voltmod Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 Λίγες μέρες πριν την επίσημη παρουσίαση των συσκευών, φωτογραφίες, προωθητικό περιεχόμενο αλλά και τα χαρακτηριστικά των Pixel 3a και Pixel3a XL διέρρευσαν στο Internet. Οι δύο mid-range συσκευές της Google θα κυκλοφορήσουν σε White, Purple και Black. Στις δύο πρώτες περιπτώσεις, οι συσκευές διαθέτουν πορτοκαλί και κίτρινου χρώματος πλήκτρο ενεργοποίησης/ απενεργοποίησης. Το Pixel 3a διαθέτει οθόνη 5,6 ιντσών και μπαταρία 3000mAh ενώ το Pixel 3a XL διαθέτει οθόνη 6,0 ιντσών και μπαταρία 3700mAh. Χάρη στην υποστήριξη Fast Charging με μόλις ένα τέταρτο φόρτισης, ο χρήστης μπορεί να απολαμβάνει 7 ώρες χρήσης. Και οι δύο συσκευές εξοπλίζονται με εμπρόσθια κάμερα 8,0 Megapixels καθώς και με κύρια κάμερα 12,2 Megapixels Dual Pixel. Επίσης διαθέτουν 4GB RAM και 64GB και 128GB αποθηκευτικού χώρου ενώ δεν απουσιάζει ο αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων και το χαρακτηριστικό-αισθητήρας Active Edge (για την ενεργοποίηση διάφορων λειτουργιών ασκώντας πίεση στις δύο μεγαλύτερες πλευρές των συσκευών). Φυσικά, οι δύο νέες συσκευές της Google τρέχουν το Android 9.0 Pie με την Google να υπόσχεται τρία χρόνια αναβαθμίσεων για το λειτουργικό σύστημα και ενημερώσεων ασφαλείας. Επίσης υποστηρίζεται Call Screen ενώ ενσωματώνουν και το custom-made chip ασφαλείας Titan M. Όσον αφορά στην κύρια κάμερα, η Google λέει πως προσφέρει μία «extraordinary» εμπειρία με Night Sight, για εξαιρετική απόδοση σε συνθήκες με χαμηλά επίπεδα φωτισμού ή την νύχτα, με Portrait Mode και Motion AutoFocus καθώς και με απεριόριστο χώρο στο Google Photos για την αποθήκευση των φωτογραφιών. Σύμφωνα με φήμες, οι τιμές για τα Pixel 3a και Pixel 3a XL θα ξεκινούν στις ΗΠΑ από τα $399 και $479 αντίστοιχα. Οι δύο συσκευές θα παρουσιαστούν επίσημα στις 7 Μαΐου. Droid-Life GSMArena Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 Εμπρος στο δρομο που χαραξε η Apple ... Τελικα θα εχουμε το παραδοξο , αστειο στο τελος να μισουμε τις εταιριες παραγωγης κινητων κραζοντας τες για τον αριθμο των μοντελων που θα βγαζουν καθε σαιζον... (και να το ονομαζουν προσπαθεια προσσεγισης ολων των target group) Σημαδια των καιρων
Voodooman Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 Εγώ της βγάζω το καπέλο της Google. Να είμαι δημιουργός αυτού του λειτουργικού, να κυκλοφορώ το καλύτερο software για φωτογραφική κινητού και ταυτόχρονα να δείχνω αυτοσυγκράτηση κυκλοφορώντας τα πιο άσχημα κινητά των τελευταίων 6-7 χρόνων, μόνο για και μόνο για να μην πάρω τα σώβρακα των πελατών μου. Καλά, χρυσά τα Pixels, αλλά αν η Google με πλήρωνε $479, ίσως το σκεφτόμουν να τα χρησιμοποιήσω. 1 1
Voodooman Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, ethereum είπε μου αρέσει αυτο το ουδέτερο IKEA design Και εμένα μου αρέσει το design του ως design. Και θα έλεγα ότι η πίσω πλευρά του είναι όμορφη. Αλλά απλά δεν μπορείς να κυκλοφορείς κινητό με τέτοια πλαίσια το 2019. Δεν είναι θέμα μόνο αισθητικής, είναι πια θέμα εργονομίας και πρακτικότητας. Επεξ/σία 3 Μαΐου 2019 από Voodooman
rocco84 Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 23 λεπτά πριν, Voodooman είπε Και εμένα μου αρέσει το design του ως design. Και θα έλεγα ότι η πίσω πλευρά του είναι όμορφη. Αλλά απλά δεν μπορείς να κυκλοφορείς κινητό με τέτοια πλαίσια το 2019. Δεν είναι θέμα μόνο αισθητικής, είναι πια θέμα εργονομίας και πρακτικότητας. Ποια εργονομία και πρακτικότητα προσφέρει το bezeless της υπόθεσης; Το ότι φοβάσαι να το πιάσεις οριζόντια; Ή το ότι αν πέσει κάτω κλαφτα χαραλαμπε; Το μόνο ίσως θετικό είναι η μεγαλύτερη οθόνη που έχεις αλλά και παλι με την αναλογία οθόνης που σου δίνουν χάνεις content. ΟιΔυστυχώς ζούμε σε μια εποχή όπου τα trends ορίζουν το τι πραγματικά μας βολεύει χωρίς ωστόσο αυτό να γίνεται. 9 1
Q-Taxys Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 Συμπαθητικές οι τιμές στις ΗΠΑ, θα προσπαθήσουν να το πουλήσουν κυρίως λόγω κάμερας. ΥΓ Σιγά μην είναι και τα πιο άσχημα κινητά των τελευταίων 200 ετών. Αν σας τα χάριζαν παιδιά δώστε τα πίσω. Δεν υπάρχει θέμα.
JinTheGod Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 To 3aXL θα δώσει πόνο.. μεγαλύτερη μπαταρία, μικρότερη οθόνη, μικρότερη ανάλυση, επεξεργαστή Με μικρότερη κατανάλωση και ίδια κάμερα...!
agap Δημοσ. 4 Μαΐου 2019 Δημοσ. 4 Μαΐου 2019 εγω αντιθετως δεν με ενοχλει που δεν ειναι τοσο ομορφο....τα specs του ειναι καλα....και η καμερα του αψογη ...ισα ισα δεν θαχω και το αγχος να μου το κλεψουνε αν δεν τραβαει και πολυ το ματι....μακαρι να ερθει με καλη τιμη στην ελλαδα και οχι εξωφρενικη οπως αλλες ναυαρχιδες... ειδαλλως δεν θα πουλησει εδω ...ειμαστε οι ελληνες ψιλοφιγουρατζηδες με τα κινητα...τα θελουμε οσον δυνατον φθηνα και εμφανησιακα σαν κοσμηματα....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα