stelios_2809 Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 Καλησπέρα, Αναρωτιέμαι αν μπορώ να πάρω εκλογική άδεια για τις εκλογές που έρχονται. Στο παρελθόν η εργασία μου ήταν 190 χλμ από το μέρος που ψηφίζω. Τα τελευταία 3 χρόνια έχω μεταγραφεί σε άλλο παράρτημα της εταιρίας που είναι σε άλλη περιοχή και αυτό που υπολογίζεται είναι 210 χλμ. Η ΄έδρα της εταιρίας είναι στο πρώτο μέρος. Έχει κανεις ιδέα ? Σκέφτομαι να το ζητήσω αλλά δεν ξέρω αν στέκει και δεν θέλω να γίνω ρόμπα
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 Nα σου πω την αμαρτία μου θεωρώ ανήκουστο άνθρωποι που έχουν φύγει από τα μπαστουνοχώρια τους να ψηφίζουν σε αυτά 70 χρόνια μετά θεωρώντας το δικαίωμά τους. Είναι ακραίο ελληνικό φαινόμενο. Κανονικά πρέπει να υπάρχει ποινή, όχι άδειες. Κατά τ' άλλα ο μόνος που βολεύεται απ' όλα αυτά είναι αυτοί που βγάζουν έδρες στην Βουλή με 300 νοματαίους όλους κι όλους. Αντιδημοκρατικό μέχρις εσχάτων! Κάπως έτσι 60.000 Πομάκοι όλοι κι όλοι έχουν 3 βουλευτές. Το εκλογικό σύστημα πρέπει ν' αλλάξει, χθες.
takoulou Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 Καλησπέρα...Δικαιουσαι μια μέρα άδεια για τις εκλογές... Μπορείς να τους πας και το χαρτί ότι έχεις ψηφίσει και θα είσαι απόλυτα καλυμμένος...
chsam Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 13 ώρες πριν, stelios_2809 είπε Καλησπέρα, Αναρωτιέμαι αν μπορώ να πάρω εκλογική άδεια για τις εκλογές που έρχονται. Στο παρελθόν η εργασία μου ήταν 190 χλμ από το μέρος που ψηφίζω. Τα τελευταία 3 χρόνια έχω μεταγραφεί σε άλλο παράρτημα της εταιρίας που είναι σε άλλη περιοχή και αυτό που υπολογίζεται είναι 210 χλμ. Η ΄έδρα της εταιρίας είναι στο πρώτο μέρος. Έχει κανεις ιδέα ? Σκέφτομαι να το ζητήσω αλλά δεν ξέρω αν στέκει και δεν θέλω να γίνω ρόμπα Ιδιωτικος τομεας και εκλογικη αδεια.....δυο εννοιες ασυμβατες....Ισως υπαρχουν ενας-δυο εργοδοτες που το δεχονται, αλλα οι περισσοτεροι αποκλειεται ή στην καλυτερη θα φτασεις να μαλωσεις.Σκεψου μια εταιρεια να μην δουλευει ή να υπολειτουργει επειδη εχουν φυγει ολοι για να ψηφισουν.
stelios_2809 Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 13 λεπτά πριν, chsam είπε Ιδιωτικος τομεας και εκλογικη αδεια.....δυο εννοιες ασυμβατες....Ισως υπαρχουν ενας-δυο εργοδοτες που το δεχονται, αλλα οι περισσοτεροι αποκλειεται ή στην καλυτερη θα φτασεις να μαλωσεις.Σκεψου μια εταιρεια να μην δουλευει ή να υπολειτουργει επειδη εχουν φυγει ολοι για να ψηφισουν. κατανοητό. θα ρωτήσω διακριτικά πάντως.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα