Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημερα σας

Βρηκα προσφατα το site www.e-epistrofi.gr και με εχει βολεψει ιδιαιτερα μπορω να πω καθως κανω πολυ συχνα αγορες online.

Εχει παρα πολλα γνωστα e-shops και καθε ενα επιστρεφει καποιο ποσοστό της αγοράς μου σε μετρητα (π.χ 5.00%)

Μια φορά το μήνα το e-epistrofi.gr καταθέτει τις επιστροφές μου στο Τραπεζικό μου λογαριασμό.

Γράψτε την εμπειρία σας αν το ξέρει και κάποιος άλλος.

Επεξ/σία από loki80
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, loki80 είπε

ισχυει. Εγω κυριως απο zakcret και public αγοραζω που τα εχει

καλα εγω εδωσα μαυρο στο πλαισιο πλέον 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, APPLEGEEK είπε

καλα εγω εδωσα μαυρο στο πλαισιο πλέον 

Για ποιό λόγο;

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, loki80 είπε

Για ποιό λόγο;

είμαι πελάτης απο το 1990- και πήρα κάτι που δεν μου κάνει-ήθελα κατι καλύτερο- 

τους πήρα ευγενικά- μετά απο 2 μέρες-είπα να δώσω την διαφορά κτλ ΌΧΙ μου είπαν....

• Confused 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, loki80 είπε

Νομιζω υπαρχει το δικαιωμα επιστροφης μετά από 14 ημέρες

το ειπα και αυτο....αλλα λεει επειδή ανοίχτηκε δεν γίνεται. 

• Sad 1
Δημοσ.

Οι επιχειρήσεις απ ότι έχω δει είναι πάνω κάτω οι ίδιες.

Έχω παρατηρήσει επίσης ότι το pigogo σε αρκετές επιχειρήσεις έχει μικρότερο ποσοστό επιστροφής

Δημοσ.

Τι θα καναμε αν δεν ειχαμε και καποιους να σκεφτεστε ολους εμας και να αναφερετε τις σελιδες που "εντελως τυχαια" πεσατε επανω τους............ :P

• 5 μήνες μετά...
Δημοσ.
Στις 2/5/2019 στις 8:36 ΠΜ, loki80 είπε

Καλημερα σας

Βρηκα προσφατα το site www.e-epistrofi.gr και με εχει βολεψει ιδιαιτερα μπορω να πω καθως κανω πολυ συχνα αγορες online.

Εχει παρα πολλα γνωστα e-shops και καθε ενα επιστρεφει καποιο ποσοστό της αγοράς μου σε μετρητα (π.χ 5.00%)

Μια φορά το μήνα το e-epistrofi.gr καταθέτει τις επιστροφές μου στο Τραπεζικό μου λογαριασμό.

Γράψτε την εμπειρία σας αν το ξέρει και κάποιος άλλος.

Τι εγινε με το e -epistrοfi ρε παιδια το ψαχνω κι εχει χαθει ο ιστοτοπος μου οφειλε και 20ευρω!!!

Δημοσ.
59 λεπτά πριν, Bafeiapo είπε

Τι εγινε με το e -epistrοfi ρε παιδια το ψαχνω κι εχει χαθει ο ιστοτοπος μου οφειλε και 20ευρω!!!

Ρωτα τον Λοκι ωστε εκεινος με την σειρα του να ρωτησει τον Θορ και ισως και τον Οντιν (σιγουρα θα βρεθει μια λυση)...

Περα απο τα αστεια μαλλον το εχασες το 20αρικο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...