Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παλιά είχα δοκιμάσει και μου άρεσαν αλλά δεν ξαναβρήκα πουθενά να πουλάνε. Έχει κανείς ιδέα που μπορώ να βρώ να αγοράσω;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, Silverage είπε

Παλιά είχα δοκιμάσει και μου άρεσαν αλλά δεν ξαναβρήκα πουθενά να πουλάνε. Έχει κανείς ιδέα που μπορώ να βρώ να αγοράσω;

Πραγματικα βρε παιδια βαριεστε καποιοι να κανετε μια απλη αναζητηση;;;

https://www.ab.gr/click2shop/Krasia-2C-pota-2C-anapsyktika-2C-nera/Xiroi-karpoi/XIROI-KARPOI-MACADAMIA-PsIMENA-ALATISMENA-250-GR/p/7095675

Επεξ/σία από chsam
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
24 minutes ago, Silverage said:

https://www.kontosis.gr/product/macadamia-nut-notiou-afrikis/

Και στα καταστήματα 'Βραζιλιάνος' έχω δει επίσης.

Επεξ/σία από *nenya*
Δημοσ.

Σε πολλά μαγαζιά έχει και με μεγάλες διάφορες στην τιμή,τα καλύτερα αλλά και τα ακριβότερα τα έχει στο Carpo.

Δημοσ.
2 hours ago, Silverage said:

Κατι πρεπει να ειχε συμβει με την εισαγωγη διαφορων ξηρων καρπων, ουτε βραζιλιανικα καρυδια μπορουσα να βρω καποια στιγμη.

Παρειγγειλα μερικα δεντρακια μακαντεμια τουλαχιστον για να εχω δικη μου παραγωγη.

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Getta Robo είπε

Κατι πρεπει να ειχε συμβει με την εισαγωγη διαφορων ξηρων καρπων, ουτε βραζιλιανικα καρυδια μπορουσα να βρω καποια στιγμη.

Παρειγγειλα μερικα δεντρακια μακαντεμια τουλαχιστον για να εχω δικη μου παραγωγη.

Μπορούν να ευδοκιμήσουν στα μέρη μας?

Δημοσ.
7 minutes ago, moure said:

Μπορούν να ευδοκιμήσουν στα μέρη μας?

Υπαρχουν υποτροπικοι οικοτυποι οπου ειναι παραγωγικοι σε αρκετα σημεια στην Ελλαδα, παντα με προυποθεσεις. Βρηκα μεσω γνωστου δεντρακια απο τα Χανια που καλλιεργει και θα δοκιμασω και εγω. Σε χωρες με μεσογειακο και ερημικο κλιμα παντως στο εξωτερικο, παραγουν κανονικα.

Δημοσ.

Αν έχετε, όποιος έχει σκύλο,  έχετε υπόψιν σας οτι οι ξηροι καρποι  Μακαντέμια ειναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΤΟΞΙΚΟΙ για κατανάλωση απο σκύλο και επιφέρουν θανατο.

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
Στις 3/5/2019 στις 12:21 ΜΜ, Silverage είπε

Εχω δει στα MyMarket εκεί που έχει τους χύμα ξηρούς καρπούς. 

Επισκέπτης
Δημοσ.

Δοκίμασε και πεκαν😁

Γενικώς ,σε σούπερ μάρκετ θα βρεις ...όχι απαραίτητα όμως σε χαμηλότερη τιμή από κάποιο καφεκοπτειο που πουλάει ξηρούς καρπούς.Κανε έρευνα αγοράς.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, CallMeRp είπε

Δοκίμασε και πεκαν😁

Γενικώς ,σε σούπερ μάρκετ θα βρεις ...όχι απαραίτητα όμως σε χαμηλότερη τιμή από κάποιο καφεκοπτειο που πουλάει ξηρούς καρπούς.Κανε έρευνα αγοράς.

Έχω δοκιμάσει πεκάν. Πήγα μια φορά στο Θανόπουλο στην Κηφισιά και πήρα να δώ πώς είναι.

Στα σουπερμάρκετ εδω σε εμάς Γαλαξίας, Σκλαβενίτης δεν έχει ούτε πεκάν ούτε μακαντάμια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...