loki80 Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Καλημερα σας Βρηκα προσφατα το site www.e-epistrofi.gr και με εχει βολεψει ιδιαιτερα μπορω να πω καθως κανω πολυ συχνα αγορες online. Εχει παρα πολλα γνωστα e-shops και καθε ενα επιστρεφει καποιο ποσοστό της αγοράς μου σε μετρητα (π.χ 5.00%) Μια φορά το μήνα το e-epistrofi.gr καταθέτει τις επιστροφές μου στο Τραπεζικό μου λογαριασμό. Γράψτε την εμπειρία σας αν το ξέρει και κάποιος άλλος. Επεξ/σία 2 Μαΐου 2019 από loki80
loki80 Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 ισχυει. Εγω κυριως απο zakcret και public αγοραζω που τα εχει
APPLEGEEK Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 2 λεπτά πριν, loki80 είπε ισχυει. Εγω κυριως απο zakcret και public αγοραζω που τα εχει καλα εγω εδωσα μαυρο στο πλαισιο πλέον
loki80 Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 Μόλις τώρα, APPLEGEEK είπε καλα εγω εδωσα μαυρο στο πλαισιο πλέον Για ποιό λόγο;
APPLEGEEK Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 4 λεπτά πριν, loki80 είπε Για ποιό λόγο; είμαι πελάτης απο το 1990- και πήρα κάτι που δεν μου κάνει-ήθελα κατι καλύτερο- τους πήρα ευγενικά- μετά απο 2 μέρες-είπα να δώσω την διαφορά κτλ ΌΧΙ μου είπαν.... 1
loki80 Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 Νομιζω υπαρχει το δικαιωμα επιστροφης μετά από 14 ημέρες
APPLEGEEK Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 Μόλις τώρα, loki80 είπε Νομιζω υπαρχει το δικαιωμα επιστροφης μετά από 14 ημέρες το ειπα και αυτο....αλλα λεει επειδή ανοίχτηκε δεν γίνεται. 1
prometheas Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 Προτιμώ το Pigogo έχει πολύ μεγαλύτερη ποικιλία από συνεργαζόμενες επιχειρήσεις...
loki80 Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 Οι επιχειρήσεις απ ότι έχω δει είναι πάνω κάτω οι ίδιες. Έχω παρατηρήσει επίσης ότι το pigogo σε αρκετές επιχειρήσεις έχει μικρότερο ποσοστό επιστροφής
Salvation81 Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 Τι θα καναμε αν δεν ειχαμε και καποιους να σκεφτεστε ολους εμας και να αναφερετε τις σελιδες που "εντελως τυχαια" πεσατε επανω τους............
Bafeiapo Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2019 Στις 2/5/2019 στις 8:36 ΠΜ, loki80 είπε Καλημερα σας Βρηκα προσφατα το site www.e-epistrofi.gr και με εχει βολεψει ιδιαιτερα μπορω να πω καθως κανω πολυ συχνα αγορες online. Εχει παρα πολλα γνωστα e-shops και καθε ενα επιστρεφει καποιο ποσοστό της αγοράς μου σε μετρητα (π.χ 5.00%) Μια φορά το μήνα το e-epistrofi.gr καταθέτει τις επιστροφές μου στο Τραπεζικό μου λογαριασμό. Γράψτε την εμπειρία σας αν το ξέρει και κάποιος άλλος. Τι εγινε με το e -epistrοfi ρε παιδια το ψαχνω κι εχει χαθει ο ιστοτοπος μου οφειλε και 20ευρω!!!
Salvation81 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2019 59 λεπτά πριν, Bafeiapo είπε Τι εγινε με το e -epistrοfi ρε παιδια το ψαχνω κι εχει χαθει ο ιστοτοπος μου οφειλε και 20ευρω!!! Ρωτα τον Λοκι ωστε εκεινος με την σειρα του να ρωτησει τον Θορ και ισως και τον Οντιν (σιγουρα θα βρεθει μια λυση)... Περα απο τα αστεια μαλλον το εχασες το 20αρικο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα