Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ωχ εδω εχουμε θεμα, η παροχη ειναι στο ονομα του πατερα της αλλα εχει πεθανει

• Απαντ. 83
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, koskappas είπε

Ωχ εδω εχουμε θεμα, η παροχη ειναι στο ονομα του πατερα της αλλα εχει πεθανει

Συνηθισμενο προβλημα......Στο Ε1 στην φορολογικη  ποιος το δηλωνει ?Καλο ειναι παντως να παρει την παροχη στο ονομα της και για το μελλον .

Επεξ/σία από Γιάννης Platano
  • Like 1
Δημοσ.

Στην εφορια το σπιτι το δηλωνει η γυναικα μου, ειναι κανονικα στο ονομα της

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, koskappas είπε

Στην εφορια το σπιτι το δηλωνει η γυναικα μου, ειναι κανονικα στο ονομα της

Με την αποδοχή κληρονομιάς και το Ε1 να πάει αυτή. 

• Like 1
Δημοσ.

Καλημερα

Πηγα σημερα στον ΔΕΔΔΗΕ, μου ειπαν οτι υπαρχει αναφορα για μηδενικη ημερισια καταναλωση απο τον 8/18. Θα στειλουν τεχνικο σε 1 μηνα να δει το ρολοι. Τους ρωτησα για τυχουν χρεωσεις αλλα δεν απαντησαν, μολις τελειωσει ο τεχνικος τον ελεγχο μου ειπαν. Προφανως για να δουν αν εχει πειραχτει ο μετρητης

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, koskappas είπε

Καλημερα

Πηγα σημερα στον ΔΕΔΔΗΕ, μου ειπαν οτι υπαρχει αναφορα για μηδενικη ημερισια καταναλωση απο τον 8/18. Θα στειλουν τεχνικο σε 1 μηνα να δει το ρολοι. Τους ρωτησα για τυχουν χρεωσεις αλλα δεν απαντησαν, μολις τελειωσει ο τεχνικος τον ελεγχο μου ειπαν. Προφανως για να δουν αν εχει πειραχτει ο μετρητης

Σωστα ...Αλλο βλαβη και άλλο ...πειραγμα .Στην δευτερη περιπτωση εχει και προστιμο .

Όπως και να εχει την απωλεσθεισα ενεργεια θα την πληρωσεις  εστω με δοσεις αν είναι από βλαβη μετρητη.

• Like 1
Δημοσ.
10 ώρες πριν, koskappas είπε

Καλημερα

Καλησπερα... Σε ποια περιοχη εισαι; Που μενεις...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις ‎29‎/‎4‎/‎2019 στις 5:10 ΜΜ, koskappas είπε

Καλησπερα και Χριστος Ανεστη

Κοιταζα σημερα διαφορες προσφορες για αλλαγη παροχου ρευματος και ελεγχα την καταναλωση που εχω. Ωσπου προσεξα καλυτερα την αναλυση χρεωσης.  Εχω Γ1Ν τιμολογιο (Νυκτερινο).

Με εκπληξη ειδα οτι η χρεωση ειναι μονο για νυκτερινο τιμολογιο δλδ KWH * 0,06610 .  1780kWh * 0.06610E = 124E. Δεν υπαρχει ημερισια χρεωση, μονο νυκτερινη. Ετσι ειναι και ο προηγουμενος Εκκαθαριστικος λογαριασμος.

Δυστηχως δεν εχω πιο παλιους να δω. Ειναι σωστος ο λογαριασμος η θα εχω θεμα με τη ΔΕΗ?

Ευχαριστω

Optimized-IMG_20190429_165525.jpg

Αφου σε εχουν χρεωσει μονο νυχτερινο είναι καλο. Καλο για σενα δηλαδη, γλυτωσες τα παραπανω λεφτα του ημερησιου. Μονο να τους ενημερωσεις να το φτιαξουν, για να μη λενε ότι το ηξερες και το απεκρυψες.

Στις ‎29‎/‎4‎/‎2019 στις 11:42 ΜΜ, NikosKallithea είπε

Συνεπώς ο μετρητής του ημερήσιου δεν κινείται καθόλου, καλά αυτοί στο ΔΕΔΔΗΕ δεν τα βλέπουν αυτά! ημαρτον δηλαδή

Και από ότι γράφουν οι μετρητές πρέπει να μην κινείται χρόνια αυτός ε

Τα βλεπουν αλλα δε βιαζονται να τα φτιαξουν. Κι εγω ειχα μετρητη με πρόβλημα, δε κινουνταν καθολου το νυχτερινο. Εκαναν περ. 2 χρονια να ερθουν να το φτιαξουν. Βεβαια εγω σε αυτη τη περιπτωση εχασα, ενώ ο φιλος κερδισε.

Στις ‎30‎/‎4‎/‎2019 στις 9:49 ΠΜ, Γιάννης Platano είπε

Θα εχεις θεμα αν ο ημηερησιος μετρητης δεν δουλευει καλα .

Θα το δουν και θα σου γινει ανακοστολογηση με βαση παρελθουσες χρησεις για ημερησιο/νυχτερινο .

Το ποσο που θα προκυψει θα ειναι σε δοσεις .

Σε μενα γιατι δεν εγινε τετοια ανακοστολογηση να παρω πισω τα λεφτα που χρεωθηκα κακως? 

Επεξ/σία από rus
Δημοσ.
2 ώρες πριν, rus είπε

Αφου σε εχουν χρεωσει μονο νυχτερινο είναι καλο. Καλο για σενα δηλαδη, γλυτωσες τα παραπανω λεφτα του ημερησιου. Μονο να τους ενημερωσεις να το φτιαξουν, για να μη λενε ότι το ηξερες και το απεκρυψες.

Τα βλεπουν αλλα δε βιαζονται να τα φτιαξουν. Κι εγω ειχα μετρητη με πρόβλημα, δε κινουνταν καθολου το νυχτερινο. Εκαναν περ. 2 χρονια να ερθουν να το φτιαξουν. Βεβαια εγω σε αυτη τη περιπτωση εχασα, ενώ ο φιλος κερδισε.

Σε μενα γιατι δεν εγινε τετοια ανακοστολογηση να παρω πισω τα λεφτα που χρεωθηκα κακως? 

Καλησπέρα...Δεν ξέρω αν δεν έγινε...Αλλά μπορεις να το ζητήσεις αυτό...

Επειδή υπάρχει έλλειψη τεχνικών μπορεί να καθυστερήσει ο έλεγχος του μετρητή...

Δημοσ.

Οποιοδήποτε πρόβλημα υπαρχει με ενιαια χρεωση ή ημερησιου ή νυχτερινου λογω βλαβης η καταναλωθεισα ενεργεια ανακοστολογειται με βαση ιστορικα στοιχεια καταναλωσης πριν την βλαβη .

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, takoulou είπε

Καλησπέρα...Δεν ξέρω αν δεν έγινε...Αλλά μπορεις να το ζητήσεις αυτό...

Ναι, εσυ που να ξερεις. Εγω το ξερω που μου συνεβη.

Ποιο να ζητησω, λεφτα πισω? Από μονοι τους μου το ειπαν στον δεδδηε, ότι μολις φτιαχτει θα γινει αντιλογισμος και θα πιστωθω αυτά που πρεπει. Μόνο το παγιο 2 ετων που πλήρωνα τσαμπε είναι 50€. 

8 ώρες πριν, takoulou είπε

Επειδή υπάρχει έλλειψη τεχνικών μπορεί να καθυστερήσει ο έλεγχος του μετρητή...

Δε μιλαμε για ελεγχο, μιλαμε για φτιαξιμο βλαβης. Όταν φαινεται στο λογ/σμο ότι εχεις νυχτερινο αλλα η καταναλωση εχει κολλησει στη 1 κιλοβατωρα καταλαβαινεις ότι υπαρχει βλαβη.

Πηγα δυο φορες στον δεδδηε, υπεγραψα το σχετικο αιτημα. Εκανα δεκαδες τηλεφωνα, άλλες φορες με παραπεμπανε αλλου, αλλες φορες μου λεγαν θα το κανονισουμε, άλλες φορες απλα δηλωναν αναρμοδιοι και με γραφαν στα παπαρι@ τους κλεινοντας το τηλεφωνο :lol:

Επεξ/σία από rus
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
51 λεπτά πριν, rus είπε

Πηγα δυο φορες στον δεδδηε, υπεγραψα το σχετικο αιτημα. Εκανα δεκαδες τηλεφωνα, άλλες φορες με παραπεμπανε αλλου, αλλες φορες μου λεγαν θα το κανονισουμε, άλλες φορες απλα δηλωναν αναρμοδιοι και με γραφαν στα παπαρι@ τους κλεινοντας το τηλεφωνο :lol:

Δεν ξερω τι μπορει να εχει συμβει αλλα υπαρχει και ο Συνήγορος του Καταναλωτή.

Όταν μιλας με καποιον τηλεφωνικα όπως εισαι υποχρεωμένος να λες το ονομα σου εχεις κάθε δικαίωμα να ζητας και ονομα αυτου που μιλας.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...