Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ευχαριστω πολυ παιδια. Πρωτοετης ειμαι εδω, μονος μου και τα εχω χασει λιγο. Οποτε,αυριο που θα ξαναπερασει να μη της ανοιξω την πορτα ε? 🤣

• Απαντ. 83
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
36 λεπτά πριν, pontez2 είπε

Moυ ηρθε και μια ωραία έκπληξη απο τη ΔΕΗ προχθές.

Ηταν φουσκωμένος ο προηγούμενος λογαριασμός (ο τελικός) και τωρα στον επόμενο, έστειλαν επιστροφή που θα συμψιφιστεί με τον επόμενο :P 

Μπορεις να παρεις το πιστωτικο και με μετρητα απο πρακτορειο ΔΕΗ με την ταυτοτητα σου και ενα λογαριασμο αν θελεις βεβαια.

• Thanks 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, NickosR999 είπε

Ευχαριστω πολυ παιδια. Πρωτοετης ειμαι εδω, μονος μου και τα εχω χασει λιγο. Οποτε,αυριο που θα ξαναπερασει να μη της ανοιξω την πορτα ε? 🤣

H ΔΕΗ δεν στελνει ΚΑΝΕΝΑΝ στο σπιτι για να κανει προσφορες!!!Φυσικα και μην ανοιξεις ή πολυ απλα διαολοστειλε την αφου παει να σε κοροιδεψει...

• Like 2
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, chsam είπε

H ΔΕΗ δεν στελνει ΚΑΝΕΝΑΝ στο σπιτι για να κανει προσφορες!!!Φυσικα και μην ανοιξεις ή πολυ απλα διαολοστειλε την αφου παει να σε κοροιδεψει...

Απολυτως σωστα !!!!!!!!!!!

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, NickosR999 είπε

Καλησπερα... Θελει να σε παει σε αλλο παροχο.. Μπαρουφες πουλαει.. Για να γινει η αλλαγη ονοματος θελει καποια χαρτια και το πιστοποιητικο ηλεκτρολογου.. Και να εξοφληθει το ποσο που οφειλεται..

Επεξ/σία από takoulou
  • Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, takoulou είπε

Καλησπερα... Θελει να σε παει σε αλλο παροχο.. Μπαρουφες πουλαει.. Για να γινει η αλλαγη ονοματος θελει καποια χαρτια και το πιστοποιητικο ηλεκτρολογου.. Και να εξοφληθει το ποσο που οφειλεται..

Οχι απαραιτητα αν το παλιο ειναι νεοτερο απο 14 χρονια .

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλημερα παιδια. Επανερχομαι στο θεμα μετα απο καιρο. 

Ηρθε τεχνικος απο ΔΕΔΔΗΕ και ελεγξε τον μετρητη. Ειχε κολλησει ο διακοπτης που γυρναγε απο νυκτερινη σε ημερισια μετρηση. Τον ρωτησα αν ξερει κατι για πιθανη χρεωση και μου ειπε χωρις να ειναι σιγουρος οτι μαλλον δεν θα υπαρξει χρεωση απο την ΔΕΗ. Μετα απο 2-3 μηνες αλλαξα παροχο και περιμενα τον τελευταιο εκκαθαριστικο λογαριασμο της ΔΕΗ για να δω. Οντως δεν υπηρχε χρεωση και το τελικο ποσο βγηκε πιστοτικο, οποτε μαλλον την γλυτωσα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, koskappas είπε

Ηρθε τεχνικος απο ΔΕΔΔΗΕ και ελεγξε τον μετρητη. Ειχε κολλησει ο διακοπτης που γυρναγε απο νυκτερινη σε ημερισια μετρηση. Τον ρωτησα αν ξερει κατι για πιθανη χρεωση και μου ειπε χωρις να ειναι σιγουρος οτι μαλλον δεν θα υπαρξει χρεωση απο την ΔΕΗ. Μετα απο 2-3 μηνες αλλαξα παροχο και περιμενα τον τελευταιο εκκαθαριστικο λογαριασμο της ΔΕΗ για να δω. Οντως δεν υπηρχε χρεωση και το τελικο ποσο βγηκε πιστοτικο, οποτε μαλλον την γλυτωσα.

Αν εγραφε μονο νυχτερινο κατι συνηθισμενο θα υπαρξει αναδρομικη χρεωση με βασει παλιες καταναλωσεις .Το οτι αλλαξες παροχο μακαρι αλλα δεν νομιζω να σε γλυτωσει

Αν ο ιδιος πομπος  που αλλαζε την ωρα εδινε και σε αλλα ρολογια στην πολυκατοικια θα εχουν κι αυτα προβλημα

Επεξ/σία από Γιάννης Platano
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Mολις ελαβα το λογ/σμο, εχουν περασει οι νεες αυξησεις! Δυο παγια και δυο χρεωσεις (δηλ. προ και μετα της ημερ/νιας της αύξησης) και στο ημερησιο και στο νυχτερινο. Με τις υγειες μας :lol:

22 ώρες πριν, koskappas είπε

Eννοεις ότι τη νυχτα δε γυριζε ο διακοπτης και χρεωνοσουν παλι ημερησιο? Και σε αποζημιωσαν? Το ειχα παθει κι εγω αυτό για πολύ καιρο, αλλα δε μου δωσαν φραγκο πισω.

