο σχεδιασμο  αλλα και για οικονομια χωρου..

κοιταζω για μεταχεισμενο και μεσα στο οριο των 200-250 ευρω ....εχω προσβαση κυριως Ασυτραλια οπου οι τιμες ειναι σιγουρα ποιο κατω και

μπορουν να μου το φερουν αλλα δεν ηξερα τι μοντελο να κοιταξω ωστε να πιασουν τοπο τα χρηματα

δωστε μου καποια κατευθυνση ωστε να ψαξω ποιο συγκεκριμενα μοντελα

ευχαριστω

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 λεπτά πριν, kostasbm είπε

κοιταζω καποιο μεταχειρσμενο mac mini για χρηση με 3d εκτπωτη και λιγο σχεδιασμο  αλλα και για οικονομια χωρου..

κοιταζω για μεταχεισμενο και μεσα στο οριο των 200-250 ευρω ....εχω προσβαση κυριως Ασυτραλια οπου οι τιμες ειναι σιγουρα ποιο κατω και

μπορουν να μου το φερουν αλλα δεν ηξερα τι μοντελο να κοιταξω ωστε να πιασουν τοπο τα χρηματα

δωστε μου καποια κατευθυνση ωστε να ψαξω ποιο συγκεκριμενα μοντελα

ευχαριστω

Είσαι σίγουρος ότι οι τιμές είναι 'σίγουρα΄ πιο κάτω; 

Δίνεις πολύ λίγα χρήματα. Σε αυτά κάνα μοντέλο 2009-2010 βρίσκεις.

Με λίγα παραπάνω πας σε κάτι τέτοιο: https://www.ebay.co.uk/itm/Apple-Mac-Mini-Desktop-A1347-Core-i5-2-5-Mid-2011/113723364716?hash=item1a7a70d56c:g:Z5wAAOSw68hcucd8

Το οποίο θέλει να του βάλεις extra RAM οπωσδήποτε.

Επεξ/σία από natural_sgf
Δημοσ.

πχ https://www.ebay.com.au/itm/Apple-Mac-Mini-Late-2014-i5-1-4GHz-4GB-500GB-SSD/264300955241?hash=item3d89908669:g:LV8AAOSw9-hckLF2&frcectupt=true

δεν ξερω απο mac mini αλλα με μια ματια ειδα αυτο

ενταξει ειναι κατι λιγοτερο απο 300 ευρω αλλα εκει και κατω θα παιξω

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, kostasbm είπε

πχ https://www.ebay.com.au/itm/Apple-Mac-Mini-Late-2014-i5-1-4GHz-4GB-500GB-SSD/264300955241?hash=item3d89908669:g:LV8AAOSw9-hckLF2&frcectupt=true

δεν ξερω απο mac mini αλλα με μια ματια ειδα αυτο

ενταξει ειναι κατι λιγοτερο απο 300 ευρω αλλα εκει και κατω θα παιξω

Είναι 'φθηνό' γιατί δεν παίρνει ram upgrade. Θα μείνεις για πάντα με 4gb ram! Κοντά στα 300 ευρώ μπορείς να το βρεις και από UK (μέσω bid).

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

οποτε κοιταζω για πριν 2012 μοντελα ι5 η (ι7 ποιο ακριβο)

ειναι καποιο αλλο χαρακτηριστικο, πχ δισκος η κατι αλλο να κοιταζω ???

ευχαριστω για το χρονο σου

Επεξ/σία από kostasbm
Δημοσ.

καταλαβα οποτε μπορω να κοιταζω για σκληρο δισκο  και οχι ssd  για να μειωσω τετοιες πιθανοτητες ητοι να χρειαστω μια επισκευη η αντικατασταση υλικου..

με τη παραλαβη αν γινει αγορα πρεπει να το δει καποιο εμπειρο μαγαζι ετσι και αλλιως

οκ εχω μπει στη διαδικασια αναζητησης και βλεπουμε

ευχ για το τιπ και αν κολλησω θα ρωτησω

Δημοσ.

Αν καποιος το εχει εγχειρησει επιτυχως και εχει βαλει SSD = προφανως θα ειναι το καλυτερο,
απλως καποιες φορες στις αγγελιες -ακομη και εδω- "δεν ανεφεραν" τετοια προβληματα τους..

A, και ακομη κι αν το βρεις φθηνοτερο, απεφυγε αυτο του 2011 - i7
https://everymac.com/systems/apple/mac_mini/specs/mac-mini-core-i7-2.7-mid-2011-specs.html
Ολες οι AMD Radeon HD 6630M αργα η γρηγορα, θα εχουν θεματα...

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

μια βοηθεια στο τι εννοει ο τυπος...κοιταζω και mac mini server i7 αλλα και mac mini  i7 απλο ??? δε καταλαβαινω και

τις διαφορες τους...εχει φτιαχτει το σερβερ για αλλο λογο απο το απλο?

Originally configured as a server..................ειναι Ι7 late 2012 το ειδα στο ebay UK

Apple Mac Mini Desktop Computer Quad Core i7 (2.3GHz).

Late 2012 model, A1347 (this version's RAM is upgradable).

For auction here is perfect working condition Late-2012 Apple Mac Mini Core i7 with extras.

Expandable Memory - Originally configured as a server.

Επεξ/σία από kostasbm
Δημοσ.

Δεν υπαρχει λογος να "πνιγεσαι σε μια κουταλια νερο"! Η διαφορα των <σερβερ> κατα βαση, ηταν απλως η
υπαρξη δευτερου δισκου
, σε αντιθεση με το απλο μοντελο που στη θεση του θα μπορουσε π.χ. να ειχε dvd..
(οπως π.χ. στα Core2Duo, μολονοτι εν προκειμενω και στα δυο μοντελα δεν συναντουμε εντος τους dvd)😏

..
.

Καθως τη διαδικασια δεν την λες απολυτως "ευκολη" -για εναν αρχαριο χρηστη-
πρεπει να δεις: σε ποια κατασταση ειναι οι δισκοι (υποθετουμε εχει + δευτερο),
οπως και να βεβαιωθεις οτι δεν εχει παθει τιποτα το mini κατα το ανοιγμα του!
🤓

Φανταζομαι οτι την αλλαγη εκανε ο ιδιος (?), αλλιως θα επρεπε
να γραψει αμεσα / κατευθειαν, οτι ειναι το server μοντελο 2012:
https://everymac.com/systems/apple/mac_mini/specs/mac-mini-core-i7-2.3-late-2012-server-specs.html

• Thanks 1
Δημοσ.

ok ειμαι ακομα στην αναζητηση με τη προσθηκη και του ebay Αμερικης γιατι ερχεται συγγενικο προσωπο απο κει .

κοιταζω και Ι7 2012 απλα να ρωτησω αν θα εχω στις προτιμησεις μου fusion drive  , SSD  η  hard drive ....με ποια σειρα??

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 hours ago, kostasbm said:

στις προτιμησεις μου fusion drive  , SSD  η  hard drive ....με ποια σειρα??

SSD>Fusion Drive>το χάος

Επεξ/σία από CheOnWeb
  • Like 3
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

με τη βοηθεια σας αγορασα μεσω ebay αμερικη το   mac mini  i7 2012 a1347 md388ll/a ,2.3 ,16gb,480 ssd...στα 380 δολλαρια συν 20 οι τοπικοι  400 συνολο

ξεφυγα λιγο απο το προυπολογισμο μου που σημαινει λιτοτητα για ενα μηνα ........τον αλλο μηνα θα το εχω στο γραφειο μου 

ευχαριστω και παλι

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...