Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αλόχα. 

Λοιπόν, είμαι 20 χρονών (με κάποια παραπάνω κιλά) και είχα κάποιες προτάσεις για δουλειές σε σεζόν. Σκέφτομαι σοβαρά λόγω καλών χρημάτων να επιλέξω λάντζα. Θα ήθελα λοιπόν να ρωτήσω όσους έχουν εργαστεί σε αυτό το πόστο (δηλαδή σε εστιατόριο (εκεί θα μπω πιθανότατα) 5*ου ξενοδοχείου), να μου δώσουν κάποιες απόψεις. Να μου πουν δηλαδή που ενδέχεται να δυσκολευτώ, τι θα πρέπει να προσέξω κλπ. Σίγουρα οι περισσότεροι θα μου πείτε να σκεφτώ για κάποιο άλλο πόστο η κάτι τέτοιο, για να μην ξεφύγουμε όμως από το θέμα μας ας παραμείνουμε στο κομμάτι της λάντζας, το οποίο με ενδιαφέρει. 

Επιπλέον έχοντας περάσει από ξενοδοχείο ως καμαριέρα - καθαρίστρια έχω δει τι συμβαίνει και σε εστιατόρια και σε κουζίνες και σε λάντζα και σε άλλα πόστα. Θέλω να πω δηλαδή ότι έτσι επιφανειακά έχω μια εικονα για το πώς περίπου είναι τα πράγματα. Ξαναλέω όμως ότι η άποψη μου είναι εντελώς επιδερμική. 

Περιμένω συμβουλές και εμπειρίες. Ευχαριστώ.

Επεξ/σία από Upperkat
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Upperkat είπε

Αλόχα. 

Λοιπόν, είμαι 20 χρονών (με κάποια παραπάνω κιλά) και είχα κάποιες προτάσεις για δουλειές σε σεζόν. Σκέφτομαι σοβαρά λόγω καλών χρημάτων να επιλέξω λάντζα. Θα ήθελα λοιπόν να ρωτήσω όσους έχουν εργαστεί σε αυτό το πόστο (δηλαδή σε εστιατόριο (εκεί θα μπω πιθανότατα) 5*ου ξενοδοχείου), να μου δώσουν κάποιες απόψεις. Να μου πουν δηλαδή που ενδέχεται να δυσκολευτώ, τι θα πρέπει να προσέξω κλπ. Σίγουρα οι περισσότεροι θα μου πείτε να σκεφτώ για κάποιο άλλο πόστο η κάτι τέτοιο, για να μην ξεφύγουμε όμως από το θέμα μας ας παραμείνουμε στο κομμάτι της λάντζας, το οποίο με ενδιαφέρει. 

Επιπλέον έχοντας περάσει από ξενοδοχείο ως καμαριέρα - καθαρίστρια έχω δει τι συμβαίνει και σε εστιατόρια και σε κουζίνες και σε λάντζα και σε άλλα πόστα. Θέλω να πω δηλαδή ότι έτσι επιφανειακά έχω μια εικονα για το πώς περίπου είναι τα πράγματα. Ξαναλέω όμως ότι η άποψη μου είναι εντελώς επιδερμική. 

Εχει η λαντζα μεροκαματο καλο? Να ξερω, αμα ειναι να παρατησω τον καζμα  

• Like 1
  • Confused 1
  • Sad 1
Επισκέπτης
Δημοσ.

Take the money and run.

Τι άλλη συμβουλή θέλεις;

Δημοσ.
1 hour ago, Upperkat said:

Αλόχα. 

Δεν εχει να προσεχεις κατι, δεδομενου οτι δεν εχεις καμια αλεργια σε απορυπαντικα κλπ εισαι οκ. Ειναι δυσκολη δουλεια απο την αποψη ορθοστασιας. Ειναι χειροτερη(για μενα) απο του σερβιτορου γιατι ο σερβιτορος ναι μεν ορθιος και αυτος αλλα κινειτε, εσυ δεν θα κινησε. κατα τα αλλα ειναι μια δουλεια μηχανικη τελειως που σε 1 μερα την μαθαινεις και την κανεις.

Δημοσ.

Sorry κιόλας αλλά η λάντζα θα έχει καλά λεφτά αν ξεπλένεις χρήμα...
Για μένα απο τι στιγμή που έχεις δουλέψει καμαριέρα-καθαρίστρια κοίτα μήπως μπορείς να βολευτείς εκεί...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στα ξενοδοχεία έχουν σχέση τα παραπάνω κιλά.

Αφού εμένα με έχουν απορρίψει από διαθέσιμα πόστα *πχ Σερβιτόρος λόγο περιττών κιλών.

Και όχι επειδή νοιάζονται αν θα κουράζεται ο υπάλληλος κτλπ. 

Απλά θέμα αισθητικής.

Ξεκαθαρα πραγματα όσο αφορά την συγκεκριμένη περίπτωση.

Όπως λένε και τα παιδιά από πάνω θεωρώ ότι είναι κάτι επαναλαμβανόμενο χωρίς να υπάρχει κάποια εξειδίκευση στο συγκεκριμένο τομέα.

Επίσης ειναι πολύ δύσκολο πόστο .

Επεξ/σία από Mr^Robot
Δημοσ.

Οπως ειπαν και πιο πανω ειναι δυσκολο ποστο! Προσεξε απο την ορθοστασια μηπως παθεις μονιμο προβλημα με την μεση σου!

Δημοσ.

Τα λιγα παραπανω κιλα δεν λενε κατι, το αν εισαι αγυμναστη ομως, ναι. Ειναι δυσκολη δουλεια, και αναλογως και το τι υψος εχεις εσυ και το υψος που βρισκεται η λαντζα, βαρος που θα σηκωνεις κτλ, ισως σου δημιουργησει θεμα.

Δημοσ.

Φίλος μου περισυ είχε πάει σεζόν 6 μήνες λάντζα αλλά εξωτερικό, στην Γαλλία στις κάννες (με μεσον μεν αλλά πήγε),. Σε βαριά λάντζα δηλαδή από τι μου είπε κάτι τεράστιες κατσαρόλες όλη μέρα. 13 και 24 ώρες στο πόδι και δεν είχε κουράγιο ούτε μια βουτιά στην θάλασσα να κάνει που ήταν στα 10 μέτρα. Βέβαια όντως γεματουλης έχασε 20 κιλά και οι απολαβές ήταν πάρα πολύ καλές. (3κ μηνιαίως). Από ότι μου είπε θα το ξανά έκανε αλλά η κούραση δεν παλεύεται 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...