Επεξ/σία από rus
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, rus είπε

Mολις ελαβα το λογ/σμο, εχουν περασει οι νεες αυξησεις! Δυο παγια και δυο χρεωσεις (δηλ. προ και μετα της ημερ/νιας της αύξησης) και στο ημερησιο και στο νυχτερινο. Με τις υγειες μας

Και σε μένα το ίδιο.Αν και άλλαξα πάροχο οπότε είναι ο τελικός.Στο νυχτερινό τη χρέωση έχεις?Εγώ έχω αύξηση στην αύξηση δηλαδή ενώ η χρέωση είναι 0.07897 σε μενα έχει χρέωση 0.07903!

Και το κερασάκι αν πρόσεξες είναι αριστερά στο λογαριασμό που λέει ότι από 1.11.2019 ξεκινάει και η χρέωση ρήτρας CO2.

Η Ρήτρα Αναπροσαρμογής CO2 για τη ΧΤ ενεργοποιείται όταν η παρακάτω τιμή, Tco2n,(συμπεριλαμβανομένων και των σχετικών απωλειών) είναι μεγαλύτερη από το όριο των 0,01568 €/kWh. Στην περίπτωση αυτή εφαρμόζεται στον πελάτη μοναδιαία χρέωση ίση με (Tco2n-0,01568) €/kWh. Σε κάθε άλλη περίπτωση η Ρήτρα Αναπροσαρμογής CO2 δεν ενεργοποιείται.

Επεξ/σία από giorgosvet
Δημοσ.

O δήμος της Λάρισας κατηγορεί τις ιδιωτικές εταιρίες ότι καθυστερούν τις πληρωμές προς τον Δήμο!

Απόσπασμα από τοπικό site :

Αναφορά σε κείμενο

Με εξώδικο προς τις ιδιωτικές εταιρείες παροχής ηλεκτρικής ενέργειας θα αντιδράσει σε πρώτη φάση ο Δήμος Λαρισαίων με αφορμή την καθυστέρηση – πολύμηνη σε ορισμένες περιπτώσεις - που παρατηρείται στην απόδοση εισπραχθέντων ανταποδοτικών τελών. Συνολικά 11 ιδιωτικές εταιρείες ρεύματος οφείλουν περισσότερα από 455.000 ευρώ στον Δήμο Λαρισαίων, χρήματα που ήδη έχουν εισπράξει οι εταιρείες από τους πελάτες τους - δημότες Λάρισας οι οποίοι στο πλαίσιο εξόφλησης των λογαριασμών πληρώνουν ταυτόχρονα, όπως είναι γνωστό, και τα δημοτικά τέλη. 

Δημοσ.
40 λεπτά πριν, giorgosvet είπε

Και σε μένα το ίδιο.Αν και άλλαξα πάροχο οπότε είναι ο τελικός.Στο νυχτερινό τη χρέωση έχεις?Εγώ έχω αύξηση στην αύξηση δηλαδή ενώ η χρέωση είναι 0.07897 σε μενα έχει χρέωση 0.07903!

0,06611€ ανα κιλοβατωρα ηταν, τωρα πηγε 0,7898.

44 λεπτά πριν, giorgosvet είπε

Και το κερασάκι αν πρόσεξες είναι αριστερά στο λογαριασμό που λέει ότι από 1.11.2019 ξεκινάει και η χρέωση ρήτρας CO2.

Η Ρήτρα Αναπροσαρμογής CO2 για τη ΧΤ ενεργοποιείται όταν η παρακάτω τιμή, Tco2n,(συμπεριλαμβανομένων και των σχετικών απωλειών) είναι μεγαλύτερη από το όριο των 0,01568 €/kWh. Στην περίπτωση αυτή εφαρμόζεται στον πελάτη μοναδιαία χρέωση ίση με (Tco2n-0,01568) €/kWh. Σε κάθε άλλη περίπτωση η Ρήτρα Αναπροσαρμογής CO2 δεν ενεργοποιείται.

Για λογ/σμο δεη μιλας? Δε βλεπω να λεει κατι τετοιο.

Να ρωτησω και κατι μηπως γνωριζει κανεις, γιατι στον εκκαθαριστικο η στηλη του "εναντι καταναλωσης" με το αρνητικο προσημο είναι λιγοτερα λεφτα απ οσα πραγματικα εδωσες?

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, rus είπε

Να ρωτησω και κατι μηπως γνωριζει κανεις, γιατι στον εκκαθαριστικο η στηλη του "εναντι καταναλωσης" με το αρνητικο προσημο είναι λιγοτερα λεφτα απ οσα πραγματικα εδωσες?

Γιατι συμψηφιζεται με την ΕΝΑΝΤΙ που προφανως ειχες δωσει πιο πολλα  και γινεται εκκαθαριση

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε

Γιατι συμψηφιζεται με την ΕΝΑΝΤΙ που προφανως ειχες δωσει πιο πολλα  και γινεται εκκαθαριση

Eννοειται ότι συμψηφιζεται, εγω ρωτησα γιατι βαζουν λιγοτερα απ οσα εδωσες.

Επεξ/σία από rus

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...