Voodooman Δημοσ. 1 Μαΐου 2019 Δημοσ. 1 Μαΐου 2019 Καλημέρα, θέλω να κάνω μία αγορά από σκρουτζομάγαζο, το οποίο δεν αναγράφει κάπου ότι κάνει άτοκες δόσεις, παρόλα αυτά δίνει ως επιλογή την αγορά με πιστωτική. Προχωράω την αγορά μέχρι το σημείο όπου πρόκειται να μεταφερθώ στον περιβάλλον της τράπεζας, για να βάλω τα στοιχεία της κάρτας. Αν συνεχίσω, θα βρω εκεί επιλογή για άτοκες δόσεις ή θα μου τραβήξουν κατευθείαν ολόκληρο το ποσό από την κάρτα;
kormos Δημοσ. 1 Μαΐου 2019 Δημοσ. 1 Μαΐου 2019 10 λεπτά πριν, Voodooman είπε Καλημέρα, θέλω να κάνω μία αγορά από σκρουτζομάγαζο, το οποίο δεν αναγράφει κάπου ότι κάνει άτοκες δόσεις, παρόλα αυτά δίνει ως επιλογή την αγορά με πιστωτική. Προχωράω την αγορά μέχρι το σημείο όπου πρόκειται να μεταφερθώ στον περιβάλλον της τράπεζας, για να βάλω τα στοιχεία της κάρτας. Αν συνεχίσω, θα βρω εκεί επιλογή για άτοκες δόσεις ή θα μου τραβήξουν κατευθείαν ολόκληρο το ποσό από την κάρτα; Εφόσον το κατάστημα δεν κάνει άτοκες δόσεις πως είναι δυνατόν να το επιλέξεις ακριβώς;;
Voodooman Δημοσ. 1 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2019 Έλεγα μήπως η τράπεζα παρείχε αυτήν τη δυνατότητα από το σημείο όπου μεταφέρομαι στο δικό της περιβάλλον
NikosKallithea Δημοσ. 1 Μαΐου 2019 Δημοσ. 1 Μαΐου 2019 4 λεπτά πριν, Voodooman είπε Έλεγα μήπως η τράπεζα παρείχε αυτήν τη δυνατότητα από το σημείο όπου μεταφέρομαι στο δικό της περιβάλλον Το κατάστημα προσφέρει τις δόσεις, οχι τράπεζα. Αν φτάσεις στο περιβάλλον της τράπεζας θα πληρώσει ολόκληρο το ποσόν όπως αναγράφεται 1
Salvation81 Δημοσ. 1 Μαΐου 2019 Δημοσ. 1 Μαΐου 2019 Δυστυχως στην Ελλαδα του 2019 λιγα καταστηματα απο αυτα εστω που εχουν καλες τιμες σε ηλεκτρονικα εχουν ατοκες δοσεις.
Voodooman Δημοσ. 1 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2019 Μέσα από αυτήν την προοπτική λοιπόν, το πρώτο σκρουτζομάγαζο που κάνει δόσεις (μέχρι 12) έχει το προϊόν σε τιμή ακριβότερη από τι μεγάλες αλυσίδες, όταν αυτές κάνουν τις προσφορές 20% με τα προγράμματα επιστροφής που έχουν, συν ότι κάνουν και περισσότερες δόσεις, συν ότι έχουν επίσημη εγγύηση...
kormos Δημοσ. 1 Μαΐου 2019 Δημοσ. 1 Μαΐου 2019 5 ώρες πριν, Voodooman είπε Έλεγα μήπως η τράπεζα παρείχε αυτήν τη δυνατότητα από το σημείο όπου μεταφέρομαι στο δικό της περιβάλλον 4 ώρες πριν, Voodooman είπε Μέσα από αυτήν την προοπτική λοιπόν, το πρώτο σκρουτζομάγαζο που κάνει δόσεις (μέχρι 12) έχει το προϊόν σε τιμή ακριβότερη από τι μεγάλες αλυσίδες, όταν αυτές κάνουν τις προσφορές 20% με τα προγράμματα επιστροφής που έχουν, συν ότι κάνουν και περισσότερες δόσεις, συν ότι έχουν επίσημη εγγύηση... Αν το κόστος είναι σχετικά υψηλό δεν χάνεις να κάνεις μια επίσκεψη στο κατάστημα μήπως και μπορέσουν να σου κάνουν δόσεις, κατ εξαίρεση προκειμένου να κάνουν την πώληση. Αν είναι χαμηλό νομίζω άσκοπα το σκέφτεσαι...
Salvation81 Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 9 ώρες πριν, kormos είπε Αν το κόστος είναι σχετικά υψηλό δεν χάνεις να κάνεις μια επίσκεψη στο κατάστημα μήπως και μπορέσουν να σου κάνουν δόσεις, κατ εξαίρεση προκειμένου να κάνουν την πώληση. Αν είναι χαμηλό νομίζω άσκοπα το σκέφτεσαι... Εγω πριν κανα χρονο ηθελα να παρω κατι κομματια που κοστιζαν πανω απο 3000ε, ακομα και ετσι κανενα δεν μου εκανε ατοκες (ενα μου εκανε 3 αλλα οκ αν ειναι να δινω 1000ε τον μηνα τα δινω ολα να τελειωνω). Σε εναν αλλο που πηγα μια αλλη φορα να παρω κατι με 200ε ελεγε Εως 12 ατοκες δοσεις ΑΛΛΑ οταν πηγα εκει μου ειπαν πως ειναι ΕΩΣ 12 μονο για ποσα ανω των 2000ε (κατι που στο σαιτ τους φυσικα και δεν ελεγαν). Ειμαστε πραγματικα τραγικοι σε αυτη την χωρα τι να λεμε τωρα.
kormos Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 4 ώρες πριν, Salvation81 είπε Εγω πριν κανα χρονο ηθελα να παρω κατι κομματια που κοστιζαν πανω απο 3000ε, ακομα και ετσι κανενα δεν μου εκανε ατοκες (ενα μου εκανε 3 αλλα οκ αν ειναι να δινω 1000ε τον μηνα τα δινω ολα να τελειωνω). Σε εναν αλλο που πηγα μια αλλη φορα να παρω κατι με 200ε ελεγε Εως 12 ατοκες δοσεις ΑΛΛΑ οταν πηγα εκει μου ειπαν πως ειναι ΕΩΣ 12 μονο για ποσα ανω των 2000ε (κατι που στο σαιτ τους φυσικα και δεν ελεγαν). Ειμαστε πραγματικα τραγικοι σε αυτη την χωρα τι να λεμε τωρα. Εν μέρη είναι όπως τα λες... Ξεχνάς όμως το βασικό παράγοντα που ισχύει και δεν κάνουν! Τα περισσότερα από τα σκρουτζομάγαζα έχουν προϊόντα παρά εισαγωγής, που σημαίνει πως ήδη έχουν απαλλαχτεί από το ΦΠΑ στη χώρα μας. Αν στον Χ πελάτη κάνουν δόσεις σημαίνει πως θα πρέπει να αποφέρουν το φόρο στο κράτος, ενώ στα μετρητά «μαύρα ήρθαν, μαύρα βγήκαν» Σε αντίθεση με μεγάλες αλυσίδες που δεν έχουν πρόβλημα δόσεων επειδή «ψωνίζουν» από Ελληνικές Αντιπροσωπείες 1
spartak1 Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 1 ώρα πριν, kormos είπε Εν μέρη είναι όπως τα λες... Ξεχνάς όμως το βασικό παράγοντα που ισχύει και δεν κάνουν! Τα περισσότερα από τα σκρουτζομάγαζα έχουν προϊόντα παρά εισαγωγής, που σημαίνει πως ήδη έχουν απαλλαχτεί από το ΦΠΑ στη χώρα μας. Αν στον Χ πελάτη κάνουν δόσεις σημαίνει πως θα πρέπει να αποφέρουν το φόρο στο κράτος, ενώ στα μετρητά «μαύρα ήρθαν, μαύρα βγήκαν» Σε αντίθεση με μεγάλες αλυσίδες που δεν έχουν πρόβλημα δόσεων επειδή «ψωνίζουν» από Ελληνικές Αντιπροσωπείες Τα περισσότερα skroutzoμαγαζα δε δέχονται δηλαδή Ελληνική πιστωτική για εφάπαξ εξόφληση του ποσού; Αν δέχονται, τότε δεν ισχύει αυτο που γράφεις. Το πρόβλημα με τις δόσεις έχει να κάνει με τό ότι το κατάστημα είτε θα περιμένει να λάβει τα ποσά κάθε μήνα είτε θα κάνει προεξόφληση με κόστος για το ίδιο. Αυτο τα μικρότερα καταστήματα δεν το αντέχουν
