Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 55
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
19 hours ago, divo said:

ηδη ειναι 2 χρονια που παιζει ετσι...

@Nikosmile Οσο για τον τεχνικο που σου ειπε οτι πρεπει να παρει IP adsl μαλλον δε ξερει πως δουλευει.... και επειδη γινονται συχνες διακοπες και πτωσεις τασης στο εξοχικο μου, σιγουρα εχει κανει restart.

λες να εχουν βγαλει κανα νεο Firmware και να μην το εχουν περασει σε ολους και για αυτο βλεπετε διαφορες?δεν εχω και κανενα για δοκιμη. απο την μια ειναι βλακεια αμα το κλειδωνει ετσι απο την αλλη ειναι βλακεια να μην το κλειδωνει διοτι ο καθενας θα το πηγαινε βολτες οπου ηθελε.

Δημοσ.
14 ώρες πριν, divo είπε

Μπες στη σελιδα του ρουτερ. κλεισε το adsl και καντου reset απο το κουμπακι στη τρυπα. Και κοιτα αν δουλευει απο μονο του... Δυστυχώς δεν ειμαι στο χωριο να σου βαλω φοτο να το δεις. Εκτος αν στη Θεσσαλονικη σας το κοβει ο... Βαρδαρης.😁

Θα το δοκιμάσω το ΣΚ, ευχαριστώ!

1 ώρα πριν, poulinos είπε

λες να εχουν βγαλει κανα νεο Firmware και να μην το εχουν περασει σε ολους και για αυτο βλεπετε διαφορες?δεν εχω και κανενα για δοκιμη. απο την μια ειναι βλακεια αμα το κλειδωνει ετσι απο την αλλη ειναι βλακεια να μην το κλειδωνει διοτι ο καθενας θα το πηγαινε βολτες οπου ηθελε.

Εγώ εδώ και καιρό έχω το νέο firmware 2019, αυτό που επιλέγεις και κεραίες in, out, auto.

Δημοσ.
23 minutes ago, Nikosmile said:

Θα το δοκιμάσω το ΣΚ, ευχαριστώ!

Εγώ εδώ και καιρό έχω το νέο firmware 2019, αυτό που επιλέγεις και κεραίες in, out, auto.

Weird να εχετε διαφορετικη συμπεριφορα.anyway.θα φανει στην πορεια.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, poulinos είπε

Weird να εχετε διαφορετικη συμπεριφορα.anyway.θα φανει στην πορεια.

Άλλος το έχει στο καράβι και αλωνίζει το Αιγαίο, σε άλλους δουλεύει ακόμα και το VoIP μέσω 4G... Εκεί μου την σπάει πραγματικά. Η μόνη διαφορά ότι το booster γράφει ISDN από κάτω.

Δημοσ.
14 minutes ago, Nikosmile said:

Άλλος το έχει στο καράβι και αλωνίζει το Αιγαίο, σε άλλους δουλεύει ακόμα και το VoIP μέσω 4G... Εκεί μου την σπάει πραγματικά. Η μόνη διαφορά ότι το booster γράφει ISDN από κάτω.

to isdn εχει να κανει με το annex στο adsl.τιποτε αλλο.σαν Interface Κτλ ολα ειναι ιδια.

Δημοσ.
2 minutes ago, divo said:

πλεον δουλευει σε isdn me msn κατι που δεν δουλευε. Μπορει να εχουμε διαφορετικο firmware. εφτιαξαν ενα νεο τον αυγουστο για τα msn.

μιλαμε για annex b ή μιλαμε για bri interface? ή για συνοπτικοτητα αναμεσα στις fxs?

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, divo είπε

πλεον δουλευει σε isdn me msn κατι που δεν δουλευε. Μπορει να εχουμε διαφορετικο firmware. εφτιαξαν ενα νεο τον αυγουστο για τα msn.

Δούλευε έτσι (ISDN-MSN) από την πρώτη στιγμή που το βάλαμε (2/2018) και με το παλιό firmware. Το καινούριο firmware φαίνεται παρακάτω.

image.png.930b9a3b76d3a1a83c70ba61ad13dc2f.png

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
39 λεπτά πριν, Nikosmile είπε

Δούλευε έτσι (ISDN-MSN) από την πρώτη στιγμή που το βάλαμε (2/2018) και με το παλιό firmware. Το καινούριο firmware φαίνεται παρακάτω.

image.png.930b9a3b76d3a1a83c70ba61ad13dc2f.png

κατσε γτ τωρα μας τρελανες.. εχεις isdn με msn και ειναι voip και δουλευε ετσι?

οταν μιλαμε για msn δλδ να εχεις δευτερο νουμερο επανω.

η αλλη διαφορα που εχουμε ειναι οτι το δικο μου ειναι psdn

51 λεπτά πριν, poulinos είπε

μιλαμε για annex b ή μιλαμε για bri interface? ή για συνοπτικοτητα αναμεσα στις fxs?

Οταν ο συνδρομητης ειχε voip,  ISDN και ειχε νουμερα στα msn δεν δινανε το booster. ηταν μη συμβατο. εβγαζε προβληματα και το ειχαν καταργισει. Αν παρολα αυτα ειχε NT και ξεχώριζε την τηλεφωνια τοτε το εδιναν και δουλευε.

για BRI βεβαια ουτε λογος.....

Επεξ/σία από divo
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
41 λεπτά πριν, divo είπε

κατσε γτ τωρα μας τρελανες.. εχεις isdn με msn και ειναι voip και δουλευε ετσι?

οταν μιλαμε για msn δλδ να εχεις δευτερο νουμερο επανω.

Και εμάς μας έχουν τρελάνει... Είχαμε ISDN (MSN με το Netmod). Όταν έγινε η μετάβαση σε Voip, η σύνδεση λέν πρέπει να είναι πάλι "ISDN BRA" για να δώσουν MSN. Γιαυτό μας έδωσαν ISDN Booster (2/2018). Δεν μπόρεσα να βγάλω άκρη, δεν νομίζω να είναι τεχνικό το θέμα, αλλά σίγουρα είναι κόλπα συμβολαίου. Ότι προσφορά βγει... δεν ισχύει για μας γιατί έχουμε "ISDN" λένε! Τους λέω τι σχέση έχει αυτό; Το MSN είναι ξεχωριστό πάγιο. Δώστε μου την προσφορά + το πάγιο του MSN! Με τα πολλά, με πήραν πάλι τηλέφωνο και έκαναν μια έκπτωση λόγο της "εμπιστοσύνης" που τους δείχνουμε, αλλά και πάλι είναι +6€ από αυτή της προσφοράς.

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.
19 hours ago, divo said:

Οταν ο συνδρομητης ειχε voip,  ISDN και ειχε νουμερα στα msn δεν δινανε το booster. ηταν μη συμβατο. εβγαζε προβληματα και το ειχαν καταργισει. Αν παρολα αυτα ειχε NT και ξεχώριζε την τηλεφωνια τοτε το εδιναν και δουλευε.

για BRI βεβαια ουτε λογος.....

αφου στις Fxs μπορεις να βαλεις παραπανω απο ενα νουμερα να υπαρχουν πισω απο αυτες.εκτος αν πραγματι με το παλιο firmware δεν το εκανε που το θεωρω χαζο.ενα μεγαλο πλεονεκτημα του voip ειναι να μπορεις να κανεις assign οσα νουμερα θες πισω απο μια Fxs.

Δημοσ.
58 λεπτά πριν, divo είπε

δεν το εκανε με το παλιο firmware, αρχισε με το νεο απο αυγουστο. Δημιουργουσε προβλημα οταν οριζες νουμερα στη θηρα. Γι αυτο και δεν το δινανε καθολου αν ειχες νουμερο στο msn επανω.

Τι πρόβλημα έβγαζε; Σε μας από την πρώτη στιγμή δούλευαν, είχε έρθει και ο τεχνικός να ρυθμίσει τα Telephone 1 & 2. Τα είχα ήδη έτοιμα, έλεγξε ότι δουλεύουν και αυτό ήταν.

Δημοσ.
1 hour ago, divo said:

δεν το εκανε με το παλιο firmware, αρχισε με το νεο απο αυγουστο. Δημιουργουσε προβλημα οταν οριζες νουμερα στη θηρα. Γι αυτο και δεν το δινανε καθολου αν ειχες νουμερο στο msn επανω.

huawei,zte και cpe που ειναι για πεταμα.

3 minutes ago, Nikosmile said:

Τι πρόβλημα έβγαζε; Σε μας από την πρώτη στιγμή δούλευαν, είχε έρθει και ο τεχνικός να ρυθμίσει τα Telephone 1 & 2. Τα είχα ήδη έτοιμα, έλεγξε ότι δουλεύουν και αυτό ήταν.

ειναι διαφορετικο να οριζεις ενα νουμερο ανα fxs και αλλο να οριζεις δυο νουμερα σε μια Fxs

Δημοσ.
12 minutes ago, Nikosmile said:

Ποσα νουμερα ειχες στην isdn?

11 minutes ago, poulinos said:

huawei,zte και cpe που ειναι για πεταμα.

τα πειραγμένα δεν ηταν συμβατα. Τα μαμα firmware ισως να δουλευαν, πρωσοπικα δεν τα δοκιμασα ποτε.

Huawai ειναι και οι καμπίνες.....

Δημοσ.
Μόλις τώρα, divo είπε

Ποσα νουμερα ειχες στην isdn?

Δύο, τον κεφαλικό αριθμό + 1 MSN. Και τα είχα δηλωμένα και στις δύο θύρες (Voip1 & Voip2), με οutgoing τον κεφαλικό.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...