oikpro Δημοσ. 4 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2019 Προς χρήστη radiohead και υπόλοιπο forum που απ ότι βλέπω είναι πάντα πρόθυμο να μεταλαμπαδευσει όλη τη γνώση! Η σύνθεση είναι για τον αδερφό μου που απ ότι ξέρω τα διαθέτει τα χρήματα. Δεν ενδιαφέρεται για άμεσα, μπορει άνετα να περιμένει για τη διαθεσιμότητα των μερών. Ενδιαφέρεται κυρίως για ονλινε mmorpg τύπου lineage και νομίζω τώρα συγκεκριμένα για το black desert. Τα windows μπορώ να του τα περάσω κι εγώ από θείο , και με αρκετο διάβασμα ίσως του στήσω και τη σύνθεση, αλλά επειδή δεν το χω κάνει ποτέ δε θέλω να ριψοκίνδυνεψω. Τώρα για ποντίκι πλήκτρολογιο φαντάζομαι ενδιάμεσα πράγματα, τόσα χρόνια μ ένα απλό Logitech έπαιζε....
radiohead Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 3 ώρες πριν, oikpro είπε Προς χρήστη radiohead και υπόλοιπο forum που απ ότι βλέπω είναι πάντα πρόθυμο να μεταλαμπαδευσει όλη τη γνώση! Η σύνθεση είναι για τον αδερφό μου που απ ότι ξέρω τα διαθέτει τα χρήματα. Δεν ενδιαφέρεται για άμεσα, μπορει άνετα να περιμένει για τη διαθεσιμότητα των μερών. Ενδιαφέρεται κυρίως για ονλινε mmorpg τύπου lineage και νομίζω τώρα συγκεκριμένα για το black desert. Τα windows μπορώ να του τα περάσω κι εγώ από θείο , και με αρκετο διάβασμα ίσως του στήσω και τη σύνθεση, αλλά επειδή δεν το χω κάνει ποτέ δε θέλω να ριψοκίνδυνεψω. Τώρα για ποντίκι πλήκτρολογιο φαντάζομαι ενδιάμεσα πράγματα, τόσα χρόνια μ ένα απλό Logitech έπαιζε.... Δεν είναι γνώση ψάξιμο είναι. Λοιπόν εγώ θα ξεκινήσω με το μόνιτορ που είναι το πιο σημαντικό σε ένα σύστημα και σύμφωνα με τη χρήση και τα games που θελει θα προτείνω δύο με ίδια ανάλυση το ένα οικονομικότερο στα 75hz το άλλο πιο ακριβό στα 144hz και τέλος ένα ενδιάμεσο με μεγαλύτερη ανάλυση στα 75hz. Τώρα για ποντίκι πληκτρολόγιο όλα όσα έπεσαν είναι μάχιμα για όσα κοστίζουν. Θα προτιμούσα βέβαια το πληκτρολόγιο του jean και το ποντίκι του astanapane7 Καρέκλα βγάζει κατά καιρούς προσφορά το eshop στα 150 περίπου είτε cougar είτε genesis είτε sharkoon που είναι τιμιες επιλογές και φαντάζομαι έχεις κοντά σου για να γλιτώσεις μεταφορικά. Τώρα πχ έχει την armor one σε crazy sundays. Τροφοδοτικό του jean ότι πιο vfm υπάρχει σε gold. Το κουτί είναι υποκειμενικό οποιο του αρέσει. Να μη μακρυγορω μετά από αυτά που είπες μια πρόταση παλι από το foxstore με κόστος πύργου 894€ Οθόνες https://www.skroutz.gr/comparelists/43?compare=16940288%2C12046295%2C10455522 Νομίζω είμαστε καλά με το budget 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα