Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, sarantatessera είπε

Κι όμως η Κωνσταντινούπολη θέλει μόνο ταυτότητα. Γι' αυτό ρωτάω για το Bodrum.

Δεν γνωριζω κατι παραπανω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το καλύτερο, ισχυρότερο κ πιο έγκυρο  διαπιστευτήριο κ μέσο ταυτοποίησης-ταυτοπροσωπιας, σε παγκόσμια κλίμακα είναι το διαβατήριο. Όλα τα υπόλοιπα έπονται.

Επεξ/σία από TechnoState
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

φιλος που βρεθηκε στην Κω, ειπε πως μπορουσε να παει στην Αλικαρνασσο χωρις διαβατηριο αλλα με ταυτοτητα.

Επεξ/σία από JMc7
  • Thanks 1
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, JMc7 είπε

φιλος που βρεθηκε στην Κω, ειπε πως μπορουσε να παει στην Αλικαρνασσο χωρις διαβατηριο αλλα με ταυτοτητα.

Κάτι τέτοιο θέλω να κάνω κι εγώ, αλλά πώς θα σιγουρευτώ πως αρκεί η ταυτότητα, μιας και δεν προλαβαίνω να βγάλω διαβατήριο;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, sarantatessera είπε

Κάτι τέτοιο θέλω να κάνω κι εγώ, αλλά πώς θα σιγουρευτώ πως αρκεί η ταυτότητα, μιας και δεν προλαβαίνω να βγάλω διαβατήριο;

Ταυτότητα για Τουρκία. Προχτές επέστρεψα από διακοπές...

Επεξ/σία από bromiaris
  • Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, sarantatessera είπε

Ρώτα σε ένα ταξιδιωτικό γραφείο.

Δημοσ.
56 λεπτά πριν, sarantatessera είπε

Κι όμως η Κωνσταντινούπολη θέλει μόνο ταυτότητα. Γι' αυτό ρωτάω για το Bodrum.

Γιατί έχεις κολλήσει ότι για την Αλικαρνασσό θα χρειάζεται κάτι διαφορετικό από την Κωνσταντινούπολη???

Είναι σαν να λες ότι αν έρθει κάποιος στην Σαντορίνη θέλει διαβατήριο αλλά αν πάει στα Ιωάννινα χρειάζεται μόνο ταυτότητα…

• Like 2
Δημοσ.

Κανονικα πας με ταυτότητα αρκεί να είναι από τις καινούργιες με τους λατινικούς χαρακτήρες .

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ΓΕΝΙΚΟ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ ΤΟΥΡΚΙΑΣ

http://www.hatta.gr/LinkClick.aspx?fileticket=l%2FepS3%2FD2c8%3D&tabid=147&language=el-GR

να διευκρινισουμε οτι εννοεις πολιτικη ταυτοτητα ε? αν εχεις στρατιωτικου, αστυνομικου, λιμενικου κλπ τοτε διαβατηριο

Επεξ/σία από ritchie77
  • Like 1
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...