Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, panos- είπε

Μίλησα με Public, ακόμα και αν το κινητό έρθει μετά τις 16/05, παίρνεις κανονικά την επιστροφή εφόσον η πληρωμή γίνει μέσω του site ή από το κατάστημα μέχρι τις 16/05 από μια κάρτα Eurobank.

Σου ειπαν οτι αν πας σε καταστημα ας πουμε σημερα, μπορεις να πληρωσεις αμεσα/σημερα στο POS ωστε να δεις και την επιστροφη και μετα να παραλαβεις οταν και οποτε ερθει;

Γιατι να θυμίσω, οτι σε περιπτωσεις "Γερμανου + γιουρομπανκ επιστροφη σε ονλαιν αγορες BF" ειχαμε μεγαλες αναμονες για την πιστωση της επιστροφης. Μονο μετα απο πολλα παραπονα στο customer support της τραπεζας τα πηραν πολλοι και μετα απο σχεδον 1 μηνα ή λιγο λιγοτερο ενω στους ορους ελεγε 2-3 εργασιμες. Οποτε η λυση με ηρεμια και γαληνη θα ειναι να πληρωσεις σε POS για να ξερεις αμεσα τι εγινε.

Οριστε και το λινκ για τα τρια χρωματα στο παμπλικ που δεν υπαρχει στο τοπικ, 20% επιστροφη αρα ιδια περιπτωση με του τιτλου:

https://www.public.gr/search/public/searchResultsSN.jsp?sn.q=p30+lite

Δημοσ.

Δεν γνωρίζω αν μπορείς να πας στο κατάστημα να κάνεις την προπαραγγελια, λογικά θα γίνεται. Αυτό που μου είπαν είναι ότι επιστροφή παίρνεις κανονικά και με αγορές μέσω του site (αρκεί στην αγορά να υπάρχει μόνο το κινητό) και μπορείς να πληρώσεις από το site ή όταν το παραλάβεις από το κατάστημα στο POS. Όμως με το POS ρισκάρεις λίγο γιατί μπορεί το κινητό να έρθει μετά τις 16/05 και να χάσεις την προσφορά. Δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα ημερομηνία που θα κυκλοφορήσει. 

Εγώ πάντως που σκέφτομαι να το πάρω μάλλον θα πληρώσω από το site και αν δεν μου βάλουν τα χρήματα θα τους πρηξω, και σε προηγούμενες προσφορές τα ίδια κάναμε 😛

Δημοσ.

ΠΡΟΣΕΞΤΕ πάντως γιατί στην προηγούμενη προσφορά με το πρόγραμμα "Επιστροφή" της Eurobank ΔΕΝ έπαιρνες την επιστροφή (20% του πληρωτέου ποσύ) στην κάρτα αν πλήρωνες στο POS του καταστήματος. Έπρεπε να έχει γίνει η πληρωμή κατά την online παραγγελία...

• Moderators
Δημοσ.
1 ώρα πριν, JIMBOAthens είπε

ΠΡΟΣΕΞΤΕ πάντως γιατί στην προηγούμενη προσφορά με το πρόγραμμα "Επιστροφή" της Eurobank ΔΕΝ έπαιρνες την επιστροφή (20% του πληρωτέου ποσύ) στην κάρτα αν πλήρωνες στο POS του καταστήματος. Έπρεπε να έχει γίνει η πληρωμή κατά την online παραγγελία...

Δεν λεει κατι τετοιο. Εδω λεει και για πληρωμη στο καταστημα. Απλα μαλλον θα πρεπει η παραγγελια να γινει ονλαιν με επιλογη παραλαβης απο καταστημα πρωτα. Βαζω τους ορους για να μην γινει μπερδεμα. Η περιπτωση που αναφερεσαι μηπως αφορουσε πληρωμη χωρις ηλεκτρονικη παραγγελια; (καινουργιο φρουτο μου φαινεται αυτο παντως)

2019-05-04_1429

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 minutes ago, matrixxx said:

Δεν λεει κατι τετοιο. Εδω λεει και για πληρωμη στο καταστημα. Απλα μαλλον θα πρεπει η παραγγελια να γινει ονλαιν με επιλογη παραλαβης απο καταστημα πρωτα. Βαζω τους ορους για να μην γινει μπερδεμα. Η περιπτωση που αναφερεσαι μηπως αφορουσε πληρωμη χωρις ηλεκτρονικη παραγγελια; (καινουργιο φρουτο μου φαινεται αυτο παντως)

2019-05-04_1429

Για τον Γερμανό μιλάω....

Επεξ/σία από JIMBOAthens
  • Moderators
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, JIMBOAthens είπε

Για τον Γερμανό μιλάω....

Ο Γερμανος δεν ειναι με γιουρομπανκ που ειπες, αλλα με Εθνικη (go4more).

Ας βαλει καποιος και τους ορους της Εθνικης.

Δημοσ.

Παλιά είχε και ο Γερμανός με επιστροφή.

Οι όροι της προσφοράς του Γερμανού και της Εθνικής:

Spoiler

Οι εκπτώσεις ισχύουν 01-15/05 ή μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων

Οι τιμές είναι ενδεικτικές και συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ 24%.

Η προσφορά go4more ισχύει 01/05-15/05 για αγορές με κάρτες της Εθνικής Τράπεζας στο www.germanos.gr και στα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ που συμμετέχουν στο πρόγραμμα go4more. Η συλλογή των πόντων go4more ισχύει μόνο εφόσον η αγορά και η εξόφληση πραγματοποιηθεί μέσω του www.germanos.gr, εξαιρείται δηλαδή η συλλογή των πόντων, εφόσον η παραγγελία γίνει από το www.germanos.gr και η εξόφληση γίνει σε φυσικό κατάστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ.

Για το www.germanos.gr ισχύει εφόσον η αγορά και η εξόφληση πραγματοποιηθούν μέσω του www.germanos.gr.

Λέει ότι η παραγγελία και η εξόφληση πρέπει να γίνει μέσω του site για να πάρεις τους πόντους.

Δημοσ.
2 hours ago, matrixxx said:

Ο Γερμανος δεν ειναι με γιουρομπανκ που ειπες, αλλα με Εθνικη (go4more).

Ας βαλει καποιος και τους ορους της Εθνικης.

Νομίζω ήμουν σαφής και έγραψα για την ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ προσφορά του Γερμανού με το πρόγραμμα Επιστροφή της Eurobank (Έληξε στος 28/04)....

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Προσοχή γιατί στο Γερμανό η προωθητική ενέργεια ισχύει για συγκεκριμένα κινητά. Πχ για το Mate 20 Pro ή Samsung S10 δεν ισχύει...

Επεξ/σία από Looter
  • Moderators
Δημοσ.
4 ώρες πριν, panos- είπε

Οι όροι της προσφοράς του Γερμανού και της Εθνικής:

Οι εκπτώσεις ισχύουν 01-15/05 ή μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων

Οι τιμές είναι ενδεικτικές και συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ 24%.

Η προσφορά go4more ισχύει 01/05-15/05 για αγορές με κάρτες της Εθνικής Τράπεζας στο www.germanos.gr και στα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ που συμμετέχουν στο πρόγραμμα go4more. Η συλλογή των πόντων go4more ισχύει μόνο εφόσον η αγορά και η εξόφληση πραγματοποιηθεί μέσω του www.germanos.gr, εξαιρείται δηλαδή η συλλογή των πόντων, εφόσον η παραγγελία γίνει από το www.germanos.gr και η εξόφληση γίνει σε φυσικό κατάστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ.

Για το www.germanos.gr ισχύει εφόσον η αγορά και η εξόφληση πραγματοποιηθούν μέσω του www.germanos.gr.

Λέει ότι η παραγγελία και η εξόφληση πρέπει να γίνει μέσω του site για να πάρεις τους πόντους.

Εβαλα σε bold και υπογραμμιση στους ορους το σχετικο κομματι: Λεει οτι δεν μπορεις να κανεις ηλεκτρονικη παραγγελια και πληρωμη αυτης σε καταστημα. Αν ομως κανεις κατευθειαν αγορα απο καταστημα μια χαρα μπορεις και σε POS.

Δημοσ.

Το μαρτη που ψωνισα εγω με το 20% της εθνικης μεσω του σιτε μου βαλανε τους ποντους μεσα σε 2 εργασιμες χωρις καμια αναμονη και χωρις να τους ενοχλησω. Αλλα σε ετοιμοπαραδοτο προιον. Επισης και τοτε αν εβαζες παραγγελια απο ιντερνετ και πληρωνες με τη καρτα επαιρνες τους ποντους οπως και αν επαιρνες το προιον απο το καταστημα. Αλλα δεν ισχυε η προσφορα για παραγγελια απο το ιντερνετ και πληρωμη στο καταστημα. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...