kormos Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 21 λεπτά πριν, spartak1 είπε Τα περισσότερα skroutzoμαγαζα δε δέχονται δηλαδή Ελληνική πιστωτική για εφάπαξ εξόφληση του ποσού; Αν δέχονται, τότε δεν ισχύει αυτο που γράφεις. Το πρόβλημα με τις δόσεις έχει να κάνει με τό ότι το κατάστημα είτε θα περιμένει να λάβει τα ποσά κάθε μήνα είτε θα κάνει προεξόφληση με κόστος για το ίδιο. Αυτο τα μικρότερα καταστήματα δεν το αντέχουν Ίσως έχεις ένα δίκιο σ αυτό... Το σίγουρο είναι πως δεν έχουμε εικόνα για ποιο κατάστημα αναφέρεται Αλλά γενικώς τουλάχιστον σε όσα έχω πετύχει για συναλλαγή έχουν τραπεζική κατάθεση, PayPal, αντικαταβολή. Προσωπικά δεν έχω καν πιστωτική και προτιμώ να συγκεντρώνω τα χρήματα για αγορά αλλιώς να αναμένω
Salvation81 Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 26 λεπτά πριν, spartak1 είπε Τα περισσότερα skroutzoμαγαζα δε δέχονται δηλαδή Ελληνική πιστωτική για εφάπαξ εξόφληση του ποσού; Αν δέχονται, τότε δεν ισχύει αυτο που γράφεις. Το πρόβλημα με τις δόσεις έχει να κάνει με τό ότι το κατάστημα είτε θα περιμένει να λάβει τα ποσά κάθε μήνα είτε θα κάνει προεξόφληση με κόστος για το ίδιο. Αυτο τα μικρότερα καταστήματα δεν το αντέχουν Sorry αλλα αν εχεις ενα μαγαζι γεματο drones και καρτες γραφικων αλλα δεν μπορεις εν ετη 2019 να κανεις ατοκες δοσεις σε πιστωτικη κατεμε ειναι τραγικο ειτε επειδη δεν "αντεχεις" να το κανεις (οποτε εισαι ολο μοστρα αλλα κατα βαθος δεν) ειτε επειδη δεν σε νοιαζει να ασχοληθεις αρκετα για να το κανεις.
kormos Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 4 λεπτά πριν, Salvation81 είπε Sorry αλλα αν εχεις ενα μαγαζι γεματο drones και καρτες γραφικων αλλα δεν μπορεις εν ετη 2019 να κανεις ατοκες δοσεις σε πιστωτικη κατεμε ειναι τραγικο ειτε επειδη δεν "αντεχεις" να το κανεις (οποτε εισαι ολο μοστρα αλλα κατα βαθος δεν) ειτε επειδη δεν σε νοιαζει να ασχοληθεις αρκετα για να το κανεις. Οι δόσεις σε πιστωτική πάντως μου ακούγεται όπως το «δεν δεχόμαστε ΑΜΕΧ»... Λογικά θέλουν άμεσα χρήματα στην τσέπη...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα