Προς το περιεχόμενο

Αρίστευσε στις δοκιμές της DisplayMate η οθόνη OLED του OnePlus 7 Pro


voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

2 ώρες πριν, Arkin είπε

Εχω Note 3 του 2013 με security updates Απριλιου 2019. Μαζι με AOD του S10 μαζι με air gestures μαζι με substratum και αλλες 1000 μοντες απο πισω που κανεις στην κυριολεξια τα παντα. Συν 256αρα καρτα μνημης συν υπερυθρες για χειρισμο air condition-τηλεορασεων-ηχοσυστηματος+αλλαγη μπαταριας σε μισο λεπτο+magisk για systemless root με το οποιο μπορεις να εχεις youtube χωρις διαφημισεις με background playback και κρυβεις κανονικα το root απο cosmote go/novago++++++. 

Το note 3 το έχω και εγώ και δεν το δίνω με τίποτα το έχω με AryaMod ROM Note7 αλλά η διαφορά είναι ότι στο one plus 5 έρχονται με επίσημο update που έχει μια διαφορά από το να φλασαρεις μια rom από TWRP

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 62
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, xelidoni είπε

Το note 3 το έχω και εγώ και δεν το δίνω με τίποτα το έχω με AryaMod ROM Note7 αλλά η διαφορά είναι ότι στο one plus 5 έρχονται με επίσημο update που έχει μια διαφορά από το να φλασαρεις μια rom από TWRP

Σήμερα φλασαρα havoc 2.4 με ενημέρωση ασφαλείας Απριλίου 2019. 2 λεπτά με πήρε. Έπος το κινητό εννοείται δεν το δίνεις. Ίσως η καλύτερη αγορά που έκανα ποτέ μου στα 400 ευρώ. 

Επεξ/σία από Arkin
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

15 ώρες πριν, forgotten είπε

ελληναρας θα ελεγα οτι ειναι αυτος που στηριζεται στις φημες και δημιουργει hype ενω κινητο ακομα δεν υπαρχει , και επισης ελληναρας αυτος που δεν μπορει να διανοηθει οτι εαν ηθελα flagship price θα επελεγα μια εταιρεια που θα προσφερε service εντος της χωρας μου με οτι συνεπαγεται.... και δυστυχως εισαι ελληναρας επειδη κραζεις ενω δεν αντιλαμβανεσαι το οτι λεω ως αποψη , επετρεψε μου να κανω κριτικη σε μια εταιρεια που για να ανεβει στηρικτηκε στην ραχη του ελληναρα και καθε ελληναρα που αγοραζε βαση τιμης και ποιοτητας .... καλη συνεχεια

Φίλε για το κινητό για να πάει και να έρθει Πολωνία κάνει συνολικά 4-6 εργάσιμες μέρες.

Ο Μ.Ο επισκευής σύμφωνα με την OnePlus είναι άλλες 5-6 εργάσιμες μέρες. 

Και μάντεψε, αν είσαι μέσα στην εγγύηση όλα τα έξοδα είναι δικά τους.  

Θέλω να μου πεις ποια εταιρία που έχει επίσημη αντιπροσωπεία στην Ελλάδα, για όλη αυτήν την διαδικασία κάνει συνολικά 10-14 μέρες για να το έχεις ξανά στη πόρτα σου?

13 ώρες πριν, gthe είπε

Για day 1 αγορά, και τα 2 καινούργια 1+ θα είναι VFM. Αλλά μόλις περάσει ο καιρός χάνουν απίστευτα σε σχέση με τον ανταγωνισμό μιας και δεν κάνουν price drop ούτε 1 ευρώ. Αυτό είναι το μεγαλύτερο αγκάθι τους. Έχω το 5Τ και φυσικά δουλεύει απροβλημάτιστα, αλλά όταν το 7 θα έχει όσο το s9+ λίγοι θα ακολούθησουν το hype του απλά "ολοκαίνουργιου" κινητού

Από επίσημη αντιπροσωπεία ναι. Αλλά αν το πάρεις από gearbest παράδειγμα και περιμένεις κάνα 2-3μηνο, μπορείς να το βρείς 150€ κατω. Εγώ το oneplus 5 το πήρα 395€ τον 8/17 .

Αλλά φίλος που πήρε το OnePlus 6, 9/18  το πήρε στα 355€ 

Οπως και το 7 pro ,αν περιμένεις 3μηνο να πέσει η τιμή , θα μπορείς να το πάρεις 550€-600€ και θα είναι μια πολύ καλή τιμη!

13 ώρες πριν, aris1986 είπε

Θα το πω μια φορά: άμα θέλω flagship σε τιμή flagship θα πάρω μάρκα γνωστή Samsung κτλπ (που έχει support σε όλο το πλανήτη εκτός από Ιράκ, Βόρειο Κορέα κτλπ) όχι κινητό που θα πρέπει να το στείλεις με περιστέρι ταχυδρομικό στο άγνωστο. 

Απάντησα παραπάνω για αυτό

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...