sarantatessera Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 Γνωρίζει κανείς για να πάω στο Bodrum της Τουρκίας αν χρειάζομαι διαβατήριο ή ταυτότητα;
Comic maniak Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 Νομιζω με ταυτοτητα ταξιδευεις μονο στην Ε.Ε . Βγαλε ενα διαβατηριο . 1
sarantatessera Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 Κι όμως η Κωνσταντινούπολη θέλει μόνο ταυτότητα. Γι' αυτό ρωτάω για το Bodrum.
Comic maniak Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 1 λεπτό πριν, sarantatessera είπε Κι όμως η Κωνσταντινούπολη θέλει μόνο ταυτότητα. Γι' αυτό ρωτάω για το Bodrum. Δεν γνωριζω κατι παραπανω.
TechnoState Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Το καλύτερο, ισχυρότερο κ πιο έγκυρο διαπιστευτήριο κ μέσο ταυτοποίησης-ταυτοπροσωπιας, σε παγκόσμια κλίμακα είναι το διαβατήριο. Όλα τα υπόλοιπα έπονται. Επεξ/σία 2 Μαΐου 2019 από TechnoState
txcellas Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 Κοιτα ποιες ειναι χωρες Σένγκεν και Ε.Ε. για σιγουρια.
JMc7 Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) φιλος που βρεθηκε στην Κω, ειπε πως μπορουσε να παει στην Αλικαρνασσο χωρις διαβατηριο αλλα με ταυτοτητα. Επεξ/σία 2 Μαΐου 2019 από JMc7 1
sarantatessera Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 9 λεπτά πριν, JMc7 είπε φιλος που βρεθηκε στην Κω, ειπε πως μπορουσε να παει στην Αλικαρνασσο χωρις διαβατηριο αλλα με ταυτοτητα. Κάτι τέτοιο θέλω να κάνω κι εγώ, αλλά πώς θα σιγουρευτώ πως αρκεί η ταυτότητα, μιας και δεν προλαβαίνω να βγάλω διαβατήριο;
bromiaris Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, sarantatessera είπε Κάτι τέτοιο θέλω να κάνω κι εγώ, αλλά πώς θα σιγουρευτώ πως αρκεί η ταυτότητα, μιας και δεν προλαβαίνω να βγάλω διαβατήριο; Ταυτότητα για Τουρκία. Προχτές επέστρεψα από διακοπές... Επεξ/σία 2 Μαΐου 2019 από bromiaris 1
djcat Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 4 λεπτά πριν, sarantatessera είπε Κάτι τέτοιο θέλω να κάνω κι εγώ, αλλά πώς θα σιγουρευτώ πως αρκεί η ταυτότητα, μιας και δεν προλαβαίνω να βγάλω διαβατήριο; Ρώτα σε ένα ταξιδιωτικό γραφείο.
bromiaris Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 56 λεπτά πριν, sarantatessera είπε Κι όμως η Κωνσταντινούπολη θέλει μόνο ταυτότητα. Γι' αυτό ρωτάω για το Bodrum. Γιατί έχεις κολλήσει ότι για την Αλικαρνασσό θα χρειάζεται κάτι διαφορετικό από την Κωνσταντινούπολη??? Είναι σαν να λες ότι αν έρθει κάποιος στην Σαντορίνη θέλει διαβατήριο αλλά αν πάει στα Ιωάννινα χρειάζεται μόνο ταυτότητα… 2
sarantatessera Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 55 λεπτά πριν, JMc7 είπε Κανένα κόλλημα, απλά θέλω να είμαι σίγουρος. Επεξ/σία 2 Μαΐου 2019 από sarantatessera
panosk1 Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 Κανονικα πας με ταυτότητα αρκεί να είναι από τις καινούργιες με τους λατινικούς χαρακτήρες . 3
ritchie77 Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) ΓΕΝΙΚΟ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ ΤΟΥΡΚΙΑΣ http://www.hatta.gr/LinkClick.aspx?fileticket=l%2FepS3%2FD2c8%3D&tabid=147&language=el-GR να διευκρινισουμε οτι εννοεις πολιτικη ταυτοτητα ε? αν εχεις στρατιωτικου, αστυνομικου, λιμενικου κλπ τοτε διαβατηριο Επεξ/σία 3 Μαΐου 2019 από ritchie77 1 1
akis_tzev Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 Ταυτότητα με λατινικούς χαρακτήρες χρειάζεσαι μόνο... 100% χωρίς κάποια επιφύλαξη! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα