logokrimenos Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 Έβγαλα πρόσφατα πιστωτική στην συγκεκρινέβη τράπεζα (έχουμε και την μισθοδοσία μας εκεί) και πήρα 10.000 πόντους. Επειδή όμως δεν την χρησιμοποιώ καθόλου και δουλεύω μόνο Eurobank, θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος έχει ασχοληθεί παραπάνω για το που αξίζει να εξαργυρώσω του πόντους.
cumulus Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Δες μηπως μπορεις να εξαργυρωσεις στο ΑΒ.Εγω παντως που τη χρησιμοποιω αρκετα εχω κανει παρα πολλα αεροπορικα ταξιδια τζαμπα (εκτος απο τους φορους) Επεξ/σία 2 Μαΐου 2019 από cumulus 1
Alessionew Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 Συμφέρει παρά πολύ η εξαργύρωση σε Φυσικό αεριο,Attica, Vodafone και Κωτσόβολο. Σε αβ, χοντος και νότο δίνει 20 τοις εκατό έκπτωση αλλά με μεγάλη αναλογία πόντων. Επίσης Aegean όπως αναφέρθηκε και παραπάνω σε περιόδους προσφοράς μπορείς να βρεις εισιτήρια σε λογική τιμή πόντων. 2
tonypapadovic Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 21 λεπτά πριν, logokrimenos είπε Έβγαλα πρόσφατα πιστωτική στην συγκεκρινέβη τράπεζα (έχουμε και την μισθοδοσία μας εκεί) και πήρα 10.000 πόντους. Επειδή όμως δεν την χρησιμοποιώ καθόλου και δουλεύω μόνο Eurobank, θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος έχει ασχοληθεί παραπάνω για το που αξίζει να εξαργυρώσω του πόντους. Επίσης μπορείς να περιμένεις περιόδους προσφορών σε εξαργύρωση πόντων, όπου πχ στον Κώτσο ή στην BP υπάρχει καλύτερη αναλογία από την στάνταρ 2
logokrimenos Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 Γενικά δεν την χρησιμοποιώ καθολου την alpha. Με βολευει καλύτερα υο πρόγραμμα Επιστροφη της Eurobank, οπότε οι διαθέσιμοι πόντοι θα ειναι 10300. Καλή περίπτωση και αυτη με το αεροπορικό αφου εχει 10Κ για εναν προορισμό εσωτερικου
chrisxkar Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) εγω τα κραταω για αεροπορικα.γιατι μαζευεις ευκολα ποντους.Και για εσωτερικου θελεις 8000 ποντους η 6000 αν εχει καποια προσφορα.σε 2 χρονια με οτι ποντους εχουν λειξει εχω 48χιλιαδες ποντους που ανετα πηγαινοερχομαι εξωτερικο μακρινες αποστασεις. Μαζευεις ευκολα αν χρησιμοποιεις συργαζομενα καταστηματα πχ αβ,σελ που οι ποντοι πανε χ4 Επεξ/σία 2 Μαΐου 2019 από chrisxkar 1
kourtembeu Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 Αεροπορικά ότι πιο συμφέρον αλλιώς αν δεν σκοπεύεις να μαζέψεις πολλούς εξαργύρωση σε λογαριασμό βονταφον που έχει την καλύτερη αναλογία χρημάτων πόντων . 1
sphinxgr Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 Γιατί δεν μπαίνεις στο site της alpha να τα δεις?! Χονδρικά 1000 πόντοι =2€. Στον κωτσοβολο μπορείς να κάνεις πλήρη εξαργύρωση χωρίς να δώσεις χρήματα. Μετά αξίζουν πληρωμές σε Vodafone 2,5€/1000 πόντους και AB, BP με 2€/1000 πόντους. Εδώ όμως γίνεται επιστροφή μέρους της αξίας. Πχ Αγοράζεις 50€ και πληρώνεις 40€
